• Jurnal Resetbylimitless – episodul 2

  Jurnal resetbylimitless

   

  Bun găsit, dragi prieteni!

  Jurnal resetbylimitless – episodul 2

  Dacă este luni, am un nou episod din jurnal Restbylimitless în care voi povesti cum au decurs lucrurile în săptămâna care tocmai s- încheiat. Sinceră, cum sunt de obicei, vă voi dezvălui că am avut ceva abateri săptămâna aceasta dar, am reușit să fac în plus puțină mișcare. Nu prea multă, nu spectaculos, dar de luat în seamă! :). Mi-am alcătuit diverse meniuri cu rețete proprii folosindu-mă de alimentele care fac parte din tabelul cu substitute astfel încât, tot ce am mâncat a fost și pe placul meu. Și asta fără a folosi alimente interzise, care să-mi afecteze sănătatea.

  Consider în continuare că pentru mine este multă mâncare, oricât am modificat orarul meselor, de cele mai multe ori, cina nu o mai pot mânca. Atunci când am simțit nevoia totuși, am înlocuit cina cu o ceașcă de chefir sau jumătate ceașcă de brânză cottage. În rest, cât nu simt nevoia, mă simt bine, totul este în regulă. Sunt tare mândră de mine că nu am ”ronțăit” nimic și, cel mai important lucru de notat, este că am reușit să mă hidratez/beau apă, ceea ce nu făceam de obicei.

  Mi-am propus să nu mă bazez pe cântar, pentru că știu clar că este o greutate fluctuantă deocamdată și nu are rost să mă păcălesc singură. Mi s-a mai întâmplat de exemplu în timpul unei cure de slăbire să scad 3 kg în prima săptămână – zece zile, după care, la final să rămân cu doar minus 1 Kg ): . De aceea mi-am impus să nu iau în seamă cântarul, mai bine spus ce arată el, să mă bazez pe ceea ce simt. Și simt că s-a dus ceva grăsime (câteva kg), simt că sunt bine, am un tonus bun, ceea ce este important.

   

  Jurnal resetbylimtless

  Va urma …

  În concluzie, am două săptămâni în care nu am dus o luptă, două săptămâni cu Resetbylimitless în care nu am simțit că fac sacrificii, dimpotrivă, am două săptămâni de normalitate. Știu, veți spune că două săptămâni nu înseamnă mare lucru, este doar un început timid, este foarte puțin. Corect, nici eu nu spun altceva doar că, nu a fost ceva greu, ceva de nerealizat. A fost timpul în care am dat atenție regulilor de nutriție iar rezultatul pe care îl simt pe propriul corp mă motivează să merg mai departe. În plus, am dobândit informații interesante, utile, pe care le pot folosi și în alcătuirea meniului familiei mele. Până acum, totul a decurs bine, vom vedea împreună ce va fi mai departe.

   

  Până data viitoare când sper să vin și cu rețetele folosite, vă urez să fiți responsabili, săpuneți sănătatea pe primul loc.

   

  UniquebyMM

   

  Sursa foto – Limitless facebook

  Categories: Jurnal Reset

  Lasă un răspuns