Bun găsit, dragi prieteni! Mașina cu care aș pleca în vacanță. În ultimele zile, fac ce fac și mă duc  cu gândul la vacanță. Fac planuri, caut bilete, strâng informații, etc., nu știu dacă și vouă vi se întâmplă la fel, dar eu una, jinduiesc la locurile cu soare, căldură, la plimbările lungi, la marea cea mare… Ce-i drept, m-au influențat invitațiile de la târgul de turism care începe astăzi la București Romexpo, dar și vremea aceasta ciudată care îmi dă bătăi de cap.

Mașina cu care aș pleca în vacanță

Sursa foto Blogal inițiative

M-am hotărât ca anul acesta să fac eforturi, să mă prețuiesc mai mult și să plec în două vacanțe/mini-vacanțe. Mă gândesc spere exemplu la una mai devreme, în luna mai, iar una mai târziu, sfârșit de septembrie, octombrie. Știu care sunt destinațiile, știu și cu cine aș pleca, ce mijloc de transport voi folosi. Vreți să vă povestesc ? Okay. O destinație este Tenerife, nici nu era greu de presupus nu-i așa? – și cu siguranță este clar pentru toată lumea și mijlocul de transport. Pentru a doua destinație, am ales Grecia.

sursa foto http://www.sixtsh.ro/

Mașina SH

Cum nimic nu este întâmplător iar eu nu stau cuminte și alerg pe rețele, site-uri, știri, încercând să nu -mi scape nimic, am redescoperit  SIXT Group, despre care  știam din campania din toamna trecută. Mi-am amintit de strategia grupului care pune accent pe flexibilitate și soluții personalizate pentru clienți iar sistemul One -Stop -Shop cuprinde servicii la cel mai bun raport preț- calitate sub aceeași umbrelă*.

Experiența mai puțin plăcută pe care am avut-o cu  ani în urmă cu o firmă de leasing, fără nici o legătură cu SIXT Group, ne-a lăsat un gust amar care încă nu a trecut. Bugetul nu ne permite achiziționarea unei mașini noi orice am face. Drept pentru care, ne vom îndrepta către o ofertă SH, Ford Fiesta din 2015. Oferta este pe placul nostru, este o mașină spațioasă, care permite să luăm cu noi prietenii noștri cei mai buni, iar fiabilitatea și dotările fac posibilă folosirea mașinii la un drum lung, cum ar fi acela până în Grecia.

Grecia Sursa foto arhivă personală

De ce Grecia?

În alegerea noastră suntem motivați de următoarele argumente:

 • ne este tare dor de ea, nu am mai fost de câțiva ani,
 • este fantastică,
 • iubim muzica & dansul grecilor,
 • natura confortului care permite să alegem transportul și compania celor cu care plecăm la drum,
 • alegem locuri care ne plac, cu oameni prietenoși și obiective diverse,
 • istoria, frumusețea, distracția, clima caldă, plaje, etc.

foto arhivă personală

Grecia este frumoasă, surprinzătoare, prietenoasă, ofertantă și accesibilă tuturor buzunarelor. Cele câteva vacanțe petrecute -5, 6, – pe Riviera Olimpului, în Skiathos, Galaxidi, m-au cucerit și mi-au dat argumente să mă întorc mereu, ca la o primă iubire. Ne-am stabilit traseul, am luat toate informațiile/detaliile despre  mașină, am făcut propunerea prietenilor noștri, urmează să finalizăm acțiunile și să ne oprim asupra destinației. Ei, aici, în cazul destinației exacte din Grecia, chiar este de dezbătut. Toate locurile ne-au plăcut tare mult, fiecare având farmecul său, oameni cu care am legat prietenii sau obiective.

Mâncarea mediteraneană este renumită, foarte bună și sănătoasă, diversitatea și cantitatea te pun în dificultate :), plajele și distracția sunt pentru toate gusturile, iar prețurile accesibile. În  concluzie, Grecia este o alegere foarte bună, potrivită stilului de călător care iubește să călătorească împreună cu prietenii. Cei care pornesc la drum cu plăcere, își aleg drumul/traseul dorit la bordul unei mașini bune, care să -i ducă în siguranță la destinația dorită. Cei care își fac programul după bunul plac.

Ford Fiesta Sursa foto SIXTSH

De ce aș alege SIXT SH

 • Oferă servicii unice pe piață prin transparență totală
 • istoria clară și fiabilă a mașinii,
 • stai fără griji, deoarece știi că mașina respectivă nu a avut decât un proprietar
 • beneficiezi de pachetul de garanție cel mai cuprinzător (garanție de 2 ani din bară în bară în limita a 30.000 Km)

*One-Stop-Shop oferă servicii  sub aceeași umbrelă :

 • leasing operațional,
 • mașini în sistem Rent a Car,
 • mașini SH,
 • autoturisme noi (dealer autorizat Opel),
 • service auto – unul dintre cele mai mari din România (autorizat Dacia, Renault, Opel și multi-brand)

Concluzie

Din proprie experiență, personal, aș merge pe varianta SIXT SH, cu atât mai mult cu cât oferă transparență și oferte personalizate, ceea mie mi se potrivește mănușă. Drumul până în Grecia este bun, l-am făcut de mai multe ori, la bordul diverselor mașini, deci știu cât de importantă este starea, confortul, fiabilitatea mașinii.

Drum bun sau spor & inspirație!

Kalinihta!

 

UniqueByMM