Bun găsit, prieteni!

Am sărbătorit. Nu mă scuz, nu acuz, m-am recompensat!

Curioși să aflați cum s-a scurs ultima săptămână din punct de vedere al programului alimentar? Cred!  A fost provocator! Dar și minunat! Mai întâi să lămurim acest provocator. Luna martie este o lună cu foarte multe evenimente pentru mine și familia mea. Pe lângă cele ale tuturor, 1, 8 , 9 martie, mai am încă 4 zile foarte importante, pentru care mă bucur și pe care  le sărbătoresc. Una dintre acestea, a fost pe 10 martie. Cum credeți că am sărbătorit , mai bine spus cum credeți că am făcut față acestor evenimente? Ei bine, vă spun: Foarte bine, super!

sursa arhivă proprie

Prânz

 

Nu mă scuz

Și asta pentru că am învățat cu ajutorul programul resetbylimitless că nu trebuie să mă comport ca un robot sau în orice caz, ceva, extraterestru. Trebuie să am atitudinea și comportamentul unui om normal, unic, prin alegerile, gusturile lui.  Prin urmare, nu mă scuz pentru că am mâncat un mucenic moldovenesc cu multă nucă în ziua sfinților mucenici. Cum să rezist unei așa bunătăți făcute în casă? Ca să spun tot, să fiu sinceră până la capăt, am adus ceva modificări rețetei, din punctul de vedere al alimentului sănătos*.

 

sura arhiva proprie

Mucenici moldovenești

Am sărbătorit

Buuun. Mergem mai departe, următoarea zi, una foarte importantă, pe care nu vreau să o trec cu vederea sub nici o formă. Nu pot/vreau să nu o marchez, să nu o trăiesc frumos! De data aceasta, am dorit să marcăm evenimentul cu o ieșire în oraș, să sărbătorim. Eu făceam săpături pentru ceva care să satisfacă pretențiile, să fac rezervări – surpriză, soțul căuta pe altă parte să rezerve și să mă surprindă. Noroc cu copii, care fiind părtași comuni, ne-au tras discret de mânecă dezvăluind elementul surpriză. I-am lăsat pe ei să aleagă, știu că mă pot baza pe ei și petrecerea a fost o reușită.

Să mă învinovățesc că am ales să fiu fericită alături de frumoasa mea familie și am băut un pahar de șampanie? Să mă scuz că singură am ales să mănânc quesadilla (mexicană) cu pui? Să acuz copilul că mi-a oferit din felia sa de carrot cake în loc să mă bucur că s-a gândit la mine? Nu, dragilor, răspunsul la toate aceste întrebări este același, un mare nu. Știți de ce? Pentru că nu consider că este ceva de neiertat, că este greșeala vieții și alte asemenea, faptul că am avut o abatere de la un plan alimentar. Sunt om și acest program a fost alegerea mea așa cum sunt și celelalte pe care le fac. Mi le asum, sunt singura responsabilă pentru ele. Viața m-a învățat că trebuie să mă respect, să trăiesc frumos, să mă bucur de fiecare moment al ei. Să mă recompensez!

 

Sursa arhiva personală

Quesadilla

Concluzii

Despre asta este vorba. Din experiența mea, oricât ai strânge pumnii, tot se scurge puțin printre degete. Și mai știu că în dimineața următoare am ales să mănânc lipie de secară, făcută de mine în casă, cu avocado mango salsa și lapte bătut/chefir. Adică, să-mi urmez firesc, meniul din planul meu alimentar pe care mi l-am alcătuit, așa cum s- a întâmplat și cu toate celelalte mese, din zilele fără evenimente. Doar am ajuns propriul nutriționist.

Programul Reset de slăbit deștept nu este un program de înfometare, de frustrare, un plan rigid pe care în cazul în care l-ai încălcat să fie necesar să te scuzi sau să acuzi. Este un plan adresat oamenilor, despre oameni, cu oameni. Despre responsabilitate, conștientizare, normalitate și inteligență (smart).

În jurnalul reset mi-am propus să vă povestesc cum fac față acestui program de slăbit, exact așa cum se desfășoară. În stilul meu sincer, care mă caracterizează.

Până săptămâna viitoare, trăiți sănătos & frumos!

 

 

UniquebyMM

*Rețeta mucenici