Salutare! Am promis să dezvolt subiectul despre încrederea pe care o am în specialiștii de aici. Pentru asta, voi începe cu  un fel de poveste, cu și despre oameni. Pe drumul meu prin viață am avut ocazia să întâlnesc (cunosc) tot felul de oameni. Unii, foarte deschiși, inteligenți și dornici să ofere și altora din bagajul lor, alții mai puțin sau deloc. Din prima categorie face parte omul și povestea de astăzi. Întâlnirea s-a datorat profesiei mele și locului de muncă din acea perioadă.

Un fel de poveste, cu și despre oameni

Frumoasă, inteligentă, ținută interesantă, șic, cu amprentă personală, O era absolut minunată. Interacțiunea din timpul operațiunilor efectuate erau întotdeauna plăcute. Îmi adresa un zâmbet, glumea sau mă încuraja când simțea că aveam nevoie. Da, am spus bine, simțea.  Atitudinea ei față de mine era asemeni prietenului care mă cunoștea foarte bine. Dar nu ne cunoșteam decât din vedere. A urmat schimbul cărților de vizită și acesta a fost punctul de plecare al unei prietenii frumoase.

Un fel de poveste, cu și despre oameni

Timpul nu ne permitea să ne vizităm sau să stăm ore întregi la discuții dar nici nu era nevoie. Era o chimie între noi, fire nevăzute care ne aduceau împreună exact în momentele importante. Modă, stil, cultură, artă,  subiecte pe care le savuram împreună cu o plăcere deosebită.  Descopeream omul pe care oricine și l-ar dori în preajmă. Certitudinea mi-a fost confirmată  într-un moment greu, al disperării, derutei și miilor de întrebări fără răspuns pe care le aveam.

Un fel de poveste, cu și despre oameni

Tonica, Slab sau Gras și Farmacia Ta

Când totul părea pierdut și aveam nevoie de ajutor, omul s-a identificat cu profesionistul. Se schimbaseră rolurile, de data acesta eu aveam nevoie de servicii. M-a ajutat să dezleg enigme, să aflu răspunsuri, să-mi găsesc calea, să înțeleg lucruri. Uite-așa am aflat eu despre Tonica, Slab sau Gras și Farmacia Ta.

Un fel de poveste, cu și despre oameni

Prietenii mei fideli, primii pe care i-am descoperit în viața mea și care nu m-au dezamăgit niciodată, au fost cărțile. De când am învățat  să citesc, acolo am deslușit taine, am găsit răspunsuri, am visat. Odată cu anii au venit certitudinile și încrederea în cărți dar mai ales în specialiști.

Fie că învățam bunele maniere, îmi (re)descopeream pasiuni, cum să-mi cresc copilul sau că suntem unici etc. cărțile au fost sprijinul de bază, la îndemână.  Tot ele mă ajutaseră să înțeleg că specialistul, profesionistul adevărat este cel care demonstrează, confirmă teoria. Că pasiunea, munca și  omenia fac casă bună împreună.

Un fel de poveste, cu și despre oameni

Medici specialiști

Dacă învățasem atâtea mi le însușeam transpunând teoria în viață (practică). la fel am procedat cu revistele descoperite. M-au atras articolele medicilor profesioniști cu informații utile, cu un spectru larg. Sfaturi și soluții pentru diverse afecțiuni, remedii naturiste, interviuri, noutăți în domeniul medical, farmaceutic etc. Foarte interesante, atractive și bine structurate paginile devin o plăcere de parcurs.

Medici specialiști în geriatrie și gerontologie, medicină estetică și anti-aging, dermatologie, igiena alimentației și nutriție, medicină de familie, api-fitoterapie, endocrinologie, ortopedie, sunt câteva exemple.

Vă invit să descoperiți voi, nume și articole, în paginile revistelor.

Deși sunt mai degrabă genul care acord mult credit din capul locului, o parte din mine are  incertitudini, rețineri genul ”nu cred până nu văd”. Aceasta, bineînțeles se datorează experiențelor, dezamăgirii, eșecurilor în relația cu oamenii, nu altfel.

profesionistul cât o fi el de profesionist …

Acea parte în care vreau să mă conving de exemplu, că profesionistul cât o fi el de profesionist, titrat etc. demonstrează prin rezultate palpabile.

Cu alte cuvinte, să mă conving eu, pe propria piele. De aceea, întotdeauna după lecturare pun în practică, experimentez personal și abia după aceea trag concluzii și le exprim, dau mai departe.

Un fel de poveste, cu și despre oameni

În acest context, am afirmat în articol că am încredere în specialiștii din aceste publicații. Viața mi-a demonstrat că o minte deschisă și calitățile unui om se reflectă în munca și rezultatele echipei lui.

Revistele de mai sus  confirmă pe deplin ceea ce spun. Diversitatea subiectelor abordate ajută în multe situații, cazuri cu care ne confruntăm, la fel sfaturile documentate ale profesioniștilor. Publicațiile se găsesc la farmaciile Catena (în ultima vreme doar ”Farmacia Ta” am luat /găsit) și la punctele de difuzare a presei.

Un fel de poveste, cu și despre oameni

Mulțumesc echipei,  fac o treabă minunată!  Mulțumesc prieten drag! Pentru mine este sursa de informare credibilă și foarte utilă. Dacă nu dau nume, este pentru că nu am acordul, dar îmi pot exprima stima și gratitudinea proprie ”și personală”.  Mă înclin, bravo, bravissimo!

Un fel de poveste, cu și despre oameni

De asemeni, nu amintesc despre publicitatea din reviste făcută medicamentelor pentru că nu acesta este subiectul principal.  Ca în orice domeniu, ea există și o știm cu toții.

Vă invit pe voi să descoperiți nume, teme, articole, în paginile revistelor Tonica, Slab sau Gras și Farmacia Ta.

Până data viitoare, trăiți, iubiți, prețuiți viața!

 

UniquebyMM