Bun găsit! Permiteți-mi să încep cu versurile care mi-s tare dragi și în care cred: ”Tot ce e românesc nu piere / Și nici nu va pieri!”. Cred în brandurile românești și gata! De fapt se poate vedea și din articolele mele în care scriu exact așa cum simt, despre reușite, despre tradiție sau despre probleme. Știu, s-ar putea să stârnesc controverse, comentarii contra, dar nu vor reuși s-mi schimb opinia.

Tot ce e românesc nu piere

Apreciez produsele românești de calitate, sunt consumator fidel al acestora, îmi exprim opinia sinceră și ajut acolo unde o pot face. Am vorbit despre branduri din diverse domenii, deoarece am considerat că avem nevoie în continuare de valori, tradiție, de românesc. Avem branduri de succes, recunoscute, cu istorie și tradiție în spate dar și noi, iar eu voi continua să scriu despre ele.

Tot ce e românesc nu piere

Odată ce am făcut acest preambul, trecem la detalii particulare. Versurile mele preferate sunt mai potrivite decât oricând, pentru că este vorba despre brandul românesc cu istorie de, atenție, 210 ani!

V-am stârnit interesul, vreți să știți despre ce brand este vorba? Ce brand cu asemenea istorie, 100% românesc și posesor de calități deosebite ar putea fi? Este vorba despre apa minerală naturală Borsec.

Tot ce e românesc nu piere

Recunoscută ca Regina apelor minerale (Viena 1873), apa minerală naturală Borsec provine din izvoarele aflate în depresiunea Borsec din Harghita. Zona se află în inima munților Carpați, de o frumusețe deosebită, înconjurată de păduri de conifere care îi asigură climatul benefic.

Apa minerală Borsec este renumită și pentru calitățile sale curative asupra organismului. Studiile au certificat beneficii asupra metabolismului ca diabetul, bolile cardiovasculare, afecțiuni inflamatorii și chiar  scăderii în greutate. Beneficiile apei și climatul dar și frumusețea zonei te fac să alegi,  măcar o dată, să vizitezi stațiunea balneoclimaterică Borsec.

Tot ce e românesc nu piere

Cel mai puternic brand, Borsec

Și totuși, de ce am ales momentul acesta pentru a vă vorbi despre Borsec? Pentru că am aflat și împart cu voi vestea, anul acesta, Borsec a fost ales  campionul  (din nou!), celor mai puternice branduri românești, în clasamentul anual al Revistei Biz.

BrandRo măsoară ”puterea” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate acordate de consumatori. Indicatorii după care se măsoară performanța mărcilor românești sunt importanța mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei.

Tot ce e românesc nu piere

Pentru mine, un brand puternic reprezintă calitate, grija față de natură, mediu, față de resursele naturale. Reprezintă tradiție, istorie și respect față de valori dar și față de oameni, consumatori. Înseamnă, natural, sănătos, românește!

Tot ce e românesc nu piere

Borsec este unul dintre brandurile pe care le apreciez pentru capacitatea de a- și păstra prestigiul pe plan intern și internațional.  Pentru atenția și grija față de oameni, pentru respectul pentru istorie dar și pentru preocuparea și continuarea studiilor privind proprietățile curative.

Pe lângă toate acestea, fiind preocupată de sănătatea mea și a familiei, acord atenție deosebită compoziției produsului, ingredientelor naturale și beneficiile acestuia. Astfel, Borsec se află printre produsele preferate în consumul meu și al familiei datorită calității și compoziției chimice. Prefer apa minerală naturală plată, ceilalți membri fiind consumatori fideli ai apei minerale carbogazoase.

Până data viitoare, căutați brandurile românești, dați credit proiectelor noi, susțineți -le pe cele vechi, pentru că, tot ce e românesc nu piere/ și nici nu va pieri.

 

UniquebyMM

 

Sursa: .facebook.com/Borsec; /blogalinitiative.ro; arhivă personală

Campania ”Cum arată pentru tine cel mai puternic brand românesc”.

Rate this post