Bun găsit! Unora ne place toamna, eu mă număr printre aceștia, unora mai puțin sau deloc. Dar indiferent de gusturi, toamna poate fi definită anotimpul pregătirilor. Pregătirea noul an școlar, grădinii, florilor, conservelor sau schimbarea garderobei, toate fac parte din programul de toamnă. Dar câți dintre noi se gândesc la pregătirea organismului pentru a rezista perioadelor reci? Iarna, asimilarea, absorbția sau transformarea vitaminelor în organism se  face mult mai greu sau deloc, direct din alimentație. Tinerețea are puterea și rezervele necesare de energie în general, dar peste 40 de ani sau în cazul în care organismul nu reușește, lucrurile se schimbă. Concluzia, este necesară și pregătirea organismului. Cum îmi pregătesc organismul, pofta de viață și Vitamina B12una dintre cele mai importante vitamine, aflați în continuare.

 Pofta de viață și Vitamina B12

 Pofta de viață și Vitamina B12

În general, vitaminele se găsesc în alimentele pe care le consumăm, carne, ouă, pește/fructe de mare, legume, lactate etc.  Din cauza stilului alimentar greșit, lipsa unor alimente, absorbției făcute prost  sau a vârstei, asigurarea necesarului nu se poate realiza iar organismul suferă.

Prin urmare, o importanță deosebită are alimentația corectă, care acoperă toată gama de vitamine și minerale necesare organismului. Totuși, dacă aportul necesar nu este îndeplinit, acesta trebuie neapărat completat cu suplimente alimentare.

La fel se întâmplă cu vitamina B12, una dintre cea mai puternică și importantă resursă pentru organism. Vitamina B12,  denumită și cobalamină, ajută la sinteza globulelor roșii care transportă oxigenul în corp la celule și îndepărtează rezidurile. Haideți, nu vă speriați de termenii academici medicali, nu folosesc mulți, promit :). Sunt însă absolut necesari pentru a înțelege exact despre ce vorbesc. Apropo, știați că deși identificată târziu, abia în 1960, au fost deja acordate două premii Nobel pentru activități care implică vitamina B12?

Vitamina B12 este importantă în funcționarea normală a sistemului nervos, combaterea anemiei și are rol activ în procesul de înnoire al celulelor.

Lipsa vitaminei B12 din organism poate fi recunoscută prin: slăbiciune și oboseală, senzație de furnicături și înțepături sau schimbări de mobilitate, tulburări de vedere sau piele palidă.

 Pofta de viață și Vitamina B12

Stilul meu  alimentar este unul corect, având grijă să fie diversificat, natural și bogat în vitamine, minerale, enzime, necesare organismului. Cu toate acestea, am probleme cu absorbția necesarului de vitamine, în special vitaminei B12. De aceea, în special în perioada cu temperaturi reci, apelez la vitamina B12 »ANKERMAN« Vital.

Suplimentul alimentar B12 »ANKERMAN« Vital este produs de WÖRWAG Pharma. Aceasta este o companie germană cu un renume foarte bun pe piață și este activă pe plan internațional cu valorile unei afaceri de familie.

De ce iau eu suplimentul cu vitamina B12  »ANKERMAN« Vital

În primul rând, am conștientizat că sănătatea mea este importantă! În urma analizelor și indicațiilor medicului am constatat că am nevoie de vitamina B12, introducând suplimentul cu vitamina B12. Iată câteva motive solide pe care vi le împărtășesc:

  • protejează ficatul împiedicând depunere grăsimilor,
  • ajută la protejarea inimii,
  • previne anemia,
  • contribuie la sănătatea și sinteza ADN -ului,
  • menține creierul sănătos,
  • îmbunătățește somnul,
  • reface energia și pofta de viață,
  • asigură necesarul zilnic de B12,
  • nu conține gluten, lactoză, conservanți sau coloranți.

Vestea bună: Suplimentul cu vitamina B12 »ANKERMAN« Vital se găsește în principalele lanțuri de farmacii din România, începând din noiembrie 2017.

Până data viitoare, bucurați-vă de viață și energie maximă, spor în pregătirile de toamnă!

 

UniquebyMM

 

 

Sursa foto: http://b12vital.ro/; unsplash.com.

Campanie Blogal Inițiative

Share and Enjoy !

0Shares
0 0