Martie nu este considerat doar vestitorul primăverii. Martie poate fi declarată pe bună dreptate și luna cadourilor, varianta de primăvară. Luna cadourilor de primăvară debutează cu două sărbători dedicate femeilor. Dar asta nu înseamnă că bărbații sunt excluși.

Cuprins

Ce cadouri am găsit pe Victorias Secret

cadouri - cutie cadou victorias secret

Dacă sunteți norocoși cum sunt eu și aveți sărbătoriți în luna martie, singura problemă rămâne căutarea și alegerea cadourilor potrivite fiecăruia. Unde găsim produse pentru orice dispoziție, ocazie și gust care pot fi dăruite? Cum putem economisi timp, dar având în același timp la îndemână diversitate și prețuri accesibile?

Iată câteva întrebări pe care ni le punem atunci când pornim în căutarea cadourilor. Întrebări la care mi-am propus să răspund plecând de la experiențele proprii. Iar o experiență pozitivă cântărește întotdeauna greu în luarea deciziei. Una dintre acestea este și cea pe care am avut-o cu Victorias Secret.

Victorias Secret – Ce poți găsi acolo?

Diversitate

Ce găsim în magazinul online Victoriassecret.ro? În primul rând o largă diversitate de produse. De la produse din gama Victorias Secret Beauty la parfumuri și ape de parfum, spray-uri, geluri și loțiuni de corp. De la genți, rucsacuri și alte accesorii, la pijamale și lenjerie, produse de înfrumusețare și îngrijire.

 

Calitate, preț, oferte 

Dar ce ar însemna diversitatea fără calitate? Sau fără prețuri accesibile, de care să fim sinceri, cu toții ținem cont? Ei bine, în magazinul Victorias Secret le avem pe amândouă. Și vă mai dau un pont: există oferte extrem de avantajoase de tipul două sau trei produse la preț extrem de atractiv. O simplă vizită pe site și vă veți convinge singuri. 

Cadouri pentru aniversați

Așadar, consider că sunt motive suficiente și solide pentru a alege cadouri Victorias Secret. Atât pentru cei cinci aniversați ai familiei (toți în luna martie) cât și pentru 8 Martie. Atât pentru femei, dar și pentru bărbați.

Pentru că, am nevoie de cadouri și pentru cei trei bărbați care își vor aniversa ziua de naștere. Însă nici acest aspect nu-mi pune piedici în alegerea de cadouri din acest magazin online. Deoarece pe VictoriasSecret.ro am găsit parfum și apă de parfum pentru bărbați.

cadouri - parfum him

Desigur, să alegem parfumul drept cadou este necesar să-i cunoaștem foarte bine pe cei care îl vor primi. Cu alte cuvinte, dacă aveți în plan să dăruiți un parfum cuiva căruia nu-i cunoașteți gusturile, orientați-vă spre altceva. Pentru mine nu este nicio problemă, deoarece este vorba de cei trei băieți din familie.

Cumpărăturile online au câștigat teren din ce în ce mai mult iar metoda se află în topul preferințelor. Prin urmare, cu doar un click putem umple coșul de cumpărături cu produsele dorite. Dar mai bine să vă povestesc puțin despre alegerile mele.

Ce am ales de pe Victorias Secret

Bineînțeles, am ținut cont în primul rând de preferințele și personalitatea fiecăruia. Chiar dacă toți fac parte din zodia Berbec, fiecare este unic în felul său.

cadouri

De aceea, pentru fete m-am oprit la categoria accesorii. Aici am posibilitatea de a alege o geantă, un portofel, un portcard sau un rucsac. Uneia i s-ar potrivi perfect un rucsac, în timp ce cealaltă se dă în vânt după genți.

11196022020O OM F 641x855 1 Ce cadouri am găsit pe Victorias Secret

Ambele adoră produsele de îngrijire și înfrumusețare. Prin urmare mă voi orienta către una din ofertele de pe site. Loțiunile pentru corp sau spray-urile parfumate pot completa cu succes atât geanta cât și rucsacul. Gama atât de variată a produselor îmi va fi de mare ajutor.

Alte variante și idei de cadouri

Altă variantă la care m-am gândit ar putea fi unul din seturile cadou și pijama. De asemenea, iau în calcul un produs din colecția fine fagrance Bombshell (parfum, loțiuni, spray parfumat). Tot în funcție de personalitate și preferințe.

111897455170 OF F 642x855 1 Ce cadouri am găsit pe Victorias Secret

Și pentru că am ajuns la parfumuri, am de gând să aleg astfel de cadouri și pentru aniversații mei.  Pentru cei doi bărbați (soț și fiu) am ales Parfumul VS HIM Deepwater. Iar pentru cel mai mic dintre aniversați am ales Apa de Parfum VS HIM Platinum. 

111687035195 OF B 641x855 1 Ce cadouri am găsit pe Victorias Secret

Deoarece coșul meu de cumpărături a depășit 160 de lei, transportul este gratuit. Privind suma cheltuită realizez că am ieșit chiar foarte bine, ținând cont că sunt cinci cadouri.

 

Ce cadouri am găsit pe Victorias Secret

Dar nu închid comanda înainte să mai adaug una dintre oferte. Spre exemplu aș alege trei produse la preț de două, două la preț de 100 lei sau două la 150 lei.

Mini-spray parfumate, roll-on cu apă de parfum, sau gloss sunt alte câteva variante pe care de cadou pentru 8 martie. Prezentate elegant, ambalate pentru cadou, produsele produc o impresie plăcută. Ce să mai spun despre surpriză? Cine nu- și dorește să primească cadouri Victorias Secret?

cadouri

La final

Am lăsat la sfârșit lenjeria de corp pe care o găsim în magazinul online. Motivul? Invit domnii să facă astfel de cadouri partenerelor, soțiilor, iubitelor lor. Indiferent de ocazia cu care își doresc să le surprindă.

Închei aici considerând că alegerile mele  vă vor inspira și vă vor da ghes să vizitați Visctoriassecret.ro. Vă recomand să o faceți  pentru a descoperi multe alte produse interesante și promit că nu veți fi dezamăgiți. Spor la cumpărături!

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Sănătoși și în pace să fim!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

5 ani Unique by MM- aniversare vs. restartare

Și vine vremea îndurării- John Grisham

5/5 - (2 votes)