Bun găsit, prieteni dragi! Știu că v-am mai vorbit despre fapte bune, că există chiar o bursă a acestora. Știu că sunteți buni și receptivi la astfel de fapte, empatizați cu ce scriu în articole. De data aceasta, nu am să vă întreb când ați făcut ultima dată o faptă bună, nu vă voi vorbi despre burse sau mari proiecte. Acum este vorba despre un strigăt de ajutor, despre o implicare modestă dar foarte rapidă. Să ajutăm un copil care în urmă cu aproape un an era un copil normal.

Fii salvatorul Cristinei!

Fii salvatorul Cristinei!

Din ianuarie 2018, a fost diagnosticat cu Hepatoblastom de gradul 4, cancer la ficat și tot universul s-a ”defectat”. Nu v-ați dori să fiți în pielea părinților copilului acesta!

Gândiți-vă cât suferiți la cea mai mică lovitură sau suferință a copilului vostru și puneți în balanță suferința prin care trece un copil de 7 ani la ședințele de chimioterapie. Sau,  la suferința părintelui, fratelui, prietenului, colegului tău, căci fiecare dintre noi are sau știe pe cineva bolnav de cancer.

De parcă nu am ști că lucrurile se leagă întotdeauna, numele acestui copil este Cristina, cu trimitere la Nașterea Domnului. La Crăciun și tot ce înseamnă această sărbătoare: bucurie, familie, sănătate.

Am ales să mă implic și să vă rog să o ajutați pe Cristina pentru că nimeni nu merită atâta suferință cauzată de cancer sau orice altă boală incurabilă. Pentru că fiecare copil merită să trăiască, merită să fie salvat. Dar și pentru că am pierdut doi părinți, doi prieteni și trei colegi.

Donează!

Asociația Salvează o Inimă a demarat o campanie de strângere de fonduri ce se va desfășura până pe 15 decembrie 2018.

Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; campania de susținere a Cristinei este organizată de către Asociația Salvează o Inimă, cu sprijinul magazinului online DAVIDAC.

Suma nu este una astronomică, nu-i așa că puteți face un gest mic care poate salva o viață? E sărbătoare, Ajunul Sfântului Nicolae, va veni Crăciunul, faceți-vă un mic dar vouă: zâmbetul Cristinei.

Știu că sunteți oameni cu sentimente, adevărați. Fiecare faptă bună contează și se va întoarce.

                     Vă mulțumesc!

 

UniquebyMM

 

Campanie umanitară ”Fii alături de Cristina Romanescu”

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0