Bun găsit, prieteni! Mulți dintre noi merg la mall pentru film, pentru a mânca sau pentru a petrece timp cu prietenii. Mie îmi place să merg pentru cumpărături, eventual o cafea, o prăjitură. De fapt, îl numesc ”mic răsfăț”, atunci când nu e timp (sau ”timp”- you know) de altceva. Altfel, am ocazia să am diverse experiențe, descopăr noi magazine, oameni. Cum s-a întâmplat cu Bumbăcel despre care veți citi în continuare.

Cuprins

Bumbăcel Megamall – produse & oameni #experiențe

bumbăcel

De altfel, niciodată nu mi-a plăcut să merg în magazine, doar așa, să le vizitez. Indiferent dacă e mall sau nu. Și nu o fac. Merg doar cu scopul de a căuta și cumpăra, nu doar de dragul plimbării. Dacă nu am bani de cumpărături, merg să mă plimb în parc, nu în mall. Punct. Anyway, voiam să povestesc despre magazinul Bumbăcel din mall-ul în care obișnuiesc să merg. 

Pentru că, da, este un mall în care obișnuiesc să merg de câțiva ani buni. Ocazional mai trec pragul și altora. Căci sunt destule în Bucureștiul nostru mare. A trecut însă de mult vremea în care era doar unul singur, Mall Vitan. Ei bine, preferatul meu din ultimii ani este MegaMall.

20230422 131536 Bumbăcel Megamall - produse & oameni #experiențe

Bumbăcel – produse  de calitate superioară

Unde, de vreun an, s-a deschis magazinul aparținând brandului Bumbăcel. Mă știți, fiecare experiență, care merită, fiecere noutate, o împărtășesc. Iar aceasta, chiar merită. Mai ales că am tot testat cum stau lucrurile.

Trebuie să recunosc, habar nu aveam despre Bumbăcel. Tocmai de aceea am fost foarte surprinsă să descopăr un magazin cu produse din bio bumbac 100%. L-am descoperit, am intrat și, desigur, neștiind prea multe, am făcut o ”tecere în revistă”.

Îmi plăcuse ce- am văzut de la prima vedere. O gamă largă de produse: pentru copii, adulți, casă- prosoape, lenjerii pentru pat, halate, pijamale etc. Toate din bumbac, atractive și plăcute la atingere. Tricouri, rochii, pantaloni, treninguri, atât pentru adulți cât și pentru copii. Imprimeuri, culori și croieli plăcute ochiului, confortabile și practice. 

Bumbăcel

Rolul consilierii & disponibilității

Mi-au atras atenția câteva produse din categoria copii și adulți, chiar cum am intrat. Le-am studiat, dar aș fi vrut să știu mai multe detalii. Mai mult decât ce e pe o etichetă. Nici nu mi-am dus gândul până la capăt și m-am trezit cu o tânără lângă mine. O persoană carismatică, caldă, amabilă, m-a întrebat ce m-ar interesa, dacă m-ar putea ajuta.

Apoi, mi-a povestit despre brand și despre calitatea superioară a produselor. Mi-a prezentat diverse produse din categoriile expuse, mi-a vorbit despre gama de produse. Pusesem ochii pe o rochie, dar spre dezamăgirea mea, nu era mărimea potrivită.

20230422 131520 Bumbăcel Megamall - produse & oameni #experiențe

Văzusem de asemenea un set pentru copii, însă nici acesta nu era ce căutam. Cu alte cuvinte, aș fi ieșit din magazin fără să cumpăr nimic. Sigur așa s-ar fi întâmplat, dacă nu aveam parte de consilierea și disponibilitatea tinerei. 

Brandul Bumbăcel

Și cum să nu apreciezi și să cumperi, când vezi că ești tratat cu atâta atenție? A căutat mărimea care mi se potrivea, mi-a prezentat diferite modele pe care nici nu le observasem. La fel a procedat cu produsele pentru copii asupra cărora mă oprisem. Sau, cămășile de noapte și tricourile pentru bărbați.

20230422 131414 Bumbăcel Megamall - produse & oameni #experiențe

Foarte încântată de produse, am ales rochia, un set pentru Buburuză, un tricou și o cămașă de noapte. Depășeam puțin bugetul alocat, dar eram foarte mulțumită de ceea ce găsisem. Ei bine, de parcă era ziua mea norocoasă, am beneficiat și de ofertă.

Ceva de genul, 50% reducere la al doilea produs, ofertă care se derula în acea perioadă. În orice caz, în loc de a părăsi Bumbăcel la fel cum am intrat, am plecat cu sacoșa plină. 

Sunt oricum mare fan produse din bumbac, dar informațiile primite au contribuit din plin. Așa am aflat despre brandul Bumbăcel, apărut în 2013 în Republica Moldova. Printre puținele branduri producătoare de articole din  bio bumbac 100%, importat din Uzbekistan.

Bumbăcel

Experiența mea cu produsele …

Sigur, sunt multe alte branduri care promit și chiar au produse din bumbac 100%. La Bumbăcel însă este altceva: sunt și hipoalergenice și biodegradabile 100%. Pe lângă calitate, produsele sunt accesibile din punct de vedere al prețurilor. Sunt durabile, foarte confortabile și ușor de întreținut. Practice, în culori pentru toate gusturile, produsele reprezintă soluții la îndemână, pentru toată familia.

Evident, am purtat produsele și am putut observa cum se comportă. Atât la spălat, cât și la purtat. Rezultatele au fost încâtătoare, astfel încât am revenit la Bumbăcel. De data aceasta am vrut pijamale, hanorace și bluze.

20230422 131504 Bumbăcel Megamall - produse & oameni #experiențe

… Și cu oamenii

Îmi amintesc că la acea vizită am căutat singură produsele, personalul fiind deja foarte ocupat. În plus, credeam că nu voi mai avea parte de aceeași atenție, disponibilitate și consiliere. Dacă și voi ați crezut la fel, aflați că ne-am înșelat.

Am avut parte de exact același comportament, de data acesta din partea altei persoane. Și de această dată am găsit lucruri la care nu mă așteptam. Și tare rău mi-a părut că nu am luat și pantalonii trei sferturi pe care mi i-a recomandat. Făcusem calcule și dădeau bine, dar am decis să amân pentru o dată viitoare.

20230422 131435 Bumbăcel Megamall - produse & oameni #experiențe

Vizita la Bumbăcel, obișnuință și plăcere

Culoarea disponibilă, vezi Doamne, nu era pe gustul meu. O răzgâială, bineînțeles. Cea care a pierdut am fost desigur eu, pentru că pantalonii cu pricina s-au epuizat. Trebuie să vă spun că erau exact ce caut de multă vreme, de aici și regretul. Încă aștept să revină.

Oricum, nu mă pot plânge, deorece am compensat cu alte articole. Mărturisesc sincer, am adunat în garderoba mea câteva rochii, tricouri, cămăși de noapte, de la Bumbăcel. Alte câteva le-am dăruit, inclusiv de Secret Santa, iar altele aparțin soțului. Ce voiam să spun este faptul că a devenit o reală plăcere să calc pragul magazinului.

20230422 131419 Bumbăcel Megamall - produse & oameni #experiențe

Chiar dacă nu-mi propun să cumpăr ceva, cred că nu am plecat niciodată cu mâna goală. Dincolo de satisfacția dată de calitatea și caracteristicile produselor, care m-au convins, sunt fetele. Cele două pe care le-am întâlnit mai mereu în magazinul Bumbăcel Megamall sunt extraordinare.

Produse și oameni 

Au așa un fel de a fi, … de fapt știu ce au: stofă de comerciant. Sunt pregătite și au acel quelque chose care te fac să-ți pară rău dacă nu ai cumpărat ceva. A devenit o obișnuință să vizitez Bumbăcel, la 2- 3 săptămâni! Atât pentru produse, cât și pentru staff.

bumbăcel

În final, vreau să mai las câteva informați. La Bumbăcel veți găsi mereu campanii, oferte de reduceri și prețuri bune. Chiar și fără acestea însă, raportul calitate- preț este unul echilibrat. Deoarece, așa cum am mai spus, Bumbăcel are produse accesibile, durabile și sustenabile. De asemenea, contribuie la calitatea vieții prin soluții la îndemâna tuturor.

La final

Experiența pe care am împărtășit-o face parte din categoria „Așa da” sau ”Se poate”. Am vrut să aflați despre toate aceste lucruri, pentru că este important să nu trecem cu vederea lucrurile bune. Lucrurile pozitive. Poate veți spune ”e normalitate”.

Da, este, și sunt de acord. Dar, într-o lume a anormalului. a breaking news- urilor șocante, tocmai acest tip de normal trebuie evidențiat. Just my opinion.

bumbăcel

Apropo, voi știați de Bumbăcel? Aveți produse de la acest brand? Ce opinii aveți despre produsele din bio bumbac 100%? Abia aștept răspunsurile! Desigur, în comentarii.

Până data viitoare, alegeți sănătos & inteligent!

Cu bucurie și drag,

MM

Sursa foto: arhiva personală

Articolul nu este parteneriat plătit.

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

clătite

disini

petrecerea

Rate this post