Bun găsit! Timp de două luni v-am purtat în călătorii exotice, am vizitat magazine online, am învățat împreună lecții despre economisire sau am construit, renovat și testat. Periplul printre probele și provocările competiției de toamnă Superblog s-a încheiat și vreau să vă mulțumesc pentru susținere și răbdare. V-am simțit aproape și m-ați ajutat să trec peste obstacolele din această perioadă, ba mai mult, am spart gheața și am luat și suta de puncte. Yeees! Nici nu mai contează premiul, apropo, niciodată nu mă uit la premii, contează punctajul maxim. Și locul din clasament este unul bunicel.  Se putea și mai bine, știu, întotdeauna este loc de mai bine, dar am convingerea și totodată mulțumirea că pot. Restul sunt detalii.

La final de Superblog 2018 - ediție aniversară

La final de Superblog 2018 – ediție aniversară

Gata, m-am bucurat, v-am spus și vouă, v-am mulțumit, trecem mai departe. Vă voi povesti în câteva cuvinte ce înseamnă pentru mine Superblog, cu atât mai mult cu cât se află în prag de sărbătoare. Și, nu, nu de sărbătoarea de final a fiecărei ediții este vorba și nici de sărbătorile de iarnă care se apropie.

Superblog împlinește zece ani – este o vârstă, trebuie să recunoaștem, nu-i așa? Fără Claudia și Albert însă, cel mai probabil Superblog nu ajungea la această vârstă. Implicarea și pasiunea, munca și răbdarea, mai ales a Claudiei :), au transformat Superbog  în cea mai longevivă competiție de acest gen.

La final de Superblog 2018 - ediție aniversară

Oameni, totuși

Am intrat pentru prima oară în competiție anul trecut și m-a incitat într-atât încât am spus da și ediției de primăvară. Am învățat mult(e), mi-am făcut prieteni online și câțiva chiar offline. Ca peste tot sunt oameni și oameni, unii mai cârcotași, unii mai haioși, unii de treabă, unii mai puțin, ca-n viață. Pentru mine însă, Superblog a fost un pas mare pe drumul meu ca blogger, iar experiența s-a adăugat ca o filă într-o carte.

La ceas aniversar, așa se spune nu?, urez oamenilor din spatele competiției, multă putere de muncă, mult succes și la muuulți ani. Pentru Superblog, am o singură urare: La mulți ani, de zece ori zece!

La final de Superblog 2018 - ediție aniversară

Aniversare

Această ediție a fost una aniversară și, echipa a vrut și a reușit să o transforme într-una atipică. Mai este puțin până la finalul-finalului, mă refer desigur la Gala premiilor Superblog, dar păstrăm puțin suspans până la dezvăluiri.

Până atunci, fiți pe fază, fiți inspirați!

 

UniquebyMM