Bun găsit în noul an! ShopU – Primele cumpărături din noul an. Sper că ați petrecut bine și frumos, v-ați încărcat de energie și sunteți pregătiți pentru anul ce tocmai a început. Pe lângă urări și tot felul de îndemnuri, rețete sau programe de dezvoltare personală și profesională, fiecare își face un plan pentru ce urmează. Scris sau nu, pe termen lung sau scurt, cert este că ceva-ceva tot reușim să noi să conturăm. Ei bine, eu am început anul cu un top al articolelor în 2018 și am fost plăcut impresionată să aflu că sunteți interesați de preocupările firești ale vieții. Tocmai de aceea, astăzi vă voi povesti despre astfel de probleme, întâmplări din viața de zi cu zi.

ShopU – Primele cumpărături din noul an

ShopU - Primele cumpărături din noul an

Habar nu am din ce motive, poate din prea multă energie, ăăă …, asta, magie am vrut să spun (:)), finalul anului m-a lăsat ”în pom” cu aparatura electrocasnică. Așa s-au supărat toasterul și storcătorul de tare, că s-au oprit și nu au vrut să repornească nici cu rugăminți fierbinți. Iar umiditatea casei mi-a dat motive de vizită la medic. Dacă vă gândiți să mă compătimiți, nu o faceți, pentru că am rezolvat problemele și am petrecut minunat :).

Așadar, iată-mă în primele zile ale noului an nevoită să trec la acțiune, după un plan alcătuit pe loc. Pentru că nu pot sta fără pâine prăjită, smoothie sau sucuri naturale în casă, m-am informat și am aflat că magazinul online Shopu.ro, este locul în care găsesc tot ce mă interesează. M-am gândit că va fi binevenită informația și pentru voi și, așa cum fac de obicei, împart ce știu, aflu sau experimentez.

ShopU - Primele cumpărături din noul an.

ShopU – Primele cumpărături din noul an

De ce ShopU?

Știm noi vorba aceea veche ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg” și uite că este perfect aplicabilă și în prezent. La ce fac referire? Păi, aveam în plan de ceva timp achiziționarea unui dezumidificator, dar vă spun sincer, prețurile m-au ținut pe loc. Acum, deși eram pregătită să cumpăr doar toaster și storcător, m-am trezit că am dat peste un dezumidificator care se potrivește criteriilor noastre.

Capacitatea, forma, calitatea și prețul m-au convins să aleg și acest produs de pe magazinul ShopU. Deci, ceea ce trebuia demonstrat: am ales toate cele trei produse deși intenția era alta.

Am să vă spun în câteva cuvinte și de ce am ales shopu.ro. În primul rând pentru că are o gamă foarte diversificată de produse, de la accesorii de îngrijire personală la supraveghere și siguranță, spre exemplu.

Categorii de produse:

Beneficii

Alt motiv pentru care îmi place este livrarea. Aceasta se poate face cu ridicare directă din magazinul shopU, prin curier, poștă sau curierat rapid. Pe mine mă avantajează să-mi ridic produsele din magazin acolo unde se poate, deci, notă mare din punctul meu de vedere.

Dacă totuși aleg livrarea acasă, plătesc după ce deschid coletul la livrare și mă asigur că am primit produsul comandat, în stare perfectă. Felicitări și jotă maximă. Am eu un exemplu, vi-l spun altă dată, în care pentru un serviciu ca acesta plătești 10 lei.

Comanda se poate face telefonic sau online, după alegerea produselor iar plata se face în siguranță, alegând metoda numerar, card sau transfer bancar.

ShopU - Primele cumpărături din noul an

Sigur, trebuia să vă spun mai întâi despre prețuri, dar cum toate celelalte puncte sunt practic de aceeași importanță, faceți propria ierarhie. Prețurile sunt bune, accesibile oricărui buzunar, normal că și acesta este un motiv pentru care eu am ales shopU. Spre exemplu, am găsit prăjitor de pâine de la 39 lei la 397 lei iar storcător de la 34 lei la 492 lei.

ShopU – Primele cumpărături din noul an

Cred că aveți voi multe exemple de comparație, prin urmare nu vă mai spun și eu cine, ce prețuri practică. Mă grăbesc să plasez comanda, nu de alta dar mi se mai leagă câte ceva de mână :). Nici aspiratorul nu pare să se simtă prea bine :)! Salariul este la câteva zile distanță, deci totul este calculat pentru luna ianuarie.

Știați de magazinul online Shopu.ro? De unde vă faceți cumpărăturile de genul celor pe care le-am ales eu sau de care aveți voi nevoie? recomand să faceți măcar o vizită pe site pentru a vă convinge. Până data viitoare, spor la alegeri și cumpărături inteligente în noul an!

 

UniquebyMM

Sursa: https://www.shopu.ro

 

Articol publicitar  campanie umanitară