Bun găsit! Uneori suntem surprinși de atâta emoție încât întrebarea firească este ”oare se întâmplă cu adevărat”? Îți vine să te ciupești, să lași lacrimile să se adune fără să le ștergi doar pentru a te convinge de realitate. Lacrimile de fericire sunt întotdeauna doar sărate, nu și amare, ați simțit și voi la fel? Și, oricât aș ține la aspect (machiaj) nu-mi fac griji și nici nu vreau să-mi ascund sau stăpânesc acest fel de lacrimi. Dacă citiți ”poveștile” mele, ați aflat deja că luna martie este una cu deosebită importanță în viața mea. Parcă primăvara este mai frumoasă și mi-e mai dragă cu gândul la viața dată, la iubirea primită, la noi începuturi.

Primăvara este mai frumoasă, mai dragă

 

Primăvara este mai frumoasă, mai dragă

Unul dintre evenimente mi-a marcat viața în urmă cu 35 de ani. Pe o vreme potrivnică, minus 10- 15 grade și nămeți de peste un metru, am ales să spun ”DA” iubirii, vieții în doi. Și, după mulți ani în care am crezut că trebuie să-i mulțumesc pe toți, am înțeles că persoanele cele mai importante din viața mea, suntem noi. În concluzie, am decis că evenimentul trebuie sărbătorit, nu cu fast, dar marcat în cel mai plăcut mod. Într-un cadru foarte restrâns, cu emoțiile strânse în cel mare ghem posibil, am făcut un nou legământ, pentru încă 35 de ani.

Am trecut prin bune și rele, ușoare sau grele, știți voi, ofertele vieții, le-am trăit mereu împreună. Ne-au bucurat succesele, ne-am plâns eșecurile sau durerile pierderilor. Am construit cărămidă pe cărămidă relația, familia, casa și am învățat că iubirea nu este suficientă. Am adăugat ca într-o rețetă a vieții, ingrediente ca respect, înțelegere și încredere. Relația frumoasă pe care o avem după toate câte am trăit, bucuriile pe care ni le facem, sunt garanția, ”secretul” succesului.

Primăvara este mai frumoasă, mai dragă

 

Cadouri și sentimente

Zilele trecute, am răspuns provocării în care trebuia să scriu despre oamenii care mi-au schimbat viața și cadourile potrivite. Primul impuls, a fost  să scriu despre cel care mi-a fost alături atunci când poate nimeni nu ar fi făcut-o. Mai mult chiar, am ales primele cadouri cu gândul la asta și la sărbătoarea noastră. Oscilând între un serviciu de cafea pentru doi în care să ne savurăm cafeaua așa cum facem diminețile și un set de șampanie cu foiță de aur și cafea pentru a sărbători, le-am pus pe ambele în wish list. Apropo de cadouri, magazinului îi lipsește sub- categoria ”Cadouri pentru doi”.

Le-am ”abandonat” pentru moment, deoarece am realizat că asta era o normalitate și, spre marea uimire a majorității, am ales oameni speciali care nu fac parte din familie. Oameni din categoria rară pe care te poți baza și care fac pentru tine gesturi, lucruri, necondiționat, la fel ca cel cu care îți împarți viața. Și nu pentru a mă explica, dar cred că asta merită subliniat  având în vedere că este ceva excepțional.

Primăvara este mai frumoasă, mai dragă

Cerere pentru încă …

Sigur, ca orice femeie iubitoare de bijuterii, mi-aș fi dorit să primesc un inel care să ”pecetluiască” legământul. Dar, cum la mine simțul realității este de cele mai multe ori mult mai puternic decât oricare altul, nu mi-am făcut iluzii. A rămas așa, la nivel de dorință ascunsă, mult mai important fiind faptul că suntem împreună, ne bucurăm de ceea ce avem, ce am realizat, de noi.

Am ales un restaurant și împreună cu oameni dragi am (re)trăit momente emoționante. Incredibil dar adevărat, ghemul de emoții s-a deșirat în lacrimi de fericire. Surprizele nu au lipsit, oamenii importanți din viața nostră ne-au fost alături și nici inelul nu a lipsit. Gluma noastră de ”cerere pentru încă 35” s-a transformat în concret, serios.

Primăvara este mai frumoasă, mai dragă

Dacă povestea vi se pare prea siropoasă sau plictisitoare, este în regulă, treceți mai departe. Ce am vrut eu să transmit? Viața chiar merită trăită! Oamenii cu care ești compatibil chiar există și, o relație durează dacă îi dai înțelegere, respect, iubire, încredere. Dacă știi să apreciezi, știi să spui ”te iubesc”, știi să construiești.

Până data viitoare, vă doresc să construiți și trăiți relații frumoase și durabile, să iubiți cu adevărat!

 

UniquebyMM

 

Rate this post