Bun găsit! Pentru articolul de astăzi mi-am imaginat o mie de introduceri și tot de-atâtea ori le-am abandonat din motive de nepotrivire. Nu de caracter! :):)). Asta pentru că este vorba despre martie, luna martie, care începe peste o zi. Ei, nu este vorba despre emoția care cuprinde pe toată lumea, a începutului de primăvară, trezirea la viață, alea-alea, bla-bla-bla. Nici despre mărțișor, simbolul primăverii și al norocului sau ziua internațională a femei și nici măcar despre aniversările (5) din familie. Este vorba de evenimente semnificative, profunde și dragi sufletului meu. Cu toată emoția și stângăcia de care pot da dovadă la această oră, vă voi dezvălui un pic din misterul evenimentului la care fac referire.

Evenimente semnificative, profunde și dragi sufletului meu

Evenimente semnificative, profunde și dragi sufletului meu

Cu doi ani în urmă, în martie, porneam pe un drum nou, necunoscut și incitant al blogosferei. Convingerea că pasiunea trebuie urmată stătea ascunsă undeva într-un colț nevăzut până i-a venit vremea să iasă din nou la lumină. Timid, ca un copil care învață să meargă, căzând uneori dar ridicându-se din nou, și-a început viața blogul UniquebyMM.

Ce vreau de fapt să spun, ați înțeles: acesta este motivul de bucurie pentru care vreau să sărbătoresc! Vorba unei colege de blogosferă, ”micuțul ăsta” face doi ani! Și cum aș putea trece peste munca, frământarea, îndoiala sau satisfacția a doi ani de viață fără a aniversa și exprima dorințe?

Spring SuperBlog 2019

Pentru că tot am ajuns în acest punct, al dorințelor zic, ce-ar fi să-mi doresc să ocup un loc pe podium la Spring SuperBlog 2019? Daaa, dar pentru asta ar trebui mai întâi să mă înscriu, nu-i așa? Dacă sunteți de-acord cu mine, înseamnă că rămâne stabilit: Scriu un articol prin care îmi manifest dorința, citesc (din nou) regulamentul și completez formularule de înscriere.

Probabil că vă întrebați și de ce ar fi aceasta una dintre dorințele pe care mi le-aș pune cu ocazia sărbătoririi de doi ani de blogging. Aflați că am câteva motive și nu sunt deloc de neglijat.  Îmi plac provocările și spiritul de competiție, fair-play-ul și oamenii pasionați de ceea ce fac dar toate astea le știți.

Întâlnesc bloggeri, sponsori, reprezentanți de marketing, PR de companii, oameni pasionați de scris cu care pot dezvolta legături/prietenii sau chiar stabili parteneriate.

Gala Spring Superblog

Îmi place să duc lucrurile până la capăt iar asta presupune să termin competiția și să fiu finalist. Adevărata aventură se întâmplă offline și este cel mai așteptat  interesant, relaxant, vesel și cum mai vreți voi moment: Gala. Cum am lipsit (motivat) de la Gala Spring SuperBlog 2018 pe aceasta n-aș vrea să o ratez.

Evenimente semnificative, profunde și dragi sufletului meu

Cu îngăduința și susținerea voastră voi putea scrie articole interesante, atractive și apreciate de voi și sponsori. Mulți -puțini, s-au strâns ceva, unii noi, alții vechi, vor avea ocazia să ne pună creativitatea la (grea) încercare: AIA Proiect, Anunțul Telefonic, Autogedal, Auto Schunn, Borealy, Christian Tour, Cutia.ro, Dodo Pizza, Europa Travel, Farmec, Hotel Miorița Neptun, Sanovita, SomProductSidonia.ro, Smart Diet, Travel Minit și Vindem-Ieftin.ro.

Sperăm că premiile vor fi cât mai atractive și juriul cât mai obiectiv (posibil). Adrenalina va atinge cote ridicate din cauza disciplinei, termenelor limită dar și a notelor și clasamentului. Ca orice competiție care se respectă, are părțile ei palpitante și va stârni controversele de rigoare. Prima probă va fi lansată online la 1 martie iar Claudia va fi (din nou) eroina de serviciu, jucându-și cu brio toate rolurile.

Acestea fiind spuse, prin acest articol îmi anunț înscrierea la Spring SuperBlog. De asemenea, explic semnificația zilei de 1 martie pentru mine și vă invit să țineți aproape, să mă încurajați, susțineți și exprimați opiniile în comentarii.

Până data viitoare, vă aștept la SuperBlog, o competiție în care sunt implicați bloggeri, sponsori, parteneri media și bloguri pertenere. Succes tuturor!

 

UniquebyMM

Rate this post