Bun găsit! Sărbătorile Pascale sunt la câteva zile distanță și, poate că nu întotdeauna știm sau reușim să facem cadourile potrivite sau necesare. Obișnuiesc să am grijă de fiecare, să fiu din timp atentă la fiecare exprimare a dorinței, pentru a împlini dorințele prin cadouri inspirate. Dar dincolo de ceea ce vreau să dăruiesc, am nevoie de timp pentru a căuta cadoul. Numai că timpul este foarte prețios iar pentru asta, trebuie folosit inteligent. Așa gândesc eu: fiecare clipă trebuie folosită la adevărata sa valoare. Astfel, am realizat că era digitalizării este ceva ce trebuia să ni se întâmple pentru a reuși cumva să nu observăm cât de repede trece timpul. Despre timp folosit inteligent în alegerea cadoului inteligent, aflăm în articolul de astăzi.

Rămăsese pe lista mea un cadou nebifat. Pur și simplu, nu reușeam să găsesc produsul al cărui utilitate ar fi împlinit dorința și ar fi răspuns nevoilor unei persoane tare dragi mie.

Timp folosit inteligent în alegerea cadoului inteligent

 

Timp folosit inteligent în alegerea cadoului inteligent 

Există o expresie în trend,  ”la un clik distanță”, care din cauza supra -utilizării și-a cam pierdut din greutate, de care m- am folosit și eu  :). Prin urmare, la un clik distanță se află (aproape) toate soluțiile.

Frământările mele cu privire la cadoul pe care doream să-l ofer unui om drag, au luat sfârșit odată cu descoperirea de la Allview. Am găsit în magazinul online, cântarul electronic smart, SmartCare care va face un om fericit. Și știți de ce? Pentru că așa cum îi este și denumirea, este un cântar deștept.

Allview SmartCareCântar electronic smart

Allview SmartCare este cadoul pe care îl căutam. Cu ajutorul acestui cântar se obține controlul factorilor care influențează sănătatea corporală și facilitează crearea unui program personalizat zilnic.

Cântarul tip electronic are display tip LED, este construit din sticlă securizată și suportă o greutate minimă de 200 grame și maximă de 180 kilograme.

Ce face ca acest cântar să fie cadoul ideal pe lângă eleganța pe care o descoperi la prima vedere?

-Măsoară 14 valori: BMI, grăsime corporala, greutate corporala fără grăsime, grăsime subcutanata, grăsime viscerala, umiditate corp, musculatura scheletală, masa musculară, masa osoasă, proteine, BMR, vârsta metabolică

-Memorează și identifică până la 8 utilizatori

-Conectivitate wifi

-Dimensiuni: 310 mm x 310 mm x 25 mm și greutatea 1,8 kg.

 

Timp folosit inteligent în alegerea cadoului inteligent 

 

Conectarea se face în momentul logării în contul aplicației SmartCare, urmând pașii conectării cântarului cu telefonul mobil.

Apoi, din <Contul meu >-< Setări>>Dispozitivul meu conectat->accesați icon-ul (+)  >Înainte->

Deschideți capacul de baterie al cântarului și țineți apăsat butonul negru timp de 3 secunde până când semnalul  de WIFI va începe să lumineze intermitent. Asta înseamnă că dispozitivele se asociază.

Pe Blogatu.ro găsiți un unboxing al acestui cântar inteligent. Pentru mai multe detalii despre calitățile cântarului smart dați clik aici.

Allview : ”Misiunea noastra se traduce prin provocare. Provocarea de a raspunde cu un plus de beneficii adaptate cerintelor de pe piata, oferind multiple facilitati clientiilor nostri. Dezvoltam concepte solide, produse la standarde superioare care au la baza un raport pret-calitate foarte corect. Impartasim cea mai frumoasa misiune, aceea de a contribui la crearea unor noi mijloace de comunicare!”

 

Timp folosit inteligent în alegerea cadoului inteligent 

 

Pentru a rămâne conectat la cele mai noi review- uri și unboxinguri, abonați-vă la canalul youtube.

Cu acest ultim cadou, sunt pregătită să -mi surprind de sărbători, familia și cei mai dragi oameni din viața mea. Mai am doar de bucătărit și decorat, mici detalii.

Voi cum vă pregătiți pentru Sărbătorile Pascale? Ați ales cadourile pentru cei dragi? Cum gestionați timpul? Ați cumpărat ceva de pe Allview? Aștept comentariile voastre.

Până data viitoare, prețuiți timpul și folosiți-l inteligent!

 

UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0