Bun găsit! Dacă faceți puțin apel la memorie, vă veți aminti că v-am povestit despre pasiune, frumusețe, versatilitate și respect. Articolul îl găsiți aici, în cazul în care doriți să-l (re)citiți. Am recurs la introducerea aceasta deoarece articolul respectiv mi-a adus unul dintre premiile puse la bătaie în campania Blogal Inițiative. Pornind de la acest fapt, propun să înțelegem cum este atunci când distanța de la vorbe la fapte este zero.

 

IMG 20190722 112212 Când distanța de la vorbe la fapte este zero

 

Când distanța de la vorbe la fapte este zero

Premiul consta într-un voucher de cumpărături de pe magazinul online, Dames. Noi fetele, găsim întotdeauna loc în garderobă pentru una, două, … piese vestimentare, prin urmare m-am grăbit să trec la cumpărături. Ca un făcut, aveam nevoie de niște bluze în culori vesele, ca de … aer. 

Așadar, m-am mobilizat degrabă și respectând condițiile impuse mi-am ales, cu greu, deoarece diversitatea m-a pus în dificultate, două bluze. Am dat click și … comanda a fost lansată. Am trimis și e_mailul de confirmare și curtoazie și, cu senzația de mulțumire și misiune încheiată mi-am văzut de treburile mele.

Gândeam că se vor scurge câteva zile bune până citesc, pregătesc comanda, expediază și ajunge la mine. Tocmai din acest motiv surprinderea a fost totală a doua zi, când am fost contactată telefonic.

 

IMG 20190722 112108 Când distanța de la vorbe la fapte este zero

 

Vocea caldă, prietenoasă a doamnei/domnișoarei de la ”capătul celălalt al firului” m-a felicitat și m-a consiliat cu privire la produsele comandate. Odată stabilite toate detaliile mi-am luat din nou o marjă de așteptare. Așa cum funcționează lucrurile în general, îmi făcusem un calcul din care reieșise că, de la Iași până la mine, comanda face cel puțin 3 zile pe drum.

Surpriză sau confirmare?

Surpriza a fost și mai mare și plăcută, a doua zi, când curierul a sunat la poartă. Nu-mi venea să cred! Cum domnule să se întâmple așa minuni? Să ți se confirme că distanța dintre vorbe și fapte nu există! Ei bine, da! Iată că este posibil. Și -atunci, cum să rezist și să nu vă povestesc și vouă o experiență ca aceasta?

 

Când distanța de la vorbe la fapte este zero

 

Cum bine știți, scriu despre produse pe care le testez, particip la campanii în care cred. Scrisesem articolul pentru că acord mare importanță calității, apreciez respectul pentru client, munca și pasiunea. Când toate acestea ți se confirmă, când beneficiezi de servicii de calitate și pe partea de comunicare și livrare, nu poți spune decât  ”jos pălăria”.

Am vrut ca prin intermediul acestei postări să mulțumesc celor de la Dames pentru promptitudine, corectitudine, consiliere, tot. În același timp, am vrut să împart cu voi experiența mea și să vă asigur că lucrurile au fost exact așa cum au(am) spus.

 

Până data viitoare, bazați-vă pe încredere și alegeți inteligent!

 

UniquebyMM

P.s. Culorile nu sunt redate chiar fidel din cauza luminii.

P.s. 1  Abia aștept să-mi comand fusta pe care mi-am dorit-o dar în varianta lungă :)

Rate this post