Bun găsit! Când vorbești despre pasiuni, te aprinzi și te înflăcărezi din fiecare moleculă a ființei tale. Pasiunile te țin undeva deasupra, îți dau curaj, încredere, te ajută să-ți urmezi crezul și să muncești cu plăcere. La o povestioară despre pasiune, femeia modernă, respect și vestimentație versatilă, m-am gândit când am scris  articolul. Dames – o experiență de shopping inovatoare.

 

Rochie Premium

 

Dames – o experiență de shopping inovatoare

De când mă știu, am fost fascinată de mătăsuri, voaluri, dantele, țesături fine, simțindu-mă într-o lume specială, fantastică în jurul lor. O lume fantastică, a culorilor și imaginației. Mi-a intrat în cap că sunt unică și pentru asta, rochiile, fustele, bluzele, hainele trebuiau să mă reprezinte, să fie create doar pentru mine.

 

Dames - o experiență de shopping inovatoare

 

Ce-i drept, nu-i strâmb :-P , am avut și norocul ca asta chiar să se întâmple. Hainele mele erau modele imaginate, create și lucrate special pentru mine. Materiale prețioase sau confortabile, în culori, texturi și modele inedite îmi înveșmântau trupul și mă făceau specială, așa cum mă simțeam.

Mai târziu, când m-am mutat din localitate, am început să-mi creionez singură piesele vestimentare, să învăț să cos la mașina de cusut.

 

Sacou Colecția Premium

 

Dames – o experiență de shopping inovatoare

Evident, nu era suficient, era nevoie de cursuri pe lângă imaginație, dorință, muncă și pasiune. Din păcate, știu, vă voi dezamăgi :), dar nu am reușit să urmez cursuri de creație, modeling sau design. :)

 

Dames - o experiență de shopping inovatoare

 

Era însă un detaliu important, cu care mă obișnuise ”creatoarea personală” și pentru care nu făceam  nicio concesie: finisajul. Detaliu, care nu prea se mai regăsește la hainele zilelor noastre, indiferent de prețul plătit. Pentru mulți retaileri, pare un lucru fără importanță, ceea ce nu este deloc așa. Nu știu cum  sunteți voi, dar mie, îmi displace total să constat că produsului îi atârnă ațele, nasturii stau gata să cadă etc.

 

 

Dar de ce v-am spus eu această povestioară? Deoarece am descoperit brandul vestimentar cu produse premium, atent la detaliul despre care vorbeam, finisajul. Curioasă din fire, am intrat pe Dames.ro și, știți  ce am descoperit?

 

Dames - o experiență de shopping inovatoare

 

Dames este un brand vestimentar de damă, versatil, aflat de 7  ani pe piață. Anul acesta, după studii și cercetări, Dames a decis rebrenduirea  prin păstrarea sincerității cu accent pe respect pentru muncă. De aici, nu a mai fost decât un pas până la Dames Premium Collection, o experiență de shopping explozivă, inovatoare.

 

 

 

Femeia modernă & stilul vestimentar

Femeia zilelor noastre este femeia care trebuie să facă față multor provocări, indiferent dacă este femeie de afaceri sau cu job full time. Femeia modernă, trebuie să fie pregătită din punct de vedere vestimentar pentru ieșirile în oraș,  întâlniri de afaceri dar și pentru plimbările în parc.

Astfel, femeia modernă, cu timp limitat și eventual un buget mediu la dispoziție, are nevoie de imaginație, bun gust dar și de haine versatile.

 

 

 

Exact despre asta este Dames Premium Collection: îndeplinește toate condițiile femeii moderne. Comanda se poate plasa extrem de facil, în câteva minute iar ineditul, constă în posibilitatea solicitării de a vedea ținuta pe un avatar construit la dimensiunile clientei. 

Vă spun un secret: profitați de reducerile verii: până la 50%!!!

 

Dames - o experiență de shopping inovatoare

 

Hainele alese sunt pe măsura și gustul său, iar versatilitatea dă femeii moderne posibilitatea adaptării ținutelor pentru diverse ocazii.

Finisajele, care evidențiază calitatea, ca și imprimeul digital, diferențiază Dames de alte branduri. De remarcat și faptul că produsele vin împachetate atent, cu stil, în cutii elegante, ca un adevărat cadou. Chiar dacă este pentru tine!

 

Dames - o experiență de shopping inovatoare

 

 

Dames – o experiență de shopping inovatoare

Am făcut un exercițiu și, mi-am imaginat cum voi alcătui ținute potrivite stilului meu, versatile în același timp.  Magazinul online Dames este foarte bine organizat, iar asta m-a ajutat să bifez punctul ”timp limitat”. Alegerile m-au pus puțin în dificultate, fiindu-mi greu să mă hotărăsc :): croieli, materiale, culori, diversitate … hmmm, le voiam pe toate! ;-) 

 

 

 

 

 

Fusta – este piesa pe care o pot combina cu top/maiou și sacou sau cămașă/bluză simplă, clasică. Pe site, am de unde alege. Am găsit Colecția Premium, Colecții digitale,  dar și categoriile elegant, office, casual.  Materiale de calitate, culori uni sau imprimeuri inedite, modele simple, clasice sau avangardiste.

 

Dames - o experiență de shopping inovatoare

 

Pantalonii – reprezintă și ei o piesă pe care aș miza, deoarece pot fi combinați cu bluze, cămăși sau topuri. Pentru ținutele formale, cum este conferința la care voi participa, aș adăuga un sacou, iar la ieșirea în oraș/plimbare, aș renunța la el.

 

 

Este vară și mie îmi plac mult culorile și rochiile. Țin cont de culorile în trend, dar dintre acestea, aleg întotdeauna ce mă avantajează, ce mă pune în valoare. De fapt, despre asta este vorba: Femeia modernă și Dames reușesc să pună accent pe valoare, atractivitate, încredere.

Rochiile sunt piesele care dau un plus de feminitate. Motiv pentru care, aș putea miza în alegerile mele, pe o rochie care poate fi combinată cu sacou. 

 

 

După cum ați observat, piesa întâlnită în toate cele trei opțiuni, este sacoul. Acesta poate fi combinat și în cazul unei ținute cu pantaloni, și în cazul alegerii unei rochii dar și a unei fuste.

Locul doi în topul pieselor versatile, dacă ne imaginăm un top, ar putea fi topul/bluza/cămașa. La egalitate însă, ar sta fusta și pantalonii, la fel de versatile, folosite în diverse combinații.

Vă las pe voi să răspundeți în comentarii, ce credeți că am ales până la urmă. Tot acolo, aștept să- mi spuneți care sunt alegerile voastre, după ce vizitați magazinul. În cazul în care știți deja despre Dames, aștept și câteva opinii, sfaturi, idei.

 

Până data viitoare, alegeți calitatea! Alegeți eleganța, siguranța, bunul gust, fiți unice!

 

 

 

UniquebyMM

 

Articol înscris în campania Blogal Inițiative.