Salut prieteni! V-am tot spus că îmi plac poveștile și călătoriile! Si nu, nu am de gând să retrag nimic, vreau doar să vin cu o completare: Oamenii mari nu cred în povești, le trăiesc!

Canicula din ultima vreme ne trimite pe toți cu gandul la locuri cu temperaturi mult mai îngăduitoare. Să mai amintesc că imaginația ne poartă pe meleaguri cu ape turcoaz și nisip fin … !?! nu, nu o voi face! Vă voi spune însă, că pentru mine, canicula este departe și nu -și găsește loc în gandurile mele. Există și explicații, bineînțeles, pentru care perioada aceasta este una foarte plăcută: mă pregătesc de călătorie. Îmi vine să strig yupi, dar mă  abțin deoarece nu doresc să stric energiile, zenul, mai știu eu ce/cine a lucrat ca toate acestea să se întâmple.

Pe lângă această plăcere mai sunt și asigurările că temperaturile din zonă sunt numai bune. Desigur, rămâne să mă conving :). Deși sunt foarte nerăbdătoare, deocamdată nu vă voi destăinui nimic cu privire la această călătorie. Doar ceva, acolo, astfel  încât să nu vă supăr (prea) tare: o aștept de muuultă vreme! Si, lansez provocarea să vă bucurați împreună cu mine!

Oamenii mari nu cred în povești, le trăiesc!

Promit însă să  vă țin la curent, cel puțin prin intermediul fotografiilor dacă mai mult nu voi reuși. Va fi un program destul de încărcat cu multe și diverse activități. 

Sunt convinsă că veți aprecia călătoria după ce veți afla destinatia și, așa cum v-am obișnuit, opiniile mele sincere. Sper de asemeni, să vă inspir cu atracții, activități și  obiective din zonele călătoriei. Vă mai pot destainui ceva: faptul că vom fi în compania oamenilor dragi, prietenilor. Știu că și pentru voi asta contează mult!

Alt aspect pe care vreau să vi-l devoalez este, dacă vreți, un fel de mini proiect. Îmi propun să experimentez funcționarea cardului revolut pe întreaga durată a călătoriei, absolut în toate cazurile. Pentru că v-am povestit despre experiența mea cu revolut în vacanța din străinătate, voi folosi ocazia să văd cum funcționează la hotelurile/cazările, magazinele, restaurantele, benzinăriile etc. din țară.

 

 

 

Voi porni la drum doar cu acest card, pe care obișnuiesc să-mi transfer lunar o sumă din venitul meu. Ceilalți parteneri de călătorie nu fac parte din proiect, deci voi găsi sprijin în caz de ”urgență” :-) . Glumesc desigur, nu pornesc la drum cu negativism, dimpotrivă acord credit și șanse cât mai multe.

Bănuiesc că cei mai mulți dintre voi sunteți în vacanță și vă bucurați de relaxare și destinații frumoase. Dacă nu este așa, cu siguranță vă pregătiți pentru una sau, faceți retrospectiva celei din care tocmai ați revenit. Indiferent în care dintre aceste situații vă aflați, vă las cu bucuria unică  a acestora!

 

Până data viitoare, vremuri răcoroase, vacanțe reușite!

 

 

UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0