Bun găsit! Toamna are o paletă impresionantă de culori, inspirație pentru artiști, poeți, și nu numai. Iar mie îmi place toamna, v-am spus deja asta, și îmi plac culorile! Ce nu v-am spus (încă!), este motivul pentru care ador culorile toamnei: inspirație în amenajarea casei. Dacă ar fi să amenajez casa ori de câte ori mi-aș dori, mai că aș putea spune că mi-am ratat vocația :). Până una- alta, mai exact până termin amenajările de afară, vă invit să facem împreună un exercițiu de imaginație. Povestea culorilor toamnei din casa mea  cu FAVI.

Povestea culorilor toamnei din casa mea (FAVI)

Fiecare anotimp are farmecul lui și își pune amprenta asupra noastră în diverse moduri, cum ar fi amenajarea căminului, locul cel mai drag nouă. Se întâmplă ca în fiecare anotimp să pornească dorința de reamenajare a “cuibului” meu, dar toamna … ah, toamna!

Povestea culorilor toamnei din casa mea  cu FAVI

Toamna, dorința de decorare și amenajare este mult  mai puternică, tentată fiind de paleta de culori despre care vorbeam. Aș vrea să duc înăuntru, în casa mea, feeria de culori a pădurii scăldate în razele soarelui la apus. Să regăsesc în obiectele de decor, căldura moale și blândă, abundența, frumusețea toamnei, să mă bucur de ele până târziu, în iarnă. Să-mi creez atmosfera plăcută, cuminte, relaxantă, comodă, care să mă reprezinte, în locul în care mă regăsesc eu, unica: acasă.

Dar pentru ca toate acestea  să se întâmple, dincolo de imaginație și culoare, mai am nevoie de ceva: motorul de căutare mobilă și decorațiuni FAVI. Aliatul meu în astfel de experiențe, locul unde inspirația și dorințele mele își pot găsi cheia. De altfel, nefiind la prima experiență de acest fel.

După ce mi-am făcut lista de cumpărături, am făcut un tur virtual pe site și m-am oprit asupra câtorva lucruri care mi-au plăcut. Vă povestesc puțin și vouă despre obiectele de mobilier și decorațiunile alese, și vă las imagini grăitoare. Sper să vă inspir cu alegerile mele și să vă conving să faceți un măcar un tur virtual.

Casa mea este primitoare, prietenoasă și confortabilă și nu o spun eu, ci toți cei care îi calcă pragul. Am convingerea că odată ce ai deschis ușa casei trebuie să te întâmpine atmosfera caldă, generoasă, detensionată. În acest sens, pentru holul de la intrare aleg flori în ghivece alese cu grijă, în culori calde și  un tablou adecvat. Pentru toamna aceasta am ales un peisaj specific, în tonuri plăcute ochiului. Iar pentru că îmi place să aduc în amenajarea locuinței și elemente feng shui, pe mobilierul cu rol de cuier tronează o vrăjitoare :-P .

Povestea culorilor toamnei din casa mea cu FAViPovestea culorilor toamnei din casa mea (FAVI) Toamna în bucătărie

Toamna trebuie să se regăsească și în bucătărie, de aceea, am ales un set de farfurii în ton cu toamna și căni pentru ceai. Mi-au plăcut pentru culori și pentru tonul vesel care îl dau  bucătăriei, locului pentru servirea mesei. Desăvârșirea vine din detalii, fețe de masă, șervețele și, neapărat lumânările aromate în suporturi potrivite anotimpului.

 

Povestea culorilor toamnei din casa mea (FAVI)

Trebuie să vă povestesc neapărat ceva despre următoarele obiecte pe care le doresc. Este vorba despre un moment al nostru: plăcerea de a savura în fiecare dimineață cafeaua în doi. Pentru asta, doresc două cești de cafea doar pentru noi, pentru acest moment, potrivite stilului nostru. Și le-am găsit! Ce părere aveți?

 

Livingul

Livingul este locul în care petrecem mult timp, mai ales anotimpurile în care stăm mai mult în casă. Din acest motiv, livingul este locul care merită o atenție deosebită. Aici, mi-ar plăcea să schimb canapeaua, cu una mult mai confortabilă, mai funcțională. În căutările mele, am găsit colțarul generos, într-o culoare potrivită mobilierului și plăcută, în care ne vom simți foarte bine. Ne-am putea relaxa, privi la tv. sau, chiar lucra pe laptop de pe această nouă canapea. O voi accesoriza cu pernițe (îmi plac foarte mult! :)) în culori din aceeași paletă de culori, și desigur, un pled de sezon

 

Povestea culorilor toamnei din casa mea (FAVI)

Pentru că ziua s-a micșorat și lumina naturală este mai puțină, aș completa sistemul de iluminat cu un lampadar. Cel pe care l-am ales ar asigura lumina necesară lucrului, cititului, ar aduce culorile toamnei aproape și, potrivit întregului decor.

Probabil ca avem cu toții un colț al casei, un loc al nostru. Desigur, am și eu locul meu preferat, unde îmi place să-mi beau cafeaua, să fac planuri, să stau la povești. Dar îmi lipsește măsuța!  Tocmai de aceea am pus pe lista dorințelor, o măsuță pentru cafea, iar cea pe care am descoperit-o este perfectă.

Este deosebită, interesantă ca design, se încadrează foarte bine în spațiul dedicat și ideală pentru servirea cafelei. 

Cum iubesc florile, de pe lista mea de cumpărături în vederea pregătirii casei pentru toamnă nu pot lipsi  vazele pentru flori.

 

Povestea culorilor toamnei din casa mea (FAVI)

De ce FAVI

Acestea sunt câteva idei pentru amenajarea și decorarea casei mele pentru toamnă. De ce am ales FAVi ? Deoarece aici găsesc toate produsele de care am nevoie, am toate informațiile necesare despre fiecare produs și este un site prietenos.

Culorile minunate împrumutate din paleta coloristică generoasă a toamnei mă fascinează și asta se vede cu ochiul liber (:)).Mă opresc însa aici, nu de alta dar aș depăși bugetul :-P!

Voi cum vă pregătiți casa pentru toamnă? Știați despre acest site? Dacă da, care sunt opiniile și experiența voastră? Aștept răspunsurile în comentarii.

 

Până data viitoare, toamnă frumoasă, bândă, caldă, spor și inspirație la amenajarea casei!

 

UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0