Bun găsit! Pălăria – un accesoriu elegant și util. Dacă aveți impresia că bărbații nu sunt atenți sau interesați de ținuta lor, vă înșelați. Un bărbat care se respectă are grijă ca ținutele sale să fie astfel construite încât să fie în trend. Dar, este atent să i se potrivească și personalității sale iar accesoriile să-i dea nota masculină, personală, unică.

Pentru ca accesoriile să nu reprezinte doar un efect de moment sau pentru atragerea atenției ci o poveste, acestea trebuie alese cu grijă. Povestea de astăzi este despre accesorii bărbătești. 

Bărbații din viața mea – evident, cei din familie – sunt cu toții, de la mic la mare sau invers, atenți la detalii. Au accesorii preferate și evident, un stil personal. Întâmplător sau nu, cel mai mare și cel mai mic din familie, adică soțul și nepotul, adoră pălăriile.

Pălăria – un accesoriu elegant și util

Zilele trecute P. tocmai ne-a făcut o vizită și nu s-a lăsat până nu l-a convins pe bunic să renunțe la una dintre pălăriile sale. Pălăriile bunicului sunt adevărate capodopere! Foarte bine alese, în funcție de material, model, calitate și în pas cu moda. Tocmai de aceea, când a aflat de Trendhim, magazinul online de accesorii și bijuterii pentru bărbați, s-a bucurat ca un copil.

Pălăria - un accesoriu elegant și util

La fel ca nepoțelul care reușise să-l convingă să-i dăruiască una dintre pălăriile din garderobă. Găsise locul potrivit gusturilor și preferințelor în materie de accesorii: magazinul cu treisprezece branduri unice, fiecare produs având o poveste. Produsele care reușesc să scoată în evidență personalitatea celui care le poartă, creionându- i o  imagine unică.

Aceasta a fost și viziunea care a stat la baza conceptului Trendhim de la înființare (2007) și până în prezent. Pe lângă portofoliul de accesorii – ceasuri, genți de piele, ochelari de soare, brățări, cravate, pălării, etc. – au adăugat produse de îngrijire corporală și brandul personal. 

Dar să revenim la pălării, accesoriul preferat al soțului și mai nou, al nepotului meu și să vorbim puțin despre acest accesoriu. Pălăria este un accesoriu și un obiect foarte util în același timp, care nu se demodează niciodată.

Pălăria – un accesoriu elegant și util

Utilitatea constă în faptul că te poate feri de razele soarelui dar și de frig. Este accesoriul care combină cel mai bine utilul cu plăcutul. Aleasă corect, pălăria este un accesoriu care poate fi folosit la ținute elegante dar și casual, sport sau business.

Folosită ca simbol al statului social timp de secole întregi, pălăria reprezintă astăzi un accesoriu care îți poate oferi un aer puternic masculin, completând stilul preferat abordat. 

Cele mai întâlnite tipuri de pălării în întreaga lume sunt Flat capPanama, Fedora. Flat cap are forma rotunjită și se recomandă în ținutele casual. Se potrivește perfect primăvara și tomna, la o pereche de blugi.

Panama – este pălăria de vară, confecționată din fibre de palmier iar Fedora – pălăria din fetru cu calota puțin îndoită spre vârf. Se recomandă în ținutele sobre – costum închis la culoare fără imprimeuri sau sacou și pantaloni clasici și de asemeni, o Fedora clasică pentru ținutele elegante.

Fedora clasică este și preferata soțului meu deși garderoba sa cuprinde exemplare din fiecare tip. Nepoțelul a prins gustul de a purta același tip, Fedora, pe care a purtat-o la școală cu sacoul albastru închis și pantaloni negri.

Pălăria – un accesoriu elegant și util

Mie nu-mi rămâne decât să am grijă să le comand câte una pentru fiecare, de ziua lor care vine în curând. Fiind vorba de aceeași zi, aceeași lună, bugetul meu va trebui bine calculat. Noroc că magazinul are prețuri accesibile și buzunarului meu :)

Abia aștept să aflu de la voi dacă ați auzit de magazinul online de accesorii și bijuterii pentru bărbați și dacă ați comandat ceva. Dacă da, aștept opiniile voastre în comentarii.

 

Până data viitoare, fiți eleganți, trendy, unici, cu accesorii care vă reprezintă personalitatea!

 

UniquebyMM

 

Rate this post