Curățenia făcută de echipa Helpyy.ro, mama sănătății noastre

De mici am fost formati in cultul curateniei, fiindca igiena intretine sanatatea si prelungeste viata. Mama imi atragea atentia sa ma spal pe maini de cate ori mancam ceva, la scoala ni se spunea ca trebuie sa ne facem ordine in camere si sa ne aerisim hainele.

IMG 20201018 101126 Curățenia făcută de echipa Helpyy.ro, mama sănătății noastre

Incet-incet spalatul pe dinti si pe maini, stransul resturilor alimentare si depozitarea atenta a acestora in cosul cu gunoi au devenit automatisme.
Mai tarziu am constientizat de ce trebuie sa traim in curatenie si sa o mentinem in casele noastre.

Educatia

Daca aruncam coji de fructe si resturi de paine, oportunistii ne vor lua cu asalt locuintele si vor aduce peste noi multi microbi.
Si noi suntem transportatori ai prafului, bacteriilor si virusilor cand intram cu hainele si imbracamintea cu care am fost in oras in case.

Firma de curățenie

Oamenii au insa o multime de sarcini de indeplinit si serviciile le ocupa aproape tot timpul. Noroc ca exista firma de curatenie care este capabila sa ofere curatenia generala pe care ne-o dorim in case, in gradini si in curte, dar si sa intretina ordinea in locuinta.

Traim intr-un ritm ametitor. Ne trezim dimineata si ne intoarcem acasa seara. Stam impreuna doar la masa, in rest ne reunim in vacanta.
Observam ca praful este gros pe bilioteca, dar gresim ca nu identificam sursa de praf. Covoarele trebuie sa fie batute, spalate, pardoseala igienizata complet.

Sunt multe de facut si nici nu ar fi posibil ca gospodina sa faca fata
provocarilor.

Curățenie București

De ce atat de multa ingrijorare, cand exista o firma model care asigura curățenie București acolo unde este solicitata?
Este suficient sa intri pe site-ul acesteia si sa soliciti o programare. Cel mai bine ar fi insa sa treci în revista pachetul de servicii pe care il
ofera firma si sa alegi ceea ce ti se potrivește.

IMG 20201018 101052 Curățenia făcută de echipa Helpyy.ro, mama sănătății noastre

Operatorii de curatenie de la Helppy.ro sunt atat de bine instruiti, asa de harnici si de priceputi, incat pot oricand sa te ajute cu:

Curte și gradina

-ordinea din curte si din gradina. Sunt multe lucruri aruncate neglijent in curtea unei case si multa vegetatie uscata in gradina si pe alee.
Echipa soseste la timp, pregatita sa actioneze, fiindca este dotata cu uneltele si consumabilele de care are nevoie. Ea poate actiona si cand nu esti acasa. De pilda te-ai saturat de frunzele din curte pe care le aduci in casa pe talpi? Programeaza curatenia in exteriorul casei, cand esti la serviciu!

Curatenie generala in casa

-curatenie generala in casa, incluzandu-se si zugravitul si reparatiile necesare.
Este mult mai eficienta o echipa decat unul sau doi mesteri care ii solicita si pe ai casei. De exemplu, zugravul pretinde ca mobila sa fie trasa in mijlocul casei si acoperita, in timp ce echipa de la Helppy.ro isi realizeaza spatiul de lucru, protejeaza mobila si nu cere gazdei nicio unealta sau consumabila.

Reparatii

-raparatii ale usilor si ferestrelor care nu se inchid bine, desfundarea canalizarii si a toaletei.

Curatenia facuta de echipa Helpyy.ro, mama sanatatii noastre

Toate aceste servicii asteapta sa fie solicitate, iar calitatea lor va fi
garantata la preturi oneste. Multe firme, institutii si familii cer ajutorul echipei de la Helppy.ro pentru curatenie generala si mentinerea acesteia.

Articol guest post