La mulți ani și bine v-am regăsit, dragi prieteni! Sper că 2021 v-a găsit sănătoși și pregătiți să-l parcurgeți așa cum vă doriți. Mi-a fost tare greu să-mi stăpânesc tentația de a sta departe de a (vă) scrie mai repede decât am prognozat. În ultimul articol al anului pe care tocmai l-am încheiat, spuneam că îmi voi lua vacanță până cel puțin pe 10 ianuarie, dar trebuie să recunosc,- din nou!- universul lucrează și face lucrurile după reguli numai de el știute.

01 01 2021- primul articol & invitațiiIMG 20210101 WA00135710 01 01 2021- primul articol & invitații

Teribilul, atipicul și complicatul an 2020, pentru mine a însemnat și surprize de-a dreptul fantastice și total neașteptate. De la agonie la extaz și adrenalină în cea mai pură concentrație aș putea numi ceea ce am trăit. Slavă Domnului, am reușit să le fac față tuturor: bune și rele.

Dar, pentru că am început un an nou, unul mult așteptat, în care ne-am pus cu toții speranța de mult mai bine, înainte de orice, voi exprima câteva gânduri. Sincere, din toată inima!

Mulțumesc!

În primul rând, vă mulțumesc tuturor celor care ajungeți aici, locul cel mai drag mie, pentru că mă citiți, apreciați și mă susțineți. Sunt recunoscătoare pentru fiecare gând, opinie sau sugestie pe care le exprimați! Recunoscătoare pentru implicarea voastră și pentru timpul pe care îl dăruiți poposind aici, în spațiul meu virtual.

pexels photo 1274260 01 01 2021- primul articol & invitații

La mulți ani!

Și acum, urările mele pentru voi în anul 2021 pe care abia l-am început. Să fiți sănătoși! Este urarea cea mai folosită, dar acum are cea mai mare și reală valoare, deoarece i-am înțeles cu adevărat sensul și importanța. Vă mai urez dragi prieteni, un an în care să vă bucurați de tot ceea ce v-a lipsit anul trecut. Să aveți parte de binecuvântări, succes și fericire și să vă bucurați de tot ce vă este drag. Să vă fie anul furtunos în dragoste și realizări! Ce-aș putea eu să vă mai urez? Cred că cea mai potrivită urare este să aveți un an așa cum îl doriți!

Desigur, în ultima zi de decembrie a fiecărui an se fac cele mai multe previziuni, declarații și rezoluții pentru anul care va urma. Dar despre asta vom vorbi altă dată, după ce ne vom împrieteni puțin cu 2021. Căci, nu-i așa, am învățat în 2020 să prețuim mai mult lucrurile aparent mici și fără importanță.

01 01 2021- primul articol & invitații

Acum, vă voi destăinui și de ce am dorit neapărat să scriu acum, în prima zi anului, bineînțeles, în afara urărilor. Motivul principal se datorează faptului că am cu (pe) ce scrie, deoarece, pe final de an m-am bucurat de o surpriză uriașă. Pe scurt: am primit un laptop nou! Da! Cum spuneam, abia dacă îndrăzneam să sper ca după 12 ianuarie să rezolv problema, dar, magia sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului și-a făcut simțită prezența.

Dar, este prima zi din noul an și nu se cuvine să vă plictisesc cu alte detalii, mai mult decât urările, recunoștința și mulțumirile mele sincer exprimate. Acesta rămâne scopul principal al primului meu articol din 2021.

IMG 20201227 103627 01 01 2021- primul articol & invitații

Laptop

Totuși, există și un al doilea motiv, să-i spunem secund. Adresez bloggerilor invitația de a ocupa spațiul special alocat pe blogul meu unui număr de 5 guest posturi. Las la latitudinea voastră alegerea temei, scrieți despre ce doriți, mai puțin despre politică și sex. Ordinea va fi stabilită pe principiul ”primul venit, primul servit”. De asemenea, lansez invitația de a vă lăsa intervievați.  Vă aștept cu drag!

Până data viitoare, sădiți în minte și inimă, semințele succesului anului 2021!

 

UniquebyMM

 

Mulţumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!
Pentru a nu le pierde pe următoarele, luați în calcul abonamentul la blog sau dați like paginii de Facebook
Rate this post