Bun găsit! Fără nicio îndoială, anul 2020 va rămâne în istorie ca anul pandemiei Covid, suferinței și al lokdown-ului. Anul restricțiilor de tot felul, al măsurilor și regulilor cărora am fost nevoiți să ne adaptăm. Fiecare dintre noi a suferit și a simțit într-un fel sau altul toate acestea și îi va fi greu să uite experiențele acestui teribil și complicat an. Bineînțeles, nici eu nu fac excepție având în vedere evenimentele și intensitatea cu care le-am trăit.

Cuprins

De ce am ales testarea rapidă COVID 19

Mă gândesc spre exemplu, numai la vacanță și petrecea sărbătorilor de iarnă. Cum ar fi să le putem petrece în siguranță, aproape normal? Ei bine, se poate cu ajutorul unui test rapid antigen pentru detectarea virusului Covid-19.

Freepick Premium Licence medical staff with ppe suit test coronavirus covid 19 asian woman by throat swab home new normal healthcare service home medical delivery concept 1 De ce am ales testarea rapidă COVID 19

Călătoriile și vacanțele au rămas pentru mulți dintre noi doar vis și dorință. Pentru mine însă, a fost altfel: pot spune că am avut parte de noroc și am reușit să am vacanță. E drept, o vacanță atipică, asemeni anului prin care am trecut, dar, vacanță.

Ajunsesem să-mi iau gândul că voi mai merge în vacanța pe care o aștept și pentru care mă pregătesc un an întreg. Mă obișnuisem cu ideea că, în 2020 voi rămâne doar cu cele câteva zile petrecute în călătorii scurte, când a apărut oportunitatea. Una căreia nu-i puteam rezista și, cu siguranță nici voi, dacă v-ați fi aflat în această situație.

Testul rapid și vacanța în pandemie

Biletele de avion primite către destinația mea favorită, m-au făcut să sar în sus de fericire. Abia în următoarele momente mi-am dat seama că, nu era chiar la îndemnă să se și materializeze. Iar motivul universal valabil era unul foarte puternic: pandemia. Ce era de făcut, cum trebuia procedat, pentru că, nu-i așa, să renunț la așa ofertă, sincer nu prea mă vedeam.

Timpul de pregătire al vacanței era scurt și presant iar îngrijorările se intensificau odată cu trecerea lui firească. Incertitudinea dă cele mai mari bătăi de cap iar eu, nu aveam de gând să las lucrurile să-mi scape de sub control. Prin urmare, după ce mi-am luat codul QR impus în zona în care călătoream, am hotărât să elimin orice urmă de suspiciune. Temerile mele că, ceva legat de siguranța sănătății sau realizarea vacanței ar putea interveni, au dispărut odată cu testul rapid antigen.

127453400 234954134701713 907818276234953109 o De ce am ales testarea rapidă COVID 19

De ce am ales testarea rapidă COVID 19

Știu, îmi veți spune că ”mi-am permis” să dau banii pe testare în privat, dar vă voi demonta imediat presupunerile. De ce am ales testarea rapidă? Pentru că am găsit argumente convingătoare de specialitate și pe înțelesul tuturor, prețuri pentru fiecare buzunar la medplaza.ro. Iată câteva dintre acestea:

  • La Medplaza.ro testele rapide Covid 19 antigen sunt extrem de ieftine. Spre exemplu, în loc de 300-400 lei /persoană pentru un test PCR, la un preț începând de la 24,03 lei (120,16 lei cutia cu 5 buc.), la 30,2 lei (755 lei cutia cu 25 teste)/test rapid antigen.
  • Test rapid COVID-19 Antigen poate indica infecția în faza acută a bolii
  • Poate indica infecția și la persoane fără simptome, dacă infecția este activă
  • Rezultatul obținut este în scurt timp (doar 10-15 minute)
  • Specificitate relativă: >99.9%
  • Sensibilitate: 96,17
  • Acuratețe:  98,79%

test rapid covid 19 antigen set 5 buc cu 1 solutie generala De ce am ales testarea rapidă COVID 19

Pentru mai multe informații despre tot ce trebuie să știți când cumpărați un test rapid antigen, citiți aici.

Deloc de neglijat sunt și filmulețele de prezentarea a utilizării testelor rapide, fiabilitatea site-ului medplaza.ro și structurarea informațiilor. Pentru că nu -mi doream să greșesc (nu cu toții am făcut studii de medicină), am făcut testul cu ajutorul unui profesionist. Rezultatul (negativ) testului, alături de toate celelalte măsuri și reguli impuse, mi-au spulberat toate temerile. În plus, în aeroporturi nu a mai fost nevoie de măsurarea temperaturii și, am reușit să petrec o vacanță frumoasă, chiar și în pandemie. Toate astea m-au ajutat să fiu relaxată și mi-au creat siguranța de care aveam nevoie.

http://https://www.youtube.com/watch?v=7_3pjoUItQM&feature=youtu.be

Sărbătorile de iarnă, aceeași pandemie!

Dar, la fel de frumos îmi doream să petrec și sărbătorile de iarnă, mai ales noaptea dintre ani. Familia și prietenii, oamenii dragi sunt cei cu care ne dorim să petrecem cel mai calitativ timp. Suntem prin definiție deschiși la relațiile interumane, ne plac socializarea și voioșia în compania oamenilor. Iar eu, nu doar că nu fac excepție, dar iubesc oamenii cu care rezonez.

Astfel, experiența testării rapide pe care o avusesem deja și pe care o împărtășisem celor dragi s-a repetat, oferindu-ne siguranță pentru sănătatea noastră. Deși evoluția infectărilor cu noul virus ne-a schimbat multe planuri și chiar comportamentul, am reușit să ne adaptăm. Am înțeles care este rolul regulilor sanitare, al testelor rapide Covid 19 antigen și cum ne pot ajuta pentru a face față noii situații sanitare. Petrecem mult timp în case, birouri, locuri de muncă în spații închise, dar, ne putem bucura de experiențe mai plăcute, ”îndulcite” de măsurile pe care le avem la îndemână.

Crăciunul și Revelionul a fost dintotdeauna petrecerile cele mai așteptate de familia și prietenii noștri. Cu toții am fost sceptici la început cu privire la cele din anul peste care tocmai am trecut. Ne-am mobilizat însă, ne-am luat măsurile necesare, ne-am testat și, am reușit să avem Crăciunul și Revelionul pe care ni le-am dorit. Testarea a fost cea care ne-a oferit siguranța și încrederea că ne putem întâlni și putem petrece împreună noaptea dintre ani.

82966667 109207337276394 1051152830053744640 o De ce am ales testarea rapidă COVID 19

De ce am ales testarea rapidă COVID 19

La final, vreau doar să vă mai spun că informarea corectă despre produse în general, cele sanitare în mod special, are un rol deosebit de important. Cu alte cuvinte, aveți grijă de unde vă luați informațiile. De asemenea, calitatea produselor alese, certificarea acestora și profesionalismul sunt de o importanță fundamentală. În acest sens, recomand Medplaza pentru seriozitate, profesionalism, experiență și prețuri bune practicate la produsele comercializate – consumabile si echipamente medicale.

Sunt curioasă să aflu dacă voi v-ați testat cu testul rapid antigen și care este opinia legată de utilitatea lor. Știați de medplaza.ro și produsele comercializate? Care este opinia voastră legat de calitatea și prețurile practicate? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Până data viitoare, aveți grijă de sănătatea voastră si a celor din jur!

 

UniquebyMM

Mulţumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!
Pentru a nu le pierde pe următoarele, îndrăzniți abonamentul la blog sau dați like paginii de Facebook.
Articol Campania Medplaza BlogAwards
Rate this post