Bun găsit! Pentru că, de curând am primit setul de produse anti acnee professional Remary, mă grăbesc să vă împărtășesc impresiile mele în legătură cu rezultatul. Dacă ne imaginăm atunci când vine vorba de acnee că este o afecțiune întâlnită doar la adolescenți, înseamnă să nu fim sinceri cu noi înșine. Dar, haideți să vedem mai întâi, ce este acneea.

Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary

IMG 20210215 142426 Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary

Ce este acneea?

Atunci când pielea este afectată, împânzită de coșuri, puncte negre sau albe, cu siguranță este vorba despre o ”problemă”. Este chiar mai mult de-atât, din moment ce medicii au numit-o afecțiune și i-ai dat o definiție, au determinat cauze și fac recomandări. În acest context acneea este definită ca afecțiunea care apare atunci când foliculii se înfundă în ulei și celulele moarte ale pielii. Acneea afectează pielea pe termen lung și provoacă apariția punctelor negre, albe, pustulelor, pielea grasă.

Într-adevăr, afecțiunea este mai des întâlnită în rândul adolescenților, dar, cu siguranță nu este singurul segment de vârstă afectat. Acneea face ravagii și afectează persoane de aproape toae vârstele. Cine nu a ”experimentat” măcar o dată, o mică dramă a apariției coșurilor, a umflăturilor și altor imperfecțiuni, exact atunci când avea unul dintre cele mai importante evenimente?

IMG 20210215 142407 1 Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary

 

Acneea bat-o vina!

Ce este și mai neplăcut decât aspectul provocat de prezența acneei este provocarea suferenței emoționale: anxietate, scăderea încrederii și a stimei de sine, uneori, chiar depresii. Motivele apariției acneei sunt: modificările hormonale, medicația (medicamente ce conțin testosteron, corticosteroizi sau litiu), stresul sau o dietă bogată în carbohidrați. Cu alte cuvinte, există o gamă largă de motive și mari șanse ca mulți dintre noi să ne întâlni cu acneea.

In acest sens, Remary vine în ajutorul nostru cu o soluție profesională de tratare a acneei care conține două produse: 

 

Ce ingrediente întâlnim în conținutul produselor anti acnee Professional Remary:

  • Acid Azelaic  
  1. Curăță porii de bacterii care pot provoca iritații sau erupții
  2. Reduce inflamația
  3. Încurajează producția celulară, astfel încât pielea se vindecă mai repede, în timp ce cicatricile sunt reduse la minimum
  • Extract de gălbenele

Demonstrat științific pentru acțiunea sa antiinflamatoare, antioxidantă și reparatorie la nivelul epidermei, gălbeneaua  (Calendula) conține cinci compuși – Acid oleanic, Lupeol, Quercetin, α Amyrin și β Amyrin. Aceștia sunt  extrem de eficienți și oferă protecție antioxidantă, calmează pielea și reduc disconfortul.

IMG 20210215 142343 Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary

Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary 

Vindecă mai repede rănile, leziunile pielii și cicatricile și stimulează fibroblastele (celulele responsabile de producerea colagenului) De asemenea, stimulează sinteza matricei extracelulare, ajutând la restabilirea pielii normale și sănătoase. Vitaminele ajută la curățarea pielii de uleiuri iar acidul citric contribuie la strângerea porilor.

  • Citricele 

Bogate în vitamina C ș acid citric, citricele au efecte benefice imediate pentru piele. Spre exemplu, extractul de mandarină îmbunătățește și luminează pielea prin stimularea creșterii de colagen. Acesta are și proprietăți de vindecare a iritațiilor acneice, reduce drastic coșurile, acneea, cât și erupțiile, datorită proprietăților anti-inflamatorii.

  • Uleiul esențial de Mentă (Mentha Arvensis)

Cunosc ca antiseptic natural, ajută în tratarea pielii și vindecarea inflamațiilor produse de acnee. Uleiul are propietăți extraordinare de curățare a pielii, eliminarea punctelor negre, a coșuriloe și a petelor. Are un efect calmant asupra inflațiilor, a mâncărimii cauzate de erupțiile acneice, previne uscarea pielii și reduce excesul de sebum.

IMG 20210223 143155 Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary

Experiența mea cu cele două produse anti acnee Remary 

În primul rând trebuie să vă spun că tipul tenului meu este unul mixt iar din motivele care definesc apariția acneei, mă pricopsesc din când în când cu diverși ”monștri”. Am vrut neapărat să încerc produsele și să mă conving ”pe pielea mea” dacă scap de deranjanta problemă.

Astfel, după ce am citit ce conțin și care este metoda de utilizare, am pus la treabă produsele. Înainte de a vă explica însă care este procedeul, vreau să menționez că m-a surpins plăcut aspectul produselor. Este adevărat, mi-ar fi plăcut să fie ambalate în cutii, mă gândesc chiar că ar fi un cadou potrivit cu ocazia mărțișărului, 8 Martie și alte … ocazii. Mi-ar fi plăcut de asemenea să găsesc indicațiile și detaliile despre produse separat, nu pe cutia (sticla) produselor. Pe de altă parte, mă gândesc și la protejarea mediului, pădurilor. Poate ceva de genul unui ambalaj textil în care să fie pus setul, ar da extraordinar de bine.

Să trecem totuși la utilizare! După ce se curăță bine tenul, fiecare după metoda care i se potrivește, se agită bine loțiunea Professional Anti Acne Toner Remary și se toarnă pe o dischetă. Cu ajutorul acesteia, se aplică pe zonele afectate curățând bine pielea.

IMG 20210223 182055 Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary

Cum se folosesc produsele anti acnee Remary

Dimineața sau seara (se poate și dimineața și seara, în funcție de dradul de afecțiune) se aplică crema  (din belșug!) Professional Anti Acne Cream Remary în zonele afectate. Masăm ușor până când se absoarbe toată cantitatea de cremă. 

Personal, am avut fix pe zona T niște probleme – coșuri, puncte albe, umflături – și am folosit produsele atât dimineața cât și seara. Încă de la prima utilizare ma simțit adierea răcăroasă, efectul produs de uleiul organic de Mentha Arvensis Leaf folosit în mod special de cercetătorii Remary. După ceva timp, apare o ușoară senzație de mâncărime, dar este în regulă, nu este ceva extraordinar de neplăcut sau suportat. E mai degrabă semn că ingredintele își fac treaba. :)

După cum vă știu, rezultatul vă interesează cel mai mult, prin urmare nu vă mai fierb. Problemele mele au început să se amelioreze după cîteva zile de utilizare a loțiunii și a cremei anti acnee Remary. Mai exact, coșurile mai mici cât și porii s-au redus vizibil. Am continuat tratamenul, am 10 zile de utilizare și pot spune că tenul este mult mai curat. Nu, nu e nevoie de analizat cu lupa, chiar se poate observa îmbuntățirea. 

IMG 20210223 182305 Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary

Scapă de acnee cu produsele profesionale Remary

Mărturisesc, nu am încrederea în toate soluțiile de pe piață care promit miracole, dar produsele setului anti acnee professional Remary m-a convins. Voi continua tratamentul și voi avea grijă să nu-mi lipsească din trusa mea de îngrijire a pielii. Se pare că, pielea și-a recăpătat luminozitatea și aspectul catifelat. În concluzie, eu sunt mulțumită de efectul produselor și vi pe recomand cu sinceritate.

Chiar cu observațiile făcute mai sus, produsele merită să le încercați. Sunt testate dermatologic, nu conțin parabeni și, după compoziția pe care v-am prezentat-o vă puteți da seama de prezența ingedientelor din natură. de asemenea, vă pot spune că am încredere în produsele  Remary, deoarece folosesc și produsele anticelulită de al căror rezultat sunt mulțumită.

Ați folosit produsele anti acnee de la Remary? Care este opinia voastră în legătură cu acestea? V-ați dori să scăpați de acnee, coșuri, ten încărcat de puncte negre, albe etc. cu ajutorul acestor produse? Aștept comentariile!

Până data viitoare, un ten perfect, fără acnee!

 

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!
Pentru a nu le pierde pe următoarele, îndrăzniți un abonament la blog sau, dați like paginii de Facebook.
Articol sponsorizat
Rate this post