Privește mica bijuterie de pe deget. Freacă ușor degetul cu inel pe bluza fină apoi îl scoate cu mare grijă. De parcă ar fi ținut în mâini cea mai mare comoară, ridică inelul în lumină și citește inscripția din interior: ”Pentru cea mai curajoasă fată din lume”. De parcă ar fi prima dată când citește inscripția fină, gândurile îi fug departe. Asta ar fi trebuit să fiu?!? Cea mai curajoasă …puternică ?!?

Cuprins

”Pentru cea mai curajoasă fată din lume”

(Indira)

curajoasă -inel indira

Povestea este reală iar bijuteria este un inel de argint vechi, de generații. Calitatea materialului din care a fost confecționat este de înaltă clasă, din moment ce a rezistat în timp. O bijuterie lucrată manual, cu pasiune și atenție la detalii, pe care mulți și-ar dori să o poarte.

Cu siguranță, inelul ar avea multe de povestit dacă ar putea s-o facă. Ar povesti despre fata curajoasă căruia îi fusese destinat inițial, cine i-l dăruise, dar și cum a fost lucrat și care este  povestea cuvintelor gravate.

Știu că v-ar plăcea să vă spun povestea despre inel și despre cea mai curajoasă fată. Propun însă să o lăsăm deoparte pentru moment. Rămânem totuși în lumea fantastică a bijuteriilor lucrate manual, personalizate, unice. Păstrăm și lumea poveștilor reale, dar este una mult mai recentă. Deși nu vă vorbesc prea des despre bijuterii, ca orice femeie sensibilă și iubitoare de frumos, le ador. 

curajoasă bijuterii indira

Bijuteriile din argint

Iubesc bijuteriile de argint lucrate manual, dar și din aur. Port bijuterii care se potrivesc stilului și personalității mele în funcție de ținută, de momentul zilei sau de eveniment. Am bijuterii de care nu mă despart niciodată, dar și bijuterii extrem de prețioase sau adecvate evenimentelor sofisticate.

Cu toate acestea, nu mă opresc la caseta mea de bijuterii. Cumpăr bijuterii noi pentru mine sau pentru a le dărui și îmi place la rândul meu să le primesc.

Anul acesta a fost unul cu o încărcătură emoțională extrem de mare. Un an teribil pe plan general, dar și pe plan personal. Îmi propusesem să sar cumva peste ziua mea de naștere, pur și simplu îmi doream să ”dispar” pentru o zi.

Aniversare cu surprize

Evident, așa ceva nu se poate, prin urmare, ai mei au vrut  să mă surprindă și să-mi facă ziua de neuitat. S-au organizat și printre alte surprize, au comandat un set de bijuterii.

Cercei din argint Little Golden Drop Perle Naturale Indira Pentru cea mai curajoasă fată din lume (Indira)

Că online-ul a devenit cel mai simplu, la îndemână și confortabil mod de a face cumpărături, nu mai este o noutate. Așadar, ai mei au intrat pe unul dintre magazinele de bijuterii online cunoscute, au ales setul de bijuterii și au plasat comanda.

Set de bijuterii personalizate

După experiența neplăcută în care mi-au fost furate niște bijuterii, îmi doream mult o brățară și un colier din argint. Familia mea a căutat însă un set deosebit de bijuterii din argint. Îmi cunosc bine gusturile și știu ce-mi doresc, iar asta i-a ajutat să aleagă modelul potrivit. Și pentru ca surpriza să fie totală, pornind de la ”fata curajoasă”, au dorit ca bijuteriile să fie personalizate.

Surpriza … neplăcută

Surpriza s-a transformat însă într-un adevărat coșmar. Și nu mă refer la faptul că nu a ajuns comanda de ziua mea. Asta ar fi fost ultima problemă care să ne afecteze. Problemele au început în momentul în care nimic din ceea ce comandaseră nu se regăsea în coletul primit. Inelul de argint avea altă mărime decât cea comandată, modelul nu avea nicio legătură cu cel cerut, și așa mai departe.

Nici aceasta nu ar fi fost o problemă extraordinar de mare, deși dezamăgirea era imensă. Doar avem la îndemână returul și remedierea problemei. Dar tocmai aici era cea mai mare problemă. Returul nu se putea face decât în 7 zile de la data plasării comenzii, ceea ce era practic imposibil. Comanda ajunsese la 10 zile de la data plasării.

Inel din argint Golden Marchesa Piatra Lunii Topaz London 1 750x964.png Pentru cea mai curajoasă fată din lume (Indira)

Indira

Experiența prin care am trecut ne-a supărat extrem de tare pe toți. Dar, tot răul spre bine, pentru că așa am descoperit magazinul de bijuterii online Indira* perfect pentru tot ce mi-aș fi dorit. I-am lăsat pe băieți să se ocupe de problema comenzii (surpriză neplăcută), iar eu mi-am comandat singură, exact ceea ce mi-am dorit. Care sunt lucrurile de care am ținut cont? Le găsiți în următoarele rânduri:

Cumpărături online – sfaturi

Primul lucru de care m-am bucurat a fost asistența virtuală de care am beneficiat imediat ce am intrat pe site. Am avut parte de o consiliere profesionistă, dar caldă și prietenoasă. Cu explicații și sugestii utile, care m-au ajutat să fac alegerea corectă.

Îmi doream bijuterii lucrate manual, de experți în materie, care pun pasiune și dăruire. O poveste în fiecare piesă.  Diversitatea care să-mi permită să fac cea mai potrivită alegere. Și nu în ultimul rând, posibilitatea ca bijuteriile să fie personalizate.

Bineînțeles, prețul este unul dintre criteriile la care mă gândesc atunci când vreau să cumpăr o bijuterie. Prețurile decente practicate și calitatea produselor mă conving să revin pe site și pentru alte bijuterii.

Colier din argint Birth Flower Indira Pentru cea mai curajoasă fată din lume (Indira)

Tips & tricks

Returul sau schimbul produselor (care ne dăduseră dureri de cap) sunt la fel de importante. Mă aștept la flexibilitate și înțelegere rezonabilă în cazul în care produsele trebuie schimbate sau returnate, din diverse motive.

Aspectul va conta mult în revenirea mea pe site, și în recomandarea acestuia prietenilor, colegilor etc. Ba mai mult, scriu mereu despre experiențele mele, iar voi aflați primii despre lucrurile/faptele pozitive (sau negative).

Alt aspect de care țin cont este cel al prezentării și ambalării bijuteriei. Ce poate fi mai plăcut decât să primești o bijuterie(un set) ambalat cu grijă, într-o cutiuță elegantă, prețioasă?

Bratara de picior din argint Finesse Perle Naturale Indira Pentru cea mai curajoasă fată din lume (Indira)

”Pentru cea mai curajoasă fată din lume”

Siguranța cumpărăturilor și a plăților mă interesează în mod deosebit. De fapt, nici nu cred aș putea face o ierarhie a sfaturilor de care țin cont atunci când fac cumpărături online. Sunt atât de multe cazuri în care lucrurile se desfășoară anormal, încât trebuie să citim și să fim atenți și vigilenți.

Ce mi-ar plăcea la un magazin de bijuterii online

Ce mi-ar și plăcut să mai găsesc ? Ei bine, sistemul try-at-home box este cel care mi-ar plăcea să-l găsesc într-un magazin de bijuterii online. Am avut o experiență foarte plăcută în acest sens, dar cu un magazin de haine online.

De asemenea, tehnologia AR realitatea augmentată care ia amploare în sistemul cumpărăturilor virtuale mi-ar plăcea să o regăsesc în magazinele de bijuterii. Nu-i așa că v-ar plăcea să experimentați, să descoperiți și să probați bijuteriile la care visați? Mie una, mi-ar plăcea mult.

Ce au făcut ai mei, în afara dorinței de a -mi oferi un cadou minunat, a fost un fel pe cumpărături pe n(e)v(ăzute). Și nu pentru că ar fi la prima comandă online, ci pentru că alegerea și comanda unor bijuterii sunt lucruri mult mai … elaborate. Abia la Indira am reușit să-mi fac un cadou minunat!

*La Indira, noi credem că fiecare femeie este unică. De aceea, încadrarea oricăreia dintre noi într-un anumit stil este imposibilă atunci când ne gândim la multiplele roluri complexe pe care le îndeplinim zi de zi. Din acest motiv, în oferta noastră se regăsesc bijuterii unice create de noi, după un design propriu ce conferă autenticitate brandului nostru.

 

Până data viitoare, fiți voi înșivă: unici!

Cu drag, MM

 

Articol înscris în competiția SuperBlog 2021

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, vă aștept cu articole interesante și despre: sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Personalized T-shirts in my clothing style

Obrazul subțire cu cheltuială se ține (Vinésime)

Sursa foto: indira

Rate this post