Obrazul subțire cu cheltuială se ține, dar să nu-l neglijezi niciodată din cauza asta” – îmi spunea bunica. Și poate ar fi rămas doar niște vorbe, dacă bunica nu ar fi avut un obraz fin, cu piele netedă și frumoasă. În ciuda necazurilor teribile prin care trecuse, tenul bunicii mele era absolut impecabil. Obrazul fin, catifelat, o minune.

Cuprins

Obrazul subțire cu cheltuială se ține (Vinésime)

obrazul

Iar asta nu se datora doar genei bune moștenite, ci și pentru că bunica știa să-și îngrijească, obrazul. Descoperisem din întâmplare, un adevărat ritual pe care îl avea. Iar de atunci o priveam ca hipnotizată. Stăteam lipită de ușă să văd cât mai bine ce ”magie” făcea în fiecare seară.

Obrazul subțire sau ritualul ”magic”

Mai întâi își spăla fața cu ceva dintr-o carafă din porțelan. Apoi o ștergea cu ștergarul alb ca spuma, din dulăpiorul din cameră. Urma magia: un pufăici ciudat împăștia o ploaie fină și parfumată. Măinile îi mângîiau obrajii, ochii, fruntea, ca o dezmierdare.

Abia după ce parfumul ușor, delicat se dispersa în toată camera, scotea un borcănel mic, prețios. Îl desfăcea cu grijă și își dădea cu ”pomada” din el pe față și pe gât. La final, cu gesturi extrem de calde trecea restul de cremă peste mâini. Le împreuna pentru rugăciune, se ruga și se băga în pat, auzindu-i-se încă rugile și mulțumirile.

În vârful degetelor, ca pentru a nu risipi magia, mergeam și eu la culcare. Adormeam cu ritualul bunicii în mintea mea încă de copil și îmi imaginam deja propriul ritual. Visam oglinda în fața căreia voi sta cu borcănele și sticluțe care mai de care mai frumoase și mai sofisticate care așteptau cuminți să le încerc.

Secretul frumuseții – obrazul fin

Gesturile și vorbele bunicii mi-au rămas multă vreme în minte. O iubeam pentru frumusețea și curățenia ei, pentru puterea de a trece peste orice, pentru înțeleciunea ei.

obrazul

Abia când am început să conștientizez importanța întreținerii și îngrijirii frumuseții, am făcut conexiuni și am aflat răspunsuri. ”Obrazul subțire …” nu mai reprezenta pentru mine o formulă magică, ci cheia,  secretul păstrării frumuseții tenului.

Asociasem cheltuiala cu care trebuia ”ținut obrazul”, cu sume exorbitante necesare întreținerii și înfrumusețării unei femei. Le luam drept exemplu pe franțuzoaice, cu eleganța și nonșalanța lor.

Clar, era vorba de bani grei cheltuiți pentru a arăta toate ca în revistă: cu obrazul ca din cel mai fin porțelan. Dar când maturitatea mi-a bătut la ușă (destul de devreme aș zice), am început să mă documentez și am descoperit că adevărul era altul.

obrazul

Inteligența naturii și obrazul fin

Banii nu erau esențialul pentru a păstra obrazul fin și frumos. Bunica punea preț pe valoarea ingredientelor, pe timpul pe care trebuia să și-l acorde și, pe respectul față de tine ca femeie.

Adevărul stătea chiar sub ochii mei și nu era vorba nici de magie, nici de vreun secret nedescifrat. Trebuia doar să descifrez mesajul bunicii. Care, exprima cel mai simplu și pur adevăr: inteligența și valoarea naturii. Iar obrazul, avea numai de câștigat.

Căci, dragile mele, nu degeaba am început cu sfatul și ritualul bunicii. Ci pentru a înțelege rolul și inteligența naturii folosită în produsele de îngrijire. Apropo, da, este neprețuită.

Natura este cea care ne oferă multiple oportunități și soluții pentru ca organismul să fie frumos și sănătos. Atât la interior, cât și la exterior. De aceea, povestea mea cu brandul de lux Vinésime  nu este doar o poveste frumoasă și interesantă, este și una, naturală și sinceră.

Povestea mea cu Vinésime

obrazul

Începutul poveștii cu brandul Vinésime l-ați aflat deja, prin urmare, nu mă voi repeta. Continuarea însă, o veți afla dacă rămâneți cu mine până la sfârșitul poveștii.

Probabil, undeva s-a creat o conexiune între admirația mea pentru bunica și franțuzoaice. Să fiu sinceră până la capăt, bunica avea alte origini, și, cine știe, poate avea și ceva franțuzesc. Sau, poate doar așa a dorit să lucreze Universul pentru mine. Who knows?!?

Știu însă, că ingredientele naturale, respectul pentru mine și dorința de înfrumusețare, nu sunt doar un moft. La fel cum sunt convinsă, că folosirea produselor de lux nu este o extravaganță. Reprezintă de fapt prețul pe care noi femeile îl plătim pentru sănătatea și înfrumusețarea noastră. Singura condiție este ca produsele de lux pe care le alegem, să demonstreze!

Crema anti -age naturală Vinésime

IMG 20211005 215804 098 Obrazul subțire cu cheltuială se ține (Vinésime)

Brandul de lux Vinésime tocmai asta face: demonstrează. Tratamentul cu fiole buvabile pe care l-am urmat, mi-a demonstrat că au acționat exact așa cum promiteau. Când am privit pielea tenului și mai ales pe cea a mâinii drepte (care indică ”starea inimii”), arăta din nou plăcut. Îmi era drag să o privesc, era întinsă, luminoasă. Acesta a fost cel mai convingător argument.

Familiarizată cu efectele benefice ale resveratrolului și convinsă de primele semne vizibile ale tratamentului, am decis să continuu. Pornisem de la dorința de a avea tenul frumos, să mă simt bine interior și exterior. Mi-era dor de tenul meu finuț, catifelat, elastic, hidratat și revitalizat.

Știam însă că era nevoie de completarea tratamentului cu Crema anti-age naturală Vinésime L’Éclos de Beauté.

IMG 20211001 172858 Obrazul subțire cu cheltuială se ține (Vinésime)

Ce spun specialiștii

Despre ingredientele pe care le conțin produsele  Vinésime, cum acționează, cât și efectele asupra pielii (și organismului) ne explică specialiștii: 

  • În inima produselor noastre cosmetice se află complexul A2OC (anti-oxidant celular și oxigenator) din extract de Pinot Noir și extract de muguri de coacăze negre din Burgundia. Aceste vițe-de-vie foarte vechi, situate în Gevrey-Chambertin, își pun sistemul imunitar în slujba frumuseții.
  • Oligozaharidele și telomeraza likeissu, extractul din plante chinezești, restructurează și netezesc pielea, redându-i fermitatea.
  • Extractul de tărâțe de grâu, derivat din arabinoză, este un ingredient activ care uniformizează tenul și îl fac mai strălucitor. De asemenea, previne apariția petelor.
  • Acidul hialuronic, cu greutate moleculară mare și mică, acționează pentru hidratarea și redarea tonusului pielii.
  • Vinésime dezvoltă produse cosmetice din celule stem din viță-de-vie, care protejează pielea împotriva agresiunilor UV.
  • 0% parabeni, 0% fenoxietanol și 0% coloranți.

Opiniile mele

Ce pot spune eu, cea care își dorește întotdeauna ca produsul să demonstreze? Cea care se hrănește cu bucuria și de a împărtăși experiențele proprii? Ei bine, iată opiniile mele sincere:

Prezentare 

Aș porni cu aspectul. Borcănelul bunicii era ca o adevărată bijuterie și mi-a lăsat impresia că esențele tari se păstrează în sticluțe mici. Lucrurile de calitate, fine, de lux, trebuie să fie frumos ambalate și prezentate.

IMG 20211002 133023 Obrazul subțire cu cheltuială se ține (Vinésime)

M-a convins chiar conținutul din prețiosul recipient al bunicii. Crema din interior era la fel de prețioasă și fină ca borcănașul -bijuterie. E adevărat, făcută chiar de ea, după o rețetă proprie. Dar ingredientele naturale erau de neprețuită valoare: lăptișor de matcă, ceară de albine etc. Bineînțeles, obrazul se bucura de răsfățul fiecărui ingredient.

Prin urmare, sunt atentă la detalii, la materialele folosite, la prezentare și la aspectul produsului. Crema anti -age naturală Vinésime L’Éclos de Beauté este prezentată într-un recipient aspectuos, elegant. Are un capac din lemn natur, care te duce cu gândul la natural, la mama natură. Un produs care se prezintă singur: natural, elegant, prețios.

Textura

Urmează textura cremei: conținutul e cel care te cucerește de la prima atingere. Atât de satinată și fină, nerăbdătoare să facă cunoștință cu pielea și să o îmbrățișeze. Aproape că dispare la contactul cu pielea.

Este suficient să pui un bob de mazăre din crema de culoarea untului, pentru a observa ce acoperire are. În urma ei, pielea (obrazul) rămâne fină la atingere, cu aspect plăcut, asemenea catifelei. Intră atât de ușor în piele, fără a lasa urme grase, unsuroase.

Și mai este acea adiere diafană. O notă atât de suavă și de plăcută, ca al unui parfum extrem de rafinat și discret. Vă gândiți la ce mă gândesc și eu? Da, aveți dreptate: te face să te simți răsfățată, să te simți frumoasă și liberă.

Îți vine strigi în gura mare, ca atunci când îți strigi fericirea de îndrăgostit! Iar eu, chiar m-am îndrăgostit de produsele brandului Vinésime!

Efectul

După 14 zile de folosire a cremei anti -age naturală și fiolele Vinésime, obrazul meu este fin. Mai mult e chiar … subțire. În sensul de catifelat, desigur. Pielea începe să fie mai fermă, mai luminoasă, mai uniformă. Acțiunea tratamentului se vede la exterior, iar în interior îmi simt inima plină de frumusețe și bucurie.

IMG 20211018 191713 Obrazul subțire cu cheltuială se ține (Vinésime)

Tratamentul pe care l-am urmat este recomandat pentru 45 ani+. Combate toate semnele îmbătrânirii și reînvie tinerețea pielii. Pe Vinésime veți găsi o gamă variată de produse potrivite nevoilor voastre. Eu abia aștept să trec la și la alte produse ale bradului care îmi este atât de drag. 

La final

Poveste a ajuns la final. Fără îndoială, sfaturile și mai ales ce în domeniul frumuseții, se transmit din generație în generație. Mi-ar plăcea să pot fi un exemplu la rândul meu, cum a fost bunica pentru mine.

Voi aveți astfel de povești? Cine v-a inspirat în ceea ce privește îngrijirea și înfrumusețarea? Ați făcut cunoștință cu brandul și produsele Vinésime? Vă invit să faceți măcar o vizită pe site!

Până data viitoare, aveți grijă de obrazul vostru!

 

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Sursa foto: arhiva personală

Rate this post