Cine nu-și dorește să fie independent financiar și propriul său stăpân? Cine nu a visat măcar o dată (în viață) să devină un antreprenor de succes? E, probabil s-o găsi un procent insignifiant cu cei care ar răspunde cu ”nu”. Dar eu nu mă număr printre aceștia. Eu sunt în categoria celor mulți care măcar visează.

Cuprins

Claret credit – prietenul antreprenorilor (imobiliari)

credit

Ce-i drept, de la vis la realitate e ceva distanță și mi-ați putea reproșa că m-am aruncat înainte fără să gândesc. Nu, nuuu. Nu-i deloc așa, pentru că în primul rând sunt un om cu picioarele pe pământ. Iar asta, clar nu e totuna cu inconștiența. 

În fine, să n-o mai lungim! Chiar și în contextul incertitudinilor care ne țin companie de doi ani încoace, am hotărât să pornesc o afacere. Cum dom′ne ce afacere? Dar nu vi se pare că cea mai potrivită este una în domeniul imobiliar?

Pfff, ce gafă era să fac! Am uitat să vă spun, dar sigur ați intuit, că am făcut studii de piață, de caz, de tot ce trebuie. Toate concluziile au dus în această direcție: imobiliare.

De ce imobiliare?

credit

Simplu. E nevoie de locuințe? Da. E nevoie de spitale? Da. E nevoie de școli și grădinițe? O-hooo, și încă cum! Se caută hale de producție și depozite? Ei bine, da. Se pot construi case de vacanță, hoteluri sau pensiuni? În mod sigur, da. Și enumerarea poate continua. În plus, sunt convinsă că și voi v-ați gândit la multe alte exemple.

Bani pentru finanțare

Așadar, am stabilit domeniul și de asemenea am stabilit că pornesc o afacere. Dar cu ce bani? Bună întrebare, dar amintiți-vă mențiunile de mai sus: sunt cu picioarele pe pământ și m- am documentat temeinic. Prin urmare, mi-am făcut lecțiile și în această privință: Voi apela la un credit antreprenor.

În astfel de situație se află marea majoritate a celor care pornesc pe drumul antreprenoriatului. Puțini sunt cei care dispun de un capital suficient de mare pentru a demara o afacere.

Creditul -soluția la îndemână

5 Claret credit - prietenul antreprenorilor (imobiliari)

Cei care nu dispun, cum este cazul meu, apelează la credite. Și mai cunosc mulți prieteni și cunoștințe care se află în această situație. Fie au afaceri în domeniul imobiliarelor și se află în impas, fie vor să pornească o afacere în imobiliare.

Toți au nevoie de soluții de finanțare prietenoase. Concluzia este că avem nevoie de un partener, nu de un rival.

Mulți avem temeri când vine vorba de împrumuturi, iar băncile, de multe ori ne blochează elanul. Condițiile impuse de acestea sunt multe, dure și aproape de neîndeplinit. Situația socio-economică ne dă și ea fiori reci.

Claret Credit

Cu toate acestea, nu putem înceta să ne vedem de viață, să visăm și să facem lucruri pentru noi, pentru semeni, pentru viitor. Există și alte soluții decât cele oferite de neprietenoasele bănci.

credit -logo Claret Credit

Instituțiile Financiare Nebancare sunt o alternativă pe care eu am luat-o în calcul. Dintre acestea Claret Credit este soluția pe care eu am găsit-o și la care voi apela.

Ce este

Claret Credit este un IFN (Instituție Financiară Nebancară) înființat în anul 2013, autorizat de către Banca Națională a României. 

Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest.

Scopul

Claret Credit are ca obiect principal de activitate acordarea de credite persoanelor fizice și persoanelor juridice.

Ce oferă

Oferă servicii financiare variate, accesibile, potrivite fiecărui client și la cel mai înalt standard. Susține eforturile antreprenorilor și persoanelor private printr-un parteneriat credibil, profitabil și stabil.

Din portofoliul de oferte de credite pentru persoane juridice fac parte și: creditul antreprenor, credit pentru proiecte imobiliare, credit pentru proiecte rezidențialeetc.

La ce afacere visez

4 Claret credit - prietenul antreprenorilor (imobiliari)

Bine- bine, am găsit prietenul pe care mă pot baza din punct de vedere financiar. Am spus de asemenea că visez la o afacere în domeniul imobiliar și am dat câteva exemple.

Ce nu am dezvăluit încă este scopul concret al  viitoarei mele afaceri. Păstrând simțul realității, oricât de prieten ți-ar fi cel la care apelezi pentru finanțare, fără garanții reale, nu prea sunt șanse.

Construiesc în pensiuni 

De aceea am pregătit totul pentru a putea prezenta  noului meu prieten Claret Credit datele afacerii. M-am gândit la un proiect în care să construiesc pensiuni. Pentru prima pensiune am deja terenul. Acesta se află într-o zonă cu potențial de dezvoltare turistică și este proprietate personală. În plus, poate îmi va folosi ca garanție.

credit

Trebuie să mai precizez că pensiunile pe care intenționez să le construiesc le voi vinde. Aș fi vrut să construiesc case pentru că aș fi făcut mulți oameni fericiți. Numai că eu vreau să pornesc de la mic la mare și nu invers. Pentru un novice în ale antreprenoriatului imobiliar, cred că este o decizie corectă.

Sprijin turismul românesc

Știu că industria ospitalității a avut de suferit în ultimii doi ani, dar va redeveni un sector cu potențial mare de dezvoltare. În plus, vreau să vin în ajutorul celor care doresc să contribuie la dezvoltarea turismului.

Există foarte multe zone care pot fi valorificate din punct de vedere al atracției turistice. În același timp, pot fi valorificate toate tipurile de resurse existente în aceste zone.

Claret credit – prietenul antreprenorilor imobiliari

Oamenii vor căuta și aprecia mereu destinații liniștite, cu poluare minimă sau chiar zero, alimente naturale. Zone în care să descopere simplitatea, naturalețea și frumusețea naturii. Prin urmare, cred că va fi o afacere de succes.

credit

Creditul pentru proiecte imobiliare ar putea fi recomandarea consultantului de credit IFN Claret Credit. Dar, ei sunt specialiștii. Eu doar mi-am pus la punct documentele necesare. Mi-a fost ușor să le pregătesc, deoarece am găsit pe site lista documentelor necesare.

Proiectul meu va fi analizat iar în urma analizei voi primi o ofertă de finanțare. Suma aprobată va fi virată în cont iar eu pot demara proiectul. Visul meu va deveni realitate. Fără tergiversări, fără un milion de acte.

În concluzie

Claret Credit m-a convins că mă pot baza pe o colaborare solidă și prietenoasă. În plus, am găsit lucruri care mi-au plăcut și care îmi vor fi de ajutor. Unele dintre ele ar fi:

Valoarea creditului se stabilește în funcție de planul de afaceri, capacitatea viitoare de rambursare a creditului și valoarea de evaluare a garanției imobiliare.

Perioada de rambursare a creditului se stabilești împreună cu consultantul. Iar modalitatea de rambursare și data pentru achitarea ratei lunare se va stabili în funcție de confortul și opțiunile clientului.

Pe voi v-a convins? Ați apela la o soluție de tip credit pentru investiții imobiliare la Claret Credit? La ce investiții v-ați gândit? Aștept răspunsuri și opinii n comentarii.

Până data viitoare, investiți inteligent!

Cu drag, MM

Articol înscris în competiția Spring SuperBlog 2022

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

5 ani Unique by MM- aniversare vs. restartare

5/5 - (3 votes)