Bun găsit în noul an, prieteni! Pornim la drum  și în 2023 plini de speranță și încredere. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă iar anul acesta să-mi aducă sănătatea de care cel tocmai trecut m-a privat. În altă ordine de idei, îmi doresc tare mult să ne regăsim aici, la întâlnirile virtuale. Să fiți prezenți și să vă știu, să vă simt aproape. Cu sau fără comentarii. Just to feel you, vorba aceea. Mulțumesc enorm pentru asta!

experiență

Cuprins

Cea mai tare experiență, ever!

Și acum, să trecem mai departe, la tema acestui articol. Deși îmi doresc foarte mult să fiu în asentimentul vostru, deocamdată am început doar să bănuiesc care vă sunt așteptările. Prin urmare, feeling-ul e că sunteți deja saturați de realizările anului încheiat și rezoluțiile noului an.

Da, e adevărat, le facem cu toții. Fiecare cu metoda sa, unii mergând pe aceleași tipare, alții schimbând sau readaptând. Desigur, nici eu nu fac excepție, nu are rost să mă ascund. Dar, de ce să încep anul cu primul articol din acest an având această temă? Mi se pare mie sau chiar e cam plictisitor, agasant, ca orice ai deschide (pagini, canale social media)  să apară ”realizările anului, rezoluții pentru anul…” .

În orice caz, dacă mă înșel, asta e, nu e un capăt de țară. Oricum am în minte de ceva vreme acest subiect, prin urmare, despre el voi scrie. În plus, dacă mă gândesc bine, ar putea fi încadrat cu succes într-o categorie apropiată.

pexels photo 256417 Cea mai tare experiență, ever!

Uneori, lucrurile se întâmplă atât de firesc!

Concret, m-am pornit să povestesc despre cea mai tare experiență pe care am trăit-o. Cum se poate observa (cu ochiul liber), nu am specificat timp, loc, domeniu. Deliberat, se (sub)înțelege. Explicația o veți descoperi mai târziu, pe măsură ce parcurgeți textul.

Sincer- sincer, am fost tentată să spun cea mai ”cool” experiență. Dacă tot mi-am permis să mai scap câte ceva în rom engleză. Nu pot spune că mă dau în vânt, dar uneori se potrivesc tare bine ”rom englezismele”. Vin cumva mai firesc. Dar ce contează cum o spunem, adică în ce tip de exprimare, atâta timp cât sensul este cel care contează?

La fel cum se întâmplă uneori ca lucrurile să vină atât de firesc, să se lege atât de bine încât pare greu de crezut. Mai ales pentru unii (ca mine) care și muncind din greu, calculând, planificând, rezultatele se lasă așteptate. Dar atunci când doar visezi la ceva? O spun cu maximă convingere și îmi veți da dreptate după ce veți citi.

experiență

Primul tratament la Clinica de Estetică 

Pentru prima oară (în viață!) am beneficiat de un tratament de specialitate într-o clinică de estetică. De reținut: nu orice fel de clinică. Clinica de estetică cu renume național, cu o rețea bine dezvoltată cu 9 clinici în toată țara: aBeauty Clinique.

Am povestit la momentul celor două ședințe la Clinica aBeauty, despre ce înseamnă tratamentul pe care l-am făcut. De asemenea, primele impresii, informații etc. Ce vreau să evidențiez de această dată este cât de cool a fost. Cât de bine m- am simțit, dar mai ales cât de mulțumită am fost de rezultate.

Dacă ar putea vorbi, probabil tenul mi- ar fi mulțumit de un milion de ori. Dar chiar și fără să poată, mi-a arătat recunoștința și mulțumirea prin propriul limbaj. A fost radios de-a dreptul. Luminos, tonifiat, hidratat, ferm, întinerit. Experiență reușită! Obiectiv atins.

20220714 124438 1 1 e1672939227700 Cea mai tare experiență, ever!

Dorința: un ten impecabil mereu

De multe ori am vorbit despre preocuparea mea și grija deosebită pentru ca tenul meu să arate bine. Ce nu v-am povestit este faptul că am fost foarte sensibilă și temătoare în ceea ce privește aspectul tenului odată cu trecerea timpului. Întotdeauna am apreciat tenul sănătos, frumos, chiar și odată cu trecerea anilor. Mi-am dorit să am un astfel de ten, unul impecabil cât mai mult timp.

Indiferent de gena pe care o moștenim, tenul, pielea, întregul organism, au nevoie de îngrijire suplimentară. Au nevoie de ajutorul nostru, fie folosind produsele potrivite, fie apelând la tratamentele adecvate. Acestea din urmă sunt la rândul lor foarte importante și binevenite. Însă este nevoie de mai mult de atât.

Profesionalism, pasiune, inovație, căldură (sufletească), respect și dedicație. Ar fi doar câteva dintre elementele necesare unui tratament adecvat, corect aplicat, revoluționar, cu rezultate excelente. Mai este și locul unde oamenii cu astfel de calități își desfășoară activitatea. Cald, prietenos, elegant și motivațional. Relaxant.

experiență

De la dorință la împlinire

Împreună, formează un tot unitar care vine la pachet cu rezultatul și mulțumirea. Pornind de la dorința de a arăta impecabil, trecând prin toate ”fazele” (aș face trimitere la proceduri, aparatură, produse, oameni, loc) și ajungând la efect, le-am trăit și simțit. WOW!

Acesta ar fi cuvântul care zboară efectiv de pe buzele mele. Și tot ar fi puțin spus, comparativ cu realitatea. Am primit cea mai frumoasă, cea mai tare, cea mai ”cea” experiență de acest gen. Din acest sofisticat an pe care l-am încheiat, 2022. Din viața și experiența de până acum, legat de programe și tratamente de frumusețe și îngrijire.

Just experience!

Tocmai de aceea nu am vrut să continuu inițial, pronunțându-mă asupra tipului (sau timpului) experiență. Pur și simplu, nu am vrut să limitez tipul experienței, la timp domeniu etc. Așa pot spune că a fost cea mai tare experiență din viața mea. Cu specificația în ceea ce privește clinicile de estetică.

Dar și pentru că nu este singura experiență … cool. De aceea, îmi voi permite să deschid un capitol în care să vă mai povestesc câte ceva.

experiență

Cea mai cool experiență, ever!

Să nu o mai lungesc, sunt convinsă că ați ales cea mai bună variantă. Pentru că sunt recunoscătoare fiecărei astfel de experiențe, și nu numai, care include oameni, trebuie să-mi ridic pălăria în fața lor. O fac, nu doar simbolic, ci real, cât se poate de adevărat.  Atât de real, cum îmi plac pălăriile și cum scriu aceste rânduri.

Mulțumesc pentru această experiență din toată inima mea mare, cu toată sinceritatea! Abia aștept să revin în cabinetele aBeauty Clinique, să mă simt regește, încrezătoare, cu un ten impecabil. Poate, chiar cu un corp mai suplu, fără celulită…

Pentru că, poate știți deja, dacă nu, aflați acum, aBeauty se ocupă și de corp, pe lângă facial, estetic, păr. Doar faceți click pe link și descoperiți tot ce vă interesează. Plus toate ofertele și clinicile din țară la care puteți apela cu toată încrederea.

IMG 20220712 141525 721 Cea mai tare experiență, ever!

Și acum, la final

Fără a în zona rezoluțiilor, am realizat că am ales cuvântul anului: experiență. Pregătită pentru orice, cu mintea, inima și brațele deschise. La mulți ani tuturor! Un an așa cum vi l-ați imaginat și promis! Și nu uitați: aveți grijă de voi! Atât la exterior, cât și la interior.

Până data viitoare, sănătoși, frumoși, voioși să fiți!

Cu drag și cu iubire, MM

Sursa foto: pexels, Pinterest, arhiva personală

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

2022

aromă

cărți pentru copii

5/5 - (1 vote)