Salutare, dragilor! Prea repede se întâmplă totul, prea repede a trecut și Crăciunul acestui an.  Mai sunt doar câteva zile până la petrecea nopții dintre ani. Sigur, acum e mai degrabă vremea bilanțurilor și a rezoluțiilor. Dar înainte de toate am intrat din nou în vâltoarea pregătirilor.

Este perioada în care, pare că nici nu știm în ce zi ne aflăm. Suntem prinși cu pregătirile, aprovizionarea și cumpărăturile, cu ținutele sau, pe ultima sută cu organizarea petrecerii.

Cuprins

Cafea cu aromă de sărbători

aromă

Printre toate acestea, și multe altele necuprinse, cu siguranță facem o pauză de cafea. Desigur, pentru unii este un simplu pretext, însă pentru pasionații și iubitorii de cafea e mult mai mult. Ei, și acum ați aflat și motivul pentru care eu, tot la cafea, am scris povestea de față. 

Așadar, există și o poveste. Bineînțeles! Doar este vremea colindelor și a poveștilor. Chiar dacă peisajele nu sunt îmbrăcate în haina albă, imaculată a zăpezii. Contăm însă pe aromă. De cafea, de sărbători. În plus, nu mai este niciun secret pentru nimeni care ajunge aici: ador în aceeași măsură, cafeaua și surprizele. Amintind de cafea și de surprize, sigur v-am făcut curioși și veți arunca o privire în timp ce savurați cafeluța preferată.

 Cafeaua este cea care ne ajută să ne încărcăm bateriile, cea care ne desprinde de orice activitate, preț de măcar câteva minute. Este plăcere pentru iubitorii acestui miraculos lichid negru. Dar nu doar pentru aceștia scriu, ci și pentru cei care nu sunt neapărat fani cafea.

Ediția limitată Etolia Christmas Blend

20221221 103613 Cafea cu aromă de sărbători

Pe ce mă bazez? Pe faptul că, deși Crăciunul a trecut, încă se mai pot oferi cadouri. Iar cafeaua poate fi o idee foarte bună de cadou. Mai mizez pe faptul că nu este vorba despre o cafea oarecare. Este vorba despre o cafea cu aromă de sărbători: ediția limitată specială de Crăciun, cafea boabe Etolia Christmas Blend. Cafeaua despre care pot spune că a fost ”dragoste la prima … degustare”.

Povestea despre care vorbeam, a început în urmă cu un an, exact așa cum am spus: odată cu prima degustare a cafelei Etolia. M- a sedus, m- a cucerit și m- a făcut să o ador. Ce- mi rămânea de făcut?

Să mă răsfăț în fiecare dimineață, din momentul în care espressorul meu începea să râșnească boabele. Să adulmec după aromă până la ”locul faptei”. Să mă bucur de o aromă complexă, fructată, eliberată de boabele proaspăt prăjite.

aromă

De ce cafeaua Etolia?

Totuși, de ce Etolia? Până la aromă, despre care am spus că-mi inundă casa și simțurile, deoarece este o cafea proaspăt prăjită.  Pe înțelesul tuturor este vorba de o categorie specială, deosebită de cafea care este adusă verde în țară. 

Prăjirea se face local pentru a fi cât mai proaspătă posibil. În acest fel, cafeaua poate fi savurată la nivelul său maxim de aromă. Iar de Crăciun, apare ediția limitată Etolia Christmas Blend, un amestec de trei origini diferite ce își împletesc calitățile organoleptice. Rezultă un blend 100% Arabica, proaspăt prăjit, ușor de consumat în orice formă.

Misceala ideală, gradul de prăjire special, aroma echilibrată, complexă, cu note dulci de citrice și parfum specific Crăciunului. Iată secretul obținerii unui espresso perfect pentru orice iubitor (ca mine) de cafea.

IMG 20211220 091847 Cafea cu aromă de sărbători

Cadou regal & răsfăț 

Ambalată în pungi de 250g și îmbrăcată de sărbătoare în cutie cadou, cafeaua reprezintă un cadou regal. Altfel spus, un cadou perfect de sărbători, care poate fi dăruit sau primit.

Moșul a fost bun și darnic cu mine și mi-a dăruit-o. La rândul meu am comandat pentru a dărui Etolia Christmas Blend. Căci, dragii mei, după ce am făcut cunoștință, nimic nu mi-a mai stat în cale să comand cafeaua răsfățului meu zilnic. Am găsit atâtea sortimente și oferte tentante, încât am revenit cu plăcere la kfea.ro.

IMG 20220112 110004 e1672315156409 Cafea cu aromă de sărbători

Trebuie să vă spun, cu toată sinceritatea: cafeaua îmi încarcă bateriile, îmi dă energia și starea de care am nevoie pentru întreaga zi. Este ajutorul zilelor ca acestea, din perioada sărbătorilor de iarnă. Dar în același timp, momentele în care îmi savurez cafeaua reprezintă un real răsfăț.

Cafea cu aromă de sărbători

Bineînțeles, respectând propriul ritual: din ceașca preferată (ador ceștile deosebite!), alături de cubul de ciocolată fină (sau biscuit). Cred că orice pasionat de cafea care se respectă, are ritualul său.

Pentru mine, acelea sunt minutele mele în care mă simt detașată, relaxată, inspirată, încrezătoare și sigură. Indiferent de taskurile zilei, de presiunea sau dificultățile care mă așteaptă, în minutele acelea pot fi câștigătoare.

aromă

Pot sta la povești cu partenerul, pot glumi, pot face planuri, pot orice. Mai presus de toate, pot fi, de fapt mă simt răsfățată. Și pentru nimic în lume, nu renunț la minutele mele de răsfăț petrecute la cafeluță.

Dăruiți cafea și iubire!

Cu atât mai mult cu cât cafeaua aceasta are aromă de sărbătoare. Nimic nu se compară cu senzația dată de savoarea cafelei ediție limitată Etolia Christmas Blend de sărbători. Îl numesc răsfăț maxim sau, răsfăț de zile mari. Pentru că îmbie la poveștile de iarnă cu aromă de cafea care sunt unice. Cheamă la bucurie și recunoștință pentru ceea ce trăim de Crăciun, de Anul Nou și de toate sărbătorile iernii. 

Sigur mai aveți de făcut cadouri. Sau, de ce nu? vă puteți face singuri un cadou. Iar o cafea bună este întotdeauna un cadou binevenit, potrivit și deosebit. Alegeți să dăruiți cafeaua Etolia Christmas Blend ediția specială și nu veți regreta.

La final

IMG 20221220 170437 092 Cafea cu aromă de sărbători

La final, mai am ceva pentru voi, drept recompensă pentru că (m-)ați citit. La kfea.ro toată iarna va fi Hot Winter Sale. Cu alte cuvinte, vor fi cele mai fierbinți reduceri de produse din această lume fantastică a cafelei. Fie că sunteți pasionați, fie că îi aveți prin preajmă și doriți să le oferiți câteva minute de răsfăț, dăruiți cafea și iubire. 

Ați încercat cafeaua Etolia Christmas Blend? Cum vi se pare? 

Până data viitoare, Sărbători pline de bucurie și aromă!

Un an așa cum vi-l doriți!

Cu drag și iubire, MM

Sursa foto: arhiva personală

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

cărți pentru copii

sărbătorile

ediția

 

 

 

 

Rate this post