Hello, my friends! Să vorbim despre frumusețe este o plăcere pe care nimeni și-ar refuza-o. Să fim sinceri: cui nu- i place să afle cum să arate bine, ba chiar impecabil? Cu atât mai mult cu cât asta are un impact foarte puternic și pozitiv asupra sănătății. Atunci, haideți să vorbim despre frumusețe: aBeauty or be beautiful! 

Cuprins

aBeauty Clinique or be beautiful!

aBeauty

aBeauty Clinique București Unirii

Și cum altfel aș putea vorbi decât pornind de la experiența proprie?!? Povestea începe cu un element care cu siguranță nu este des întâlnit. Și vă spun imediat despre ce este vorba.

Cine ar fi crezut că o instituție bancară îmi va da ocazia să aflu despre o clinică de estetică de top? Poate doar în scenarii de film. Dar cum știm deja (de multă vreme), viața bate filmul.

De la aplicație … 

Dovada clară a ”zicerii” sunt eu însămi. Pe scurt: aplicația care aparține unei bănci oferă diverse cupoane de reduceri. Posesoare de aplicație, mi-am luat câteva vouchere, ca tot omul chibzuit. (Ași, zic și eu!:))  Printre vouchere se afla și unul oferit de aBeauty Clinique. 150 de lei chiar nu erau de neglijat, însă dincolo de bani…

20220712 125656 aBeauty Clinique or be beautiful!

O clinică de estetică era exact ce căutam (și îmi doream). Existau însă o sumedenie de factori pe care trebuia să- i iau în calcul. Printre aceștia se număra locul, oamenii, timpul, aparatura, procedurile, costurile și siguranța. 

Mărturisesc sincer, nu știam aproape nimic despre aBeauty Clinique. În afară de faptul că numele îmi suna cunoscut. Cel mai probabil citisem o știre, ceva undeva, cândva. În rest, nu aveam nici cea mai vagă idee despre această clinică.

aBeauty Clinique – clinica de estetică

Sigur, știam ce se întâmplă la o clinică de estetică. Am tot studiat și analizat, am urmărit interviuri cu medici specialiști, testimoniale etc. Știam și ce vreau și îmi doream să beneficiez de tratamente, ieri. Ce nu știam era ce se întâmplă mai exact la aBeauty Clinique.

aBeauty

aBeauty Clinique

Prin urmare, odată voucherul obținut am trecut la research ul obișnuit. Cine caută, găsește. Prin urmare am găsit destule informații despre aBeauty Clinique care m-au lămurit. De la servicii la dotări, la produse, aparatură, specialiști și rețea.

Rețeaua aBeauty Clinique

Apropo de rețea, aBeauty Clinique are cea mai mare rețea de clinici de estetică din țară. Deși se crede crede că ”Soarele răsare de la București”, prima locație a fost deschisă la Galați. S-a întâmplat în 2012 iar în 2015 s-a deschis prima clinică din București.

În prezent, rețeaua aBeauty cuprinde un număr de 9 clinici în țară și în București și călătoria continuă. Informare- informare, dar cu toții dorim mai mult de atât. Vrem rezultate palpabile, vrem să ne convingem singuri, mai ales când vine vorba de corpul nostru.

aBeauty

… la programare

Astfel, următorul pas a fost alegerea celei mai apropiate locații la care pot ajunge. Desigur, mi-a fost greu să aleg între tratamentele corporale, faciale, de estetică sau păr. A atârnat greu în balanță însă evenimentul ce va urma și dorința de a arăta like a queen. My favorite Cleopatra!  Așa se face că am decis să aleg mai întâi tratamentele faciale.

aBeauty oferă gratuit și un quiz, pe care l-am completat de îndată. În urma acestuia am primit 3 variante de tratament și recomandarea utilizării unui produs. Bineînțeles, nu era suficient. Trebuia făcut următorul pas, adică programarea unei întâlniri cu un specialist.

Spre bucuria mea (să mai spun eu că nu mă favorizează planetele!) am găsit și loc. Prin urmare, peste doar 2 zile eram față în față cu realitatea: aBeauty Clinique. Sunt convinsă că abia așteptați primele impresii. Vă înțeleg și de aceea nici nu vă mai fierb.

IMG 20220714 142225 998 aBeauty Clinique or be beautiful!

Prima impresie

Încă de la intrarea în locația clinicii de estetică aBeauty Unirii am fost plăcut surprinsă. Aspectul, prezentarea, ambientul, oamenii, m- au făcut să mă simt ca într-un sanctuar al frumuseții și relaxării. Muzica și abordarea profi, dar caldă a staff- ului m-au făcut să mă detașez total.

Tensiunile și emoțiile adunate în ultima vreme mă copleșiseră ceea ce îmi țineau cumva toate simțurile în alertă. S-au calmat imediat ce am discutat puțin la recepție și apoi am intrat în cabinet.

Discuția cu specialistul, deși cu multe întrebări, tonul și abordarea acestuia au dus la dispariția alertelor. A urmat o analiză amănunțită a tenului, discuții, Q & A, pe un ton foarte relaxat și relaxant. În urma acestora mi s-au confirmat unele lucruri, dar am aflat și multe  pe care nu le cunoșteam despre tenul meu.

aBeauty

Rezoluția & recomandarea

A urmat recomandarea și propunerea tratamentului potrivit tenului meu.  În ce constă acesta, care sunt etapele, aparatul și produsele utilizate. Ce să vă spun: de-a dreptul impresionant. Și nu o spun pentru că nu am mai urmat un tratament specializat într-o clinică de estetică. Știu să diferențiez lucrurile și am mai avut parte de profesioniști.

Este despre puterea pasiunii, despre valori, despre competență și competiție. La care se adaugă calitate premium, aparatură și tehnologii de ultimă generație. S-ar putea să vi se pară că sună suprarealist, publicistic și așa mai departe. Ei bine, nu.

Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri pun la bătaie priceperea, pasiunea și respectul pentru semeni. Slujesc frumusețea și sănătatea. Pentru că dragilor, eu asta am simțit după prima vizită și aveam alt tonus, aveam încredere și priveam cu mai multă detașare tot ce mă apăsa. 

20220714 124438 1 1 aBeauty Clinique or be beautiful!

Dispozitiv

aBeauty Clinique or be beautiful!

Vă imaginați oare cum a fost după prima ședință? Inteligenți cum vă știu, probabil aveți idee. Dar nu puteți ști exact, decât doar dacă ați fost la aBeauty Clinique. Sau, dacă aveți răbdare să vă explic eu totul, într-un articol viitor. 

Nu de alta, dar nu vreau să vă răpesc din timpul foarte prețios și nici să pierdeți esențialul. Sunt lucruri extrem de importante și interesante pe care vreau să vi le spun și pe care trebuie să le știți. Doar vreți să fiți frumoși, nu- i așa? Atrăgători,  puternici, sănătoși, încrezători.

La final

Ca în basmele ”Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”! Nu ad-litteram, evident! Dar prelungirea tinereții și păstrarea frumuseții fără durere, cu produse și tehnologii neinvazive sau minim invazive, chiar se poate. În realitate.

Prin urmare, vă aștept aici să aflați totul despre prima ședință a tratamentului meu la aBeauty Clinique. Bineînțeles cu foto înainte și după prima ședință de tratament.

Până data viitoare, be beatiful!

 

Cu drag & beauty, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

filme

tena lady

Rate this post