Bun găsit! Dintotdeauna am admirat felul în care arată asiaticii din punct de vedere al aspectului pielii. Sigur ați observat și voi cât de bine arată, indiferent de vârstă. Cui nu i-ar plăcea să arate așa, să ”îmbătrânescă frumos”, să arate ca ei? 

Mult timp am fost convinsă că au un secret bine păstrat pe care nu vor să-l împărtășească lumii. Mai apoi, am descoperit produsele de îngrijire și înfrumusețare asiatice și ritualul lor. Ei bine, nu este o utopie, ba aș spune că este la îndemâna oricui.

Cuprins

Serul AMPLE:N Ceramide (Asian Skin Care)

serul

Bineînțeles, ca orice femeie preocupată să arate ”veșnic tânără”, mi-am dorit să am cele mai bune produse asiatice. Doar că atunci când îți dorești să folosești ceva din domeniul skin care, e foarte greu să alegi. Toate sunt grozave și nemaipomenite, astfel încât nu știi asupra căruia să te oprești. Ei bine, pentru mine s-a rezolvat ușor și rapid de această dată.

Probabil s-au aliniat planetele sau, poate Universul a avut un răspuns pentru întrebările și căutările mele. Dorinței mele de a avea un ten impecabil i-a venit în ajutor Asian Skin Care care mi-a trimis AMPLE: N Ceramide Shot Serum. Serul cu Ceramide despre care voi și povesti. Dar, pentru început haideți să vedem cine, ce este Asian Skin Care.

Asian SkinCare

20230129 092907 e1674989553922 Serul AMPLE:N Ceramide (Asian Skin Care)

Asian Skin Care este un brand nou, care își propune să aducă cele mai bune și eficiente produse asiatice de întreținere și înfrumusețare. Mai mult de atât însă, Asian Skin Care oferă opiniile specialiștilor în domeniu, prin intermediul articolelor de pe blog. Cu alte cuvinte, nu este vorba despre un simplu site web ori magazin online, unde găsești produse skin care.

Asian Skin Care a selectat cele mai bune branduri de produse din Hong Kong, Coreea, Japonia sau Taiwan. Printre acestea: Innisfree, AMPLE:N, Etude House, Missha, INSTREE, Beauty of Joseon. Sfaturile și informațiile din articolele de pe blog completează tabloul și captează atenția celor interesați.

Cât de mult contează să afli părerea specialiștilor, să nu bâjbâi după informații și review- uri, o știm cu toții. Tocmai v-am spus că nu am putut lua o decizie în alegerea unui produs asiatic potrivit. Iar când în spatele brandului stau două femei tinere pasionate de frumusețe, îngrijirea pe termen lung și … secretul asiaticilor, totul capătă o notă de interes maxim. Ce poate fi mai convingător decât pasiunea pusă în slujba frumuseții?

Serul AMPLE: N Ceramide

ample n ser cu ceramide shot ampoule 29 195237 Serul AMPLE:N Ceramide (Asian Skin Care)

Și acum, să trecem la produsul asiatic despre care am promis să povestesc. Produs pe care l-am testat și despre care pot să-mi exprim opiniile sincere. Trebuie să vă mai spun ceva: ador serumurile! Dar asta nu înseamnă că nu pot fi obiectivă, ci dimpotrivă, am termen de comparație.

Ingrediente importante

Serul AMPLE: N Ceramide este un Ser Shot Ampoule imbogățit cu ceramide și aparține unui renumit brand coreean, AMPLE:N. Cele mai importante ingrediente sunt: 5% Ceramide, Niaminamide, Adenosine și Arginine. Dar care este rolul ceramidelor și efectul lor pentru pielea tenului, vă veți întreba. Desigur, dacă nu cumva folosiți deja produse cu acest ingredient.

Ceramidele

Ceramidele fac parte din clasa lipidelor și sunt prezente în stratul de piele. Rolul lor este de a acționa ca o barieră, protejând pierderea apei din piele. Odată cu trecerea anilor, de la vârsta 30 de ani, cantitatea ceramidelor se pierde. Ceea ce presupune necesitatea refacerii nivelului normal cu ajutorul produselor de îngrijire.

20230129 085429 Serul AMPLE:N Ceramide (Asian Skin Care)

Pe scurt, acesta este rolul ceramidelor. Pe înțelesul nostru: Serul AMPLE: N cu Ceramide ne ajută să păstrăm acea barieră despre care aminteam mai sus. Concret, păstrează sănătatea și hidratatrea pielii, având grijă să nu se piardă apa din țesut. Astfel, serul contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii tenului.

Utilizare 

Cum am folosit eu serul de la Asian Skin Care? Cum spun mereu, îmi place să am un ten impecabil. Dincolo de genele pe care le moștenim, nimic nu dăinuie peste timp fără îngrijire. Mai ales atunci când ai trecut de 30 de ani și tenul strigă efetiv după ajutor.  Eu una sunt mereu în căutarea produselor anti- aging (chiar cu efect lifting) de calitate, care să-și facă treaba. Asta presupune însă și o rutină de îngrijire, cât și o utilizare corectă a produselor.

Experiența mea 

Prin urmare, după curățarea tenului conform ritualului zilnic, am aplicat serul cu ceramide. Recipientul este prevăzut cu o pompiță cu ajutorul căreia pun serul în palmă. Apoi, aplic pe față și pe gât. Masând ușor, de jos în sus și circular în jurul ochilor, al gurii și obrajilor. De asemenea, tapotez ușor partea de sub ochi până serul intră în piele.

serul

Mai țineți minte cât de important este masajul, da? Ajută la o mai bună pătrundere în piele a produsului folosit. Personal, folosesc și la rola cu piatră de jad pentru masajul facial. Dar voi procedați așa cum știți că vi se potrivește și conform ritualului vostru. Concluzia este că serul cu ceramide AMPLE:N Asian Skin Care intră foarte bine în piele. Prima impresie: la atingere, simt pielea mai fină.

Rezultat

Să fiu sinceră până la capăt, după ce aplic pe piele, surplusul îl aplic pe mâini. Mi se pare important ca și mâinile să fie hidratate, să arate bine. Cu atât mai mult cu cât nu-l folosesc ca pe o cremă de mâini, aplicată de mai multe ori pe zi. Depășind confesiunea, după 2 săptămâni de la utilizare a serului cu ceramide, tenul arată mai catifelat. Este hidratat, are un aspect sănătos, ferm, luminos.

Tenul meu este normal, cu ușoare tendințe de îngrășare pe zona T, deci spre mixt. Uneori apar și mici pete roșii, mai ales în perioadele reci ale anului. Îmi cunosc bine tenul și știu că atunci când nu mă hidratez bine, primul semn este aspectul. În plus, este foarte sensibil, chiar reticent la aplicarea produselor care nu i se potrivesc sau nu sunt de calitate.

20230129 131056 e1674991193789 Serul AMPLE:N Ceramide (Asian Skin Care)

M-au ajutat însă foarte mult sfaturile și informații de pe blog despre ser. Am procedat așa cum am povestit, l-am aplicat zilnic iar rezultatul mă mulțumește. Tenul este mai fin, pielea este mai întinsă iar petele au dispărut. Bineînțeles, odată cu refacerea barierei de protecție și ridurile fine s-au diminuat.

Recomand

Serul poate fi folosit de orice tip de ten, inclusiv în cazul celui acneic, cu dermatite sau sensibil. Ei bine, tenului meu i-a plăcut serul asiatic și efectele încep să se vădă după doar 2 săptămâni. Ceea ce înseamnă că vi-l pot recomanda fără ezitare. Eu, cu siguranță voi avea grijă să-l adaug în ritualul meu zilnic de îngrijire a tenului.

La final

Și pentru că aproape toate discuțiile duc la bani, vorbim și despre preț. Serul cu ceramide de la Asian Skin Care are un preț accesibil și corect pentru ceea ce face. Îmi plac produsele care își fac treaba. Așa sintetizez când sunt întrebată ”de ce iubesc produsul despre care vorbesc”. Așteptările mele sunt ca produsul să facă ceea ce găsesc în descrierea lui. Iar Serul AMPLEN:N își face treaba.

20230129 092605 Serul AMPLE:N Ceramide (Asian Skin Care)

Sunt tare curioasă, care ar fi rezultatul dacă alături de serul cu ceramide aș folosi și serul cu acid hialuronic. Și bineînțeles, cremele anti-age asiatice. Voi folosiți produse asiatice? Dar pe cele de la Asian Skin Care? Aveți recomandări, experiențe sau opinii de împărtășit? Abia le aștept! 

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Cu drag și bucurie, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

seriale

reduceri

produsele

 

5/5 - (1 vote)