Bun găsit, prieteni! După ce v-am povestit cauza absenței din spațiul virtual, se (sub)înțelege, am rămas în urmă. Aveam multe de împărtășit încă înainte de finalul anului. Acestora li s-au adăugat deja câteva noutăți din timpul anului acesta. Desigur, sentimentul de a reveni în forță îmi dă târcoale, dar mi- aș dori să nu simțiți efectul de ”bombardare”. Pentru că îmi sunteți prieteni iar prietenia este asemeni unei pietre prețioase.

Cuprins

Reduceri cu efect benefic asupra sănătății

reduceri

Mintea și inima (minune: pare să se fi pus de acord!) îmi spun să găsesc o cale de mijloc. Iar eu voi fi cuminte și le voi da ascultare. Așadar, astăzi veți avea parte de încă o scriere, fiind ”zi de lucru”. Chiar dacă e considerată zi scurtă. :) Tocmai de aceea, ce vreau să vă povestesc astăzi este ceva plăcut, scurt și la obiect.

Pe placul fashionistelor sau de ce nu, fashioniștilor, dar și a admiratorilor și ”utilizatorilor”. Enumerarea bogată e mai mult așa, să mă regăsesc și eu măcar într-una dintre aceste categorii. Pe scurt este vorba despre modă. Desigur, mă cunoașteți destul de bine de când mă citiți și mă veți încadra voi mai bine decât oricine în categoria potrivită.

Ce știu eu foarte bine și foarte clar despre mine, este faptul că aș profita din plin de vestea pe care tocmai urmează să v-o dau. Argumente sunt destule, dar unul care ne cam presează de la o vreme este acela de profita de reduceri. De a fi cumpătați. De a calcula și drămui fiecare leuț din bugetul nostru, astfel încât crizele de tot felul să ne afecteze cât mai puțin. Ideal, deloc.

325552279 5813695672056121 4097965731817325920 n Reduceri cu efect benefic asupra sănătății

Creații Liza Panait – reduceri între 20%-50%

Cu alte cuvinte, vestea este despre reduceri. Reduceri substanțiale, între 20% și 50% la toate produsele create de fashion designerul Liza Panait. Creațiile se găsesc în magazinele Liza Panait din Calea Victoriei nr.83-85, Cocor Luxury Store și Str. Tunari nr.2 iar perioada reducerilor se încheie pe 31 ianuarie 2023.

reduceri

Acum înțelegeți de ce m-am grăbit să recuperez timpul pierdut cu ”crizele” laptopului meu. Apropo de asta, crize-crize, dar dragilor, nu pot umba îmbrăcată precum o sorcovă. Spuneți-mi orice, dar nu voi  crede o iotă dacă este vorba despre un obiect vestimentar. Sunt de acord cu ideea de economisire, dar să nu-mi cereți să renunț la o rochie, o bluză, o fustă sau un pantalon etc. din cauza aceasta. Să nu-mi spuneți că nu ne mai îmbrăcăm și noi, că nu vă cred. 

Haideți să privim din alt unghi lucrurile. Credeți că investind în mâncare, medicamente, cosmetice sau electrocasnice, electronice etc. fără a purta un obiect vestimentar de calitate, care ne place, ne va face bine? Vă răspund eu, care m-am tot documentat cu privire la calitatea vieții, la impactul bucuriei, al pozitivității asupra sănătății. 

reduceri

Trends & Trends by Liza Panait

Bucuria și plăcerea, investiție în sănătate și fericire

Doctori, profesori, cercetători, au ajuns la concluzia că o bucurie, o mulțumire, o plăcere cât de mică ar fi ea, are un efect major asupra sănătății. Apoi, dragii mei, prefer să investesc în bucurie și plăcere decât în tratamente și medicamente de tot felul. De fapt, aș putea traduce și aastfel: investesc în sănătatea și fericirea mea, nu în haine. Acesta este unghiul din care v-am propus să privim lucrurile.

Cred că nu este cazul să amintesc ce durere provoacă facturile pe care le primim de o bucată bună de timp. Nici de traumele pe care ni le provoacă doar imaginile sau știrile despre războiul din coasta noastră. Să trăim într-o continuă stare de incertitudini și să adoptăm poziția struțului sau povestea drobului de sare nu este soluția potrivită.

Dimpotrivă, probabil putem sfârși mai devreme decât ne e scris, din cauza vreunei afecțiuni apărute (sau acutizate) din cauza supărării. Să trăim un pic mai frumos! Să ne facem viața un pic mai bună! Hai să facem relațiile dintre noi să funcționeze, să fie sănătoase. Altfel, tocmai ce am aflat de la Dr. Menis Yousri, lipsa relațiilor sănătoase reprezintă noul cancer.

309003298 5901332193245385 5038571377335551788 n Reduceri cu efect benefic asupra sănătății

Reduceri și profit 

Fără prea multă filozofie, lucrurile sunt destul de simple. Nu avem nevoie decât să fim conștienți de noi înșine. Să profităm de fiecare lucru, acțiune, moment, oportunitate să ne facem o bucurie. Să acționăm cu și prin faptele noastre asupra eliberării serotoninei, numit și hormonul fericirii. Pe scurt, în cazul acesta: despre reduceri și profit.

Un exemplu este și acesta: reduceri substanțiale la piesele din magazinele creatoarei Liza Panait. Dacă doriți să vă povestesc cam cum acționează la mine astfel de exerciții, va trebui să vă înarmați cu răbdare. Aș putea povesti mult și bine despre nivelul de serotonină secretată și influența majoră asupra multor functii ale organismului.

Ce senzații, ce emoție, ce fericire trăiesc atunci când cumpăr sau primesc o piesă vestimentară semnată de creatoarea de modă. Sunt convinsă însă că le cunoașteși și le trăiți și voi, așa că nu vă mai încarc. Iar dacă sunt și reduceri, oau! Doi în unu, trei în unu!?! Nu rezist să nu vă spun că voi profita de oportunitate și voi lua la cercetat magazinele fashion designerului.

reduceri

La final, spor și bucurie la cumpărături 

Știu că voi descoperi piese pe gustul meu la prețuri excelente, deoarece am experiențe în acest sens. A, și este foarte posibil să revin și să povestesc despre ce bucurie mi-am făcut. Sper să fi reținut și voi ideea, și să vă faceți un bine folosindu-vă de informații. Timp mai este, dar îmi permit să dau o recomandare: nu amânați totuși până în ultima zi.

Cum am promis un articol scurt și concis, mă țin de cuvânt și mă opresc aici. Bineînțeles, cu îndemnul de a vă face bucurii în fiecare zi. Abia aștept să aflu care este aceasta!

Până data viitoare, sănătoși și fericiți să fiți!

Cu drag și bucurie, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

laptopul

escapada

troler

Sursa foto: Liza Panait  editare Canva

5/5 - (1 vote)