Bun găsit, prieteni! De pe la jumătatea anului trecut am început să scriu despre produsele care contribuie la îmbunătățirea calității vieții seniorilor. V-am obișnuit cu articole care reflectă experiențele pe care știu, le cunosc foarte bine sau le trăiesc chiar eu. Așa stau lucrurile și de câte ori mă așez la tastatură și scriu în acest fel, pornesc cu gândul că voi fi de ajutor.

Cuprins

Produsele Tena Lady – proprietăți și informații

produsele

Chiar dacă o singură persoană va deschide și va afla despre experiența respectivă și îi va fi de folos, înseamnă că am făcut un bine. Dar eu știu că sunt mai mulți (de 1) cei care citesc și cel puțin dau mai departe ceea ce au aflat. Și să distribui vestea se află în categoria faptelor bune.

Despre produsele Tena am început să scriu atunci când cea mai dragă ființă, Draga mea, se confrunta cu incontinența. Abia atunci am înțeles lucrurile altfel, în ceea ce privește această problemă. Judecând greșit sau superficial lucrurile, nu ai cum să le înțelegi și implicit să le expui corect. Indiferent de domeniu sau problemă abordată.

Astfel s-a întâmplat să mă documentez mai mult, să aflu opinii care reflectă adevărul. Direct de la sursă, adică de la cineva care îmi spune sincer ce e bine și ce e mai puțin bine cu produsul folosit. Să scriu și să dau mai departe este ce pot face eu, alegerea aparținând desigur fiecăruia.

317737323 147366411382390 1863008553500702676 n Produsele Tena Lady - proprietăți și informații

Tipuri de incontinență și factori favorizanți

Cum spuneam, pentru o mai bună înțelegere am început să caut materiale informative legate de incontinența urinară. Așa am aflat spre exemplu că cel mai des întâlnit tip de incontinență urinară este incontinența de efort (stres).

Aceasta este des întâlnită la femei și apare atunci când activitatea efectuată implică creșterea presiunii în vezica urinară. Exeple: strănut, râs, ridicat obiecte grele sau tuse. Factorii care favorizează apariția incontinenței urinare sunt fumatul, infecțiile vezicii urinare (cistita), obezitatea, și nu în ultimul rând, vârsta înaintată. 

Pe lângă acești factori, există medicație și alimente care contribuie la agravarea incontinenței. Acestea cresc diureza și relaxează musculatura vezicii urinare. Printre ele se găsesc: băuturile carogazoase și alcoolice, ceaiul, cafeaua, medicația diuretică, anticolinergică și antidepresivă.

produsele

Cauze

Există de asemenea și  tipul de incontinență urinară de urgență. Acest tip se mai numește și vezică iritabilă și este datorată necesității imperioase de a urina. Este recunoscută prin apariția senzației imperioase de micțiune, atât de puternică încât nu dă timp persoanei respective să ajungă la toaletă. Pierderea de urină poate fi eliminată uneori accidental, fără avertisment, de obicei noaptea.

Ultimele cercetări în domeniu au demonstrat că femeile cu incontinență urinară au colagenul scăzut în ligamentele de susținere. Compoziția colagenului fiind alterată, are drept efect susținerea insuficientă a tractului urogenital. Și acum, după această succintă informare, să trecem la produsele special create pentru incontineța urinară, Tena.

20220818 135504 Produsele Tena Lady - proprietăți și informații

Produsele Tena Lady – alegerea 

Tena a creat produse care vin în ajutorul celor care se confruntă cu această neplăcută problemă. Cu alte cuvinte, produse care acoperă toate tipurile de incontinență, de la scurgerile ușoare și picături ocazionale, la lenjerie intimă pentru incotinența urinară.

V-am vorbit despre Tena Lady Slim Mini, Normal sau Normal Night. Despre începutul folosirii absorbantelor speciale, pornind de la mostra gratuită și ajungând să comandăm lunar. Dar și despre cum am învățat să combin tipul de produse, astfel încât Draga mea să se simtă confortabil.

De asemenea, am scris depre lenjeria intimă special creată pentru incontineța urinară și experiența ei. V-am povestit despre reticență, suspectabilitatea, jena de a folosi Tena Pants și finalul.  Prezentul articol l-am pregătit pentru a vă răspunde la întebarea pe care bănuiesc că o aveți: de ce produsele Tena?

produsele

De ce produsele Tena Lady

Iată câteva motive convingătoare pentru care comand lunar produsele. Bineînțeles, în primul rând pentru mulțumirea și picătura de normalitate din viața mamei. Pentru zâmbetul pe care îl văd din nou pe chipul ei. Dacă viața ei s-a schimbat măcar puțin în bine din acest punct de vedere, înseamnă că meritul este și al acestor produse.

Ce au produsele Tena și nu au altele? Aș spune pentru început calitate, dar dincolo de opinia personală, este nevoie de argumente. Iar pentru a alunga orice suspiciune de subiectivism, pentru a consolida opiniile personale, iată argumentele:

321068490 1122046185165967 4439924377905068569 n Produsele Tena Lady - proprietăți și informații

Protecție triplă.

Produsele Tena Lady oferă siguranță, uscare și control asupra mirosului. 

Tehnologie InstaDRY™

Este tehnologia responsabilă cu absorbția rapidă a lichidullui de pe suprafața pielii. Folosită în producerea absorbantelor și a lenjeriei intime Tena Lady, această tehnologie oferă siguranță maximă.

Tehnologia Fresh Odour

O altă tehnologie folosită în fabricarea produselor. Aceasta are rolul de a controla mirosurile neplăcute, oferind un plus de încredere celor care le utilizează. Tehnologia Fresh Odour constă în în conținutul de microperle de prospețime care au capacitatea de a reține lichidul și a îndepărta mirosul neplăcut. 

320604950 1361240574696565 1363912775204522461 n Produsele Tena Lady - proprietăți și informații

Ambalare individuală.

Produsele Tena Lady sunt ambalate individual. Datorită acestui tip de ambalare, absorbantele pot fi luate cu ușurință în geantă sau în buzunar. Sunt ușor de transportat și de pus la coș după utilizare.

Testat dermatologic și fără parfum

 Absolut toate materialele folosite în producerea unui produs Tena sunt testate cu atenție. Scopul este de a obține produse aeropermisive, sigure și delicate cu pielea. Mereu în căutatea soluțiilor cele mai bune pentru oameni, Tena aduce îmbunătățiri și vin cu produse noi.

Așa este noul Tena Lady Slim, cu 20% mai subțire, dar păstrând siguranța la nivel înalt. Tehnologia folosită se numește Tehnologie microPROTEXTM  și constă în comprimarea inteligentă a materialelor ultra- absorbante. Astfel, s-a obținut un absorbant mai subțire care îndepărtează rapid umezeala de pe piele.

produsele

Programul Tena Protects

Și nu în ultimul rând, Compania Tena este responsabilă și implicată în protejarea oamenilor și a planetei. Majoritatea produselor noi, cum sunt Tena Pants și Tena Slip mai subțiri și mai confortabile sau Tena Comfort cu ConfioAir, au standarde de igienă și sănătate înalte, dar au redus și impactul asupra climei.  

Fiecare nouă inițiativă oferă design-uri mai inteligente, folosind materiale superioare și soluții noi pentru reducerea risipei.  Utilizarea energiei mai curată, mai eficient au dus la reducerea amprentei de carbon. Astfel, Compania Tena și-a fixat ca obiectiv reducerea amprentei de carbon cu 50% până în 2030 în Europa.

tena discreet silouette and proskin packs Produsele Tena Lady - proprietăți și informații

Structură și materiale

Dar pentru a înțelege lucrurile, o descriere succintă a gamei de produse Tena va fi de ajutor. Produsele Tena sunt formate din nucleu, corp și materiale suplimentare. Nucleul este punctul central și este alcătuit din 3 părți: material de suprafață, strat de colectare și nucleu absorbant.

Materialul de suprafață sau stratul protector este format din material fibros din polipropilenă, polietilenă, poliester șo vâscoză. Acesta reprezintă partea produsului care păstrează pielea uscată și oferă confort prin absorbția lichidului.

Stratul colector este format din fibră de lemn și poliester și are rolul de a îndepărta lichidul de piele către nucleu, unde este reținut. Nucleul absorbant este cel mai ascuns strat. Acesta este format din pastă de hârtie, uneori combinată cu materiale suprabsorbante și/sau alte materiale pe bază de hârtie. Nucleul colectează și reține urina, păstrând pielea uscată.

tena lady slim pads easy wrap open secondary Produsele Tena Lady - proprietăți și informații

Sustenabilitate și confort

Corpul produsului este de fapt învelișul produsului. El este gândit pentru a păstra nucleul la un loc și este format din două părți: stratul de bază și caracteristici privind confortul. Cât privește stratul de bază este stratul rezistent la apă, confecționat din polietilenă sau (uneori) din material fibros. Scopul este acela de a preveni scurgerea lichidelor.

Pentru confortul și fixarea adecvată, produsele conțin materiale și elastice din polimeri. Acestea asigură o  stabilitate bună a produsului respectiv.

Produsele din gama TENA Lady chiar sunt diferite față de alte produse de igienă feminine care conțin deodorante. Create special pentru proprietățile urinei, produsele Tena Lady absorb scurgerile cu o viteză imprsionantă. O spune Draga mea care este convinsă că i-a schimbat viața.

De asemenea, materialele absorbante cu PH neutru care se găsesc în compoziție neutralizează mirosurile neplăcute, nu le maschează. Ceea ce face ca cei care folosesc produsele să se simtă siguri pe ei.

20220707 163315 Produsele Tena Lady - proprietăți și informații

Pontul 

Produsele Tena Lady se găsescîn rețeaua de magazine Carrefour, Cora, farmaciile Catena, Dona, Tei, dar și online. Prețurile în magazinele fizice sunt mai mari, dar nu e nicio surpriză. Așa se întâmplă de obicei cu majoritatea produselor de calitate. Dacă vreți însă un pont, din propria experiență desigur, urmăriți ofertele online.

Cele mai mici și accesibile prețuri sunt la E-mag și farmaciile Tei și SpringFarma. Aici am găsit oferte foarte bune care permit accesul fiecărui buzunar.

La final

Deși un pic cam lung (și poate complex) articolul este pornit tocmai din dorința de a trimite cât mai multe informații celor interesați. Tot ce vă rog este să distribuiți și să împărtășiți și altor persoane, cunoscuți sau nu, care se confruntă cu această afecțiune. Pentru că putem să ne facem utili!

Până data viitoare, sănătoși și buni să fiți!

 

Cu bunătate și drag, MM
Sursa: Tena, arhiva personală
Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

reduceri

laptopul

escapada

5/5 - (1 vote)