Bun găsit! Cine nu își dorește să aibă o casă la care a visat? Știu, conceptul de proprietate este mai puțin întâlnit în afara țării. Acolo, cei mai mulți preferă să închirieze și să investească în altceva. Probabil este o alegere deșteaptă, dar noi alegem să investim în propria casă. Și, nimic nu este mai plăcut ca sentimentul de acasă.

Cuprins

Materiale de construcții și țepele din piață

materiale

”Visele nu se risipesc. Dar nici nu zboară, dacă nu le dai aripi.” – Pablo Neruda

O casă oferă sentimentul de siguranță, de încredere și fără îndoială, de fericire. Cine a construit o casă știe că nu este deloc ușor. Că nu se poate construi cât ai pocni din degete, de pe o zi pe alta. Este nevoie de răbdare, de timp, de documentare și studierea pieței materialelor de construcții.

Bineînțeles, nu există om care să se priceapă la toate domeniile. Cu atât mai mult la construcții și materiale de construcții. Doar dacă ești specialist în domeniul respectiv lucrurile pot fi sigure, clare. Cu cât ești mai nepregătit, cu atât ești mai predispus la capcane și înșelăciuni. Cu alte cuvinte, când te-ai ars, sufli și în iaurt!

Materiale de construcții și magia prețului mic

materiale

După o asemenea introducere, v-ați dat seama cam despre ce este vorba.  Despre cât de ușor poți cădea în capcana țeparilor din construcții. Iată povestea unei astfel de întâmplări, când visul de a avea o casă a luat locul rațiunii și a adormit vigilența. Maria și Dan și-au dorit o căsă pe pământ. Când dorința este puternică, lucrurile încep să prindă viață. În același timp, dorința poate domina rațiunea. 

-Hei, bună! Ai puțin timp să mă asculți?

-Bună! Desigur. Tocmai voiam să te sun. Am o veste extraordinară! Spune tu mai întâi. S-a întâmplat ceva?

-A, nu, nu te speria. Și eu am o veste care te va bucura mult. Uite, am descoperit niște materiale de construcții noi. Ceva tare fain, modern, nou pe piață.

Vindem-Ieftin.ro versus no name

382538930 327786749762926 3850875660008605654 n Materiale de construcții și țepele din piață

-Super! Despre ce materiale este vorba? Povestește-mi! 

-Cineva mi-a trimis un filmuleț, l-am vizualizat și mi-a plăcut mult. Este vorba despre materiale ultramoderne, pentru amenajări interioare. Sub formă de plăci care arată tare bine. Chiar îmi plac. Partea și mai interesantă, abia acum vine: prețurile sunt foarte bune. Exact ceea ce ne doream. Îți amintești că acesta a fost unul din motivele pentru care ne-am oprit cu lucrările la casă.

-Grozav! Dă-mi mai multe detalii. Ce informații ai obținut? Producător, distribuitor? Și eu tot despre asta voiam să discutăm. Tocmai vorbisem cu Bogdan care mi-a recomandat Vindem- Ieftin.ro https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/. Este un Depozit Virtual cu recomandări foarte bune, recenzii video cu mărturiile cumpărătorilor. Bogdan a terminat casa cu materiale cumpărate de aici. De curând s-a și mutat și este foarte mulțumit.

-Asta da surpriză! Să gândim amândoi la același lucru se mai întâmplă, dar să acționăm în același timp, e nemaipomenit. Ce materiale ai găsit?

387775147 662721849332416 8130690618343544622 n Materiale de construcții și țepele din piață

Consultanța de specialitate – aliatul principal

-A, la Vindem-Ieftin.ro găsești tot ce ai nevoie pentru construirea sau renovarea unei case. De la materiale pentru structură și fundație la, nu știu, acoperișuri, tencuieli decorative. De la  instalații de tot felul, la izolații, amenăjări interioare sau tâmplărie PVC. Absolut tot ce este necesar. 

Pe lângă gama largă de materiale de construcții, conceptul de depozit virtual este interesant. Spre exemplu, relația este mediată de către un consultant local cu experiență în domeniul materialelor de construcții. Realizezi ce înseamnă asta, mai ales pentru unii ca noi. Încă nu am comandat nimic, dar am stat de vorbă cu un consultant. Am avut o discuție extrem de interesantă, care mi-a lămurit multe lucruri. Acum, spune-mi ce noutăți ai tu.

Păcăleala

-Ți-am spus de filmuleț. Ei bine, am sunat la numărul de contact afișat. Mi-a răspuns o domnișoară foarte amabilă, care mi-a explicat că sunt materiale noi pe piața de la noi. De aceea și prețurile sunt mici. Ți-am trimis deja filmulețul. Sunt convinsă că îți va plăcea ce vei vedea. A, și nu e tot! Dacă comandăm astăzi, primim gratuit adezivul. Prin urmare, am și lansat comanda. 

materiale

-Bine, dar ce ți-a spus despre compoziția materialelor, despre rezistență? Înțeleg că este vorba de materiale pentru amenajări interioare, ce dimensiuni au plăcile? Și ce garanții oferă? Cum se lucrează cu aceste materiale? Ți-a oferit detaliile acestea domnișoara, ți-a oferit consultanță?

La celălalt capăt se mai auzeau doar niște sunete înfundate. Printre icneli, pufăieli și pauze lungi, Dan a înțeles că Maria nu avea nicio informație de genul acesta. Și ce bucurie îl încercase când va vorbit cu consultantul de la Depozitul Virtual!

Apucase să viziteze puțin site-ul și pusese ochii pe niște materiale. Îi făcuseră cu ochiul mai ales cele pentru amenajări interioare vezi detalii și exterioare. Maria își dorea tare mult să termine interiorul casei iar el abia aștepta să-i spună vestea. Acum, nu știa ce să-i spună. Poate … 

DepozitVirtual2 Materiale de construcții și țepele din piață

Deseori, un lucru de nimic costă enorm

– Offf, Maria! Ce să mai spun? Sper că nu ai plătit!?!

-Îhhh- hîî mmm … ăăă, păiii domnișoara a fost tare amabilă!!! … și convingătoare! Spunea că au multe comenzi și stocurile se epuizează foarte repede. Chiar ea și-a cumpărat și e foarte mulțumită.

-Și nu ți-a sunat a tele … sau alo nu- știu- cum?!? Pe bune, Maria, nu te înțeleg! Cumpărăm gablonțuri, pături sau mai știu eu ce sau construim o casă? Ce ți s-a întâmplat? Ești un om atent, responsabil, te documentezi, ce ai pățit?

Am discutat de atâtea ori despre tot felul de țepari. Avem exemplul fratelui meu care a pierdut avansul dat pentru casă. A fost o lecție din care am învățat și noi și pe care am împărtășit-o tuturor prietenilor, cunoscuților etc. Știi ce este și mai curios? Consultantul cu care am vorbit îmi spunea despre fraudele din acest domeniu. Eu îi dădeam exemplele pe care le cunoșteam, el mi-a dat linkul cu povestea unei cliente păcălită. 

Când rațiunea este învinsă de dorință

-Chiar nu știu cum s-a întâmplat, Dane. M-a luat valul. Vreau să terminăm odată și să ne mutăm în casa noastră. Acum îmi dau seama și eu cât de mult am greșit. M-am grăbit și m-am purtat de parcă era prima dată când vorbeam cu un furnizor. Eu, care pledez și apelez mereu la consultanță de specialitate. M-a atras prețul și videoclipul acela. 

-Tocmai! Nu înțeleg cum ai putut cădea tocmai tu, în plasa șarlatanilor!?! 

-Cred că m-am lăsat condusă de sentimente, Dan. De dorința de a ne vedea visul cu ochii. Totuși,  poate nu este o înșelăciune. Hai să vedem despre ce este vorba când ajunge comanda. Mi-a spus că pentru Ilfov ajung repede, în dou-trei zile. Dacă nu sunt de calitate, le vom returna.

-Oricum nu avem altă soluție. Care sunt condițiile de returnare?

pexels photo 1732414 Materiale de construcții și țepele din piață

”Prinde orbul, scoate-i ochii”

Maria și-a dat seama că nici despre asta nu știa nimic. Îi venea să plângă, să își ia lumea în cap. Dar asta nu ar fi ajutat-o cu nimic. Spera din tot sufletul să primească materialele promise. Să poată salva măcar o parte din banii strânși cu atâta greutate. Îi era greu să se înțelagă pe sine, dar să-i mai explice lui Dan.

După cum intuiți, materialele comandate de Maria nu au mai ajuns niciodată. S-a dovedit a fi una din multele înșelătorii ale celor puși pe fraude. Site ul era un site fantomă iar numărul de telefon a devenit inexistent.  Maria și Dan au reușit însă să își împlinească visul și să se mute în căsuța lor. Construită cu materiale de pe Vindem-ieftin.ro.

Cum sa evităm înșelăciunile când cumpărăm materiale de construcții

De fapt, așa au putut acoperi mare parte din suma pierdută de Maria. Consultantul de pe zona lor i-a consiliat astfel încât împreună au găsit cele mai bune soluții. Materiale de calitate au ajuns din fabrică direct la ei, eliminând costurile suplimentare. Iată și câteva recomandări ale celor două personaje pentru a evita înșelăciunile.

materiale

  • Rămâneți cu picioarele pe pământ indiferent cât de puternică este dorința.
  • Nu vă grăbiți niciodată să luați decizii. Gândiți-le la rece, analizați-le și nu cumpărați din impuls.
  • Analizați mai multe oferte, dar mai ales luați-vă informații despre furnizor/magazin/companie etc. Citiți review-urile, recenziile video, mărturiile clienților.
  • Contactați prieteni și cunoscuți care au lucrat sau cunosc furnizorul sau magazinul.
  • Întrebați-vă întotdeauna când vine vorba de un preț mic, incredibil: ”de ce?”
  • Apelați la consultanță de specialitate. Când nu știi nimic despre construcții sau/și materiale de construcții, ești cea mai sigură pradă. Prin urmare, nu face nimic de capul tău.
  • Atenție la fraudele online, la site-urile nesigure. Verificați, verificați și iar verificați. Orice suspiciune aveți, încercați să o eliminați prin documentare, informare.
  • Apelați cu încredere la Vindem-Ieftin.ro. Oferă consultanță prin oameni bine pregătiți care propun soluții personalizate, pliate pe nevoile fiecărui client.

Până data viitoare, fiți vigilenți!

Articol scris pentru SperBlog 2023

Sursa foto: vindem ieftin.ro, pexels

Cu bucurie și drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

elegant

culoarea

Cântărețul

Rate this post