Bun găsit! Sunt convinsă că sunteți de acord că toată lumea ține la propria-i podoabă capilară. În același timp, puțini sunt mulțumiți cu ce au. Dacă este drept, vrei ondulat, dacă e creț, îl vrei drept și tot așa. Când vine vorba despre culoare, lucrurile sunt și mai complicate. V-ați întrebat vreodată dacă există culoarea ZEN pentru păr?

Cuprins

Culoarea ZEN pentru păr & 2 experiențe

culoarea

Parcă mă aud: ”Mi-aș dori blod auriu, dar mi-ar plăcea să încerc și gri- argintiu. Pentru evenimentul din weekend vreau nuanță coniac. Ah, pentru nunta de săptămâna viitoare mi-aș dori niște șuvițe spectaculoase.” Pe lângă aspect și schimbare, culoarea îmi influența direct starea. De altfel, sunt cunoscute proprietățile stimultoare ale culorilor asupra organismului. 

Înrebarea este alta: cum rezistă părul atâtor schimbări? Că tot a venit vorba, recunosc: am avut experiențe de tot felul, din păcate unele mi-au afectat părul. În lipsa produselor MyCosmetics ca spuma colorantă părul a avut de suferit. Ce să fac dacă așa îmi e firea? Deschisă, dornică de schimbare ori de câte ori imaginea din oglindă mi-o transmite.

GOTOWY BANER 1DAY SPRAY copy 1 Culoarea ZEN pentru păr & 2 experiențe

Culoarea dorită și prețul plătit (1)

Așadar, am fost nevoită să mă descurc cu ce se găsea pe piață în acea perioadă. Cum era expresia … ”Suferă baba la frumusețe.” Exceptând vârsta, de suferit, am suferit la propriu. S-a întâmplat spre exemplu, atunci când am vrut neapărat să trec la culoarea gri- argintiu. 

Ea mai mult decât o dorință cu care cochetam. Mi se părea potrivită, mi se părea elegentă. La lista de motive pro se adăuga susținerea soțului, dar și profesionistul pe care mă bazam. Trecuse de mult testul încrederii în materie de colorarea părului și nu numai. Ei bine, simțindu-mă mai motivată ca oricând în obținerea noului look am trecut la fapte. 

culoarea

 ”Suferă baba la frumusețe”

Hair stylista mă pregătise oarecum, povestindu-mi, ca de obicei, ce implică procedeul. Gândul meu însă era doar la rezultatul final. Cum te gândești la prăjitura preferată, așa mă gândeam eu la culoarea părului meu. La felul în care voi arăta și în care mă voi simți.

Starea ZEN însă a durat până ce pudra de decolorare a început să acționeze. Când am simțit pielea capului ca pe un burete. Uitându-mă în oglindă, am descoperit că pe deasupra, eram roșie ca racul. Doamna Nora (hair stylista) era lividă la față. Se învârtea în jurul meu încercând să salveze situația căutând antialergicele. 

Într-un final mi- am revenit și totul s-a terminat cu bine. Vis împlinit! Aveam culoarea pe care mi-o dorisem atât de mult. Dar cu ce sacrificii! Bineînțeles, mi-am jurat să nu mai trec vreodată prin asemenea experiență. Argintiul a rămas totuși culoarea în topul preferințelor.

3045973 product Culoarea ZEN pentru păr & 2 experiențe

Produse pentru păr MyCosmetics

Dacă v-ați imaginat că acea experiență neplăcută m-a determinat să renunț la colorarea părului, v-ați înșelat. E adevărat, mi-am învățat lecția și am ascultat de sfaturile hair stylistei. Dar culorile pe care le-am încercat, mi-au schimbat atât aspectul cât și ZENul.

O vreme am trecut la șuvițe colorate. De la negru ca abanosul, la blond, de la roșcat la albastru sau roz. Acum îmi dau seama câtă răbdare și ce pasiune avea doamna Nora. Pentru a obține culorile dorite din vopsea permanentă, chiar era nevoie de talent.

Totul a devenit o joacă odată cu apariția pe piață a produselor Venita și a produselor Revers. Produse pentru păr ușor de utilizat, accesibile, de calitate de la MyCosmetics. În acest fel mi-a fost foarte ușor să obțin ziua, combinațiile pe care mi le imaginam noaptea. Realmente. Deorece, acum era vorba despre un eveniment fericit din viața noastră. Aveam nevoie de ceva special, în stilul personal, aparte, impecabil.

GOTOWY BANER TRENDY COLOR LOTION copy 1 Culoarea ZEN pentru păr & 2 experiențe

Experiența 2 – alegerea

Așadar, am profitat folosind sprayurile colorante pentru păr până am găsit combinația potrivită. Datorită faptului că nu pătrunde în structura firului de păr și nu conține amoniac sau oxidanți, culoarea se pierde la prima spălare. Chiar folosit zilnic, firul de păr nu este afectat, putând da frâu liber imaginației. Alegerea mea: argințiu cu roz magic spre vârfuri și o șuviță violet.

Efectul a fost cel scontat. Culoarea mi-a transmis exact starea de care aveam nevoie: afectivitate & ZEN. Gata cu suferința pentru frumusețe! S-a terminat cu chinurile prin care era nevoit să treacă părul. Părul arată impecabil, indiferent de câte ori folosim produsul.

culoarea

De ce MyCosmetics

Produsele MyCosmetics* enumerate, dar și altele, sunt moderne, la îndemâna oricui. Astfel, o culoare pe zi nu mai este doar o expresie, ci realitate. Fără a deteriora părul, obținem rapid colorarea întregii podoabe capilare, șuvițe sau efectul ombre. Culoarea dorită, potrivită, ZEN. Le cunoașteți? Vă tentează? Eu zic să le încercați. Merită, parol!

Până data viitoare, fiți frumoase, fiți ZEN!

Cu bucurie și drag,

MM

*MyCosmetics.ro aparține M&L Comimpex Const SRL, unic importator și distribuitor pentru cea mai mare parte a produselor comercializate.

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Sursa: Mycosmetics; pexels

 

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

năzdrăvani

Cântărețul

soțul

5/5 - (2 votes)