Bun găsit! Well, dragilor, trebuie să vă cer iertare! M-am lăsat prinsă în vâltoarea evenimentelor și am întârzit cu impresiile de la evenimentul toamnei, Webstock. Nu, nu mă scuz! Qui s’excuse s’accuse, n’est pas?  :-P Dar, cum spune înțelepciunea populară ”niciodată nu e prea târziu”. Așadar, fără a mai pierde timpul, voi da drumul împresiilor.

Ceva impresii v-ați făcut probabil deja din postările de pe Instagram și Facebook. Deși, nu am postat decât puțin din tot ce a fost ediția 2023 Webstock 15 years anniversary. Ia te uită! Acum îmi dau seama că la aproape jumătate din ele am avut onoarea de a participa.

Cuprins

Webstock 2023 – 15 Years Anniversary

webstock

Găzduită de elegantul JW Marriot, ediția Webstock 2023 a purtat amprenta organizatorului Evensys. Adică, invitați speciali, speakers interesanți, sponsori și parteneri unul și unul. Programul a început de dimineață, la ora 9. De data aceasta traficul m-a pus în mare încurcătură. Atât de mare, încât nu am ajuns la timp. Hei, dar ce ar fi viața fără provocări?

Important este că am reușit să ajung la 9 (și 7 minute) trecute fix, cum ar spune Nenea Iancu. Aniway, am sărit peste cafea și am intrat direct în sala plină full. Apropo de  asta, obiceiul unora de a ”rezerva” 2, 3 locuri is still alive. Chiar dacă organizatorii insistă cu rugămintea să se renunțe.

Webstock sponsori & invitați

Și, uite-așa m-am perindat jenată, prin toată sala în căutarea unui scaun. Mă simțeam ușor penibl, dar nu-mi doream să ratez primul invitat, deja pe scenă. Eh, totul e bine când se termină cu bine, deci trecem mai departe.

Pale Pink Simply and Natural Photo Collage Webstock 2023 -15 Years Anniversary

Pe fugă fiind, nu am avut timp să zăbăvesc la fiecare corner și prezentare a sponsorilor, partenerilor. Cu toate acestea, am aruncat așa un ochi, cât să observ prezența Penny, Vodafone, Siviero Maria, BCR, Tik-Tok.

Making Waves: Navigare prin comunicare online ca un profesionist

Acesta a fost numele primului panel. Invitați: Virgil Ianțu– TV Personality, Bogdan Lăzăroiu– Digital Channels Tribe Lead, Vodafone România, Cabral Ibaka– TV Presenter. Plăcuți ca prezență, dar și prezentări interesante.

Mi-a plăcut! Idei, experiențe care pot fi aplicate în orice domeniu. Lucruri plăcute, discuții amuzante și chiar glume, ne-au făcut să zâmbim. Ba uneori am râs cu poftă, ceea ce nu a fost deloc rău. În contextul vremurilor complicate pe care le trăim, se pare că râdem tot mai puțin. 

webstock

Cristian Manafu a fost cel care a moderat discuțiile și a adresat întrebări invitaților. Să nu-mi spuneți că nu contează abilitatea moderatorului, că nu vă cred. Abilitatea de a canaliza discuțiile și întrebările este foarte importantă. Scopul este atins atunci când asistența/pubșicul regretă că s-a terminat. Ei bine, această primă parte a Webstock ului așa  a decurs.

A urmat o binemeritată (și așteptată) pauză de cafea. Cum sărisem peste cafeaua de dimineață, simțurile mi-o cereau insistent. Totuși, nu voiam să ratez niciunul dintre momentele acestui panel. Prin urmare, abia atunci când a ”sunat clopoțelul” de pauză, m-am îndreptat direct spre aparatele de cafea.

Activări & prieteni

Între timp, am reușit să intru și mai mult în atmosfera Webstock. Am vizitat cornerele și am participat la diverse provocări. Bucuria revederii și reîntâlnirii cu prieteni mai vechi și mai noi, reactivată și ea. Dincolo de informații, experiențe, discuții cu invitații, evenimentul este și prilej de consolidat și construit prietenii.

20231013 101644 Webstock 2023 -15 Years Anniversary

După informații, prieteniile ocupă un loc important în lista pro Webstock. E încă un motiv pentru care participarea la cel mai mare eveniment social media contează. Dacă vreți ceva așa, din suflet, evenimentul e ca o sărbătoare pe care o adaug anotimpului meu drag, toamna.

Buna dispoziție ne-a fost tovarăș de la un capăt la altul, pe tot parcursul programului. Ne-am  distrat la colțul Tik-Tok ,Disney+ sau Heineken am socializat și ne-am activat neuronii. :-) 

Dar lista partenerilor evenimentului este departe de a fi încheiată. Aceasta este mult mai lungă iar acum voi enumera: e.on, Samsung, McDonald’s, Oxygen, Kooperativa 2.0, Dell Technologies, The Coca-Cola Company, MOL Romania etc.

Dincolo de granițe: explorați sursele de inspirație

Cel de-al doilea panel cu titlul atât de sugestiv, ne-a adus în lumea noastră, a creatorilor de conținut. De fapt, nu doar în această lume. Căci de surse de inspirație este nevoie în toate domeniile în care activăm.

393576632 715462600621826 3828624238621006288 n e1699047150294 Webstock 2023 -15 Years Anniversary

Invitații acestui panel au fost: Dominika Skirlo- Creative Lab Lead Central Europe, Tik-Tok; Emil Rengle- Artistic Director & Content Creator; Ioan Șandru- Deputy General Director, Customer Operations, E.ON România; Mihai Morar- Radio Presenter & Podcaster. Moderator, Cristian Manafu.

Extrem de interesant, cu multe informații și experiențe personale. Unele mi-au părut atât de potrivite și utile în ceea ce fac, în ceea ce cred. Pasiunea este întotdeauna invocată în spiciurile vorbitorilor când vine vorba de povești de succes. Dar bineînțeles, nu este suficient.

Întotdeauna ai de învățat ceva. Mereu e loc pentru mai bun, mai bine. Dacă ar fi să povestesc despre tot ce s-a discutat de fiecare invitat, mi-ar trebui muuult spațiu și timp. În plus, pentru asta aveți linkuri cu înregistrările online.

20231013 134634 Webstock 2023 -15 Years Anniversary

Informații, noutăți, interacțiune

Desigur, în cazul în care nu ați reușit să ajungeți fizic la eveniment. Iar dacă nu ați reușit (nici online nici ofline), cu siguranță se va sădi o sămânță de dorință. Vă veți dori să aflați despre ce este vorba ediția viitoare. Pauza de prânz ne-a amintit că are și hrana rolul ei.

Aglomerația, gălăgia, dar mai ales ”clinchetul” farfuriilor și aromele sunt tușe reprezentative tabloului. Nu știu cum s-a întâmplat, dar ca un făcut, la orice preparat ajungeam, vasul era gol. Câteva ”runde” din acestea și am rămas aproape nemâncată. La categoria dulciuri, a fost și mai dezastruos: când am ajuns mai era doar … jale. Dar nu-i bai, doar nu pentru mâncare merg eu la Webstock.

Merg pentru noutăți, interacțiune și pentru diversitate de informații. Pentru invitați pe care îi admir pentru ceea ce fac, pentru ce sunt. Unii îmi sunt foarte dragi, unii sunt exemple demne de urmat, alții simpațici etc.

webstock

Webstock – cel mai mare eveniment social media

Webstock – cel mai mare eveniment social media din România- nu este despre număr mare de participanți, ci despre calitatea informației, valoarea invitaților. Despre sponsori care se respectă, parteneri din domenii diverse. Oameni  și branduri cu rezultate remarcabile, cu experiență.

Webstock este împărțit în patru părți: de la ora 9 la 17 sunt două părți în care au loc conferințe, activări etc. De la 19 la 21.30 se desfășoară Webstock Awards, unde sunt recunoscute munca și rezultatele.

În ultima parte, de la 22 are loc petrecerea- Silver Nght Party by Heneken. La aceasta din urmă, recunosc, nu reușesc să ajung. Un pic mai complicat pentru mine din cauza orelor. Îmi ia ceva timp până ajung acasă, distanța fiind mai mare.

webstock

Sesiuni paralele

Să vă povestesc însă despre partea de după prânz a Webstock 15 years anniversary. În partea a doua a zilei s-au organizat scene paralele. Sesiunile desfășurate între 13.30 și 15 au fost:New

  1. Trends Stage By Penny – Social Media Savy: Elevating Your Online Comunication
  2. Game Strategy Stage By BCR – Epic Wins: A Deep Dive intto Successful Campaigns
  3. Creators StageFrom Blah to Aha! transforming Inspiration Into Impactful Content.

Împreună cu una dintre prietene am ales sesiunea a treia. Aceasta a avut invitați pe Oana Iancu- Senior PR Manager, Oxygen; Alex Trif și Ioana Taisia- Content Creators; Alex Cozma- Content Creator, Atenție, Cad Mere! Moderator a fost simpaticul Robert Feraru- Social Media Expert. Foarte interesant! M-am bucurat că am ales această scenă.

Pauza de cafea sau suc, apă etc. ne-a înviorat și energizat un pic. De când nu mai beau decât maxim 2 cafele pe zi, al ales cranberry juice. În utima sesiune au avut loc:

  • Creative Spark: Activarea energiei creativității
  • Voci virale: spargerea barierelor în crearea de conținut
  • Excelență în evoluție: Cum pot mărcile să adapteze strălucirea

Webstock Awards 2023

393641650 714877807346972 6754173812423394549 n Webstock 2023 -15 Years Anniversary

Webstock Awards. Gala de premiere a celor mai creative și inedite proiecte din digital și social media lansate în ultimul an a început la ora 19. Am susținut câteva proiecte care au fost nominalizate, printre care Buget de Familie. Au fost nominalizări interesante iar cele mai bune au fost premiate. Felicitări tuturor!

La final

M-am bucurat pentru susținerile mele, deși au fost la un pas de premii. Cine știe, poate anul viitor. Când sper să fiu din nou prezentă, deoarece odată intrat în atmosfera (sau febra:)) Webstock, e ca și cum ai deveni dependent. Ne vedem la ediția 16 Wbstock!

Până data viitoare, fiți creativi!

Cu bucurie și drag,

MM

Surs: webstock, arhiva personală

Mulțumesc pentru vizită! 
Dacă informațiile din articol ți-au plăcut, vino din nou pe acest blog și oferă-i editorului o cafea .
Găsești ceva interesant/util și aici:

 

Rate this post