Bun găsit, dragilor! Primăvara este anotimpul înnoirilor. Așa cum natura se primenește și se îmbracă în haine noi, la fel simțim noi, oamenii. Facem schimbări, ne reînnoim garderoba, grădina, casa, biroul, etc. Sunt sentimente firești, dacă privești cum natura capătă culoare de la zi la zi. Cum înfrunzește, înflorește și îmbracă haine noi sub ochii noștri. Iar imaginea pe care o oferă este un adevărat spectacol.

Cuprins

Primăvara înnoirilor cu postere Gallerix

postere

Cred că noi cei de pe meleagurile acestea avem cumva în ADN dorința de înnoire. O făceau străbunii noștri, spunându-i ”primenire”, zugrăvindu-și casele în fiecare primăvară. Era musai să îi prindă Sărbătorile de Paște cu casa mirosind a proaspăt și curat.

Generațiile următoare au preluat și au dus tradiția, obiceiul mai departe. Evident, la un alt nivel. Cu siguranță eu mă regăsesc sau, altfel spus, în ADN ul meu este prezentă dorința de înnoire. Bineînțeles, nu mă apuc de zugrăvit casa în fiecare primăvară. Dar, în fiecare primăvară schimb decorul și decorațiunile interioare.

Primăvara aceasta m-a inspirat și îndemnat mai mult decât cele trecute. Am simțit nevoia să aduc prospețimea, culoarea și bucuria naturii. Cu atât mai mult cu cât primăvara vine la pachet cu dorul de ducă și vacanțe. Prin urmare, cu inspirația și bucuria în suflet am trecut la fapte. Primul pas, decorul pereților cu postere și rame pe care le-am găsit pe Gallerix.

Postere și rame elegante potrivite 

20240405 145407 e1713341611493 Primăvara înnoirilor cu postere Gallerix

Amprenta personală a unei case poate fi observată de la prima vedere. O simplă vizualizare la intrare poate dezvălui câte ceva despre afinitățile proprietarilor. Cum mă știți, iubitoare și împătimită a vacanțelor și călătoriilor se reflectă și în decorul casei.

Frumusețea naturii se îmbină perfect cu dorul de vacanțe, de mare, de soare. Ce să mai spun despre iubirea mea cea mare, insulele! Recunosc, mi-a fost greu să aleg din multitudinea de postere puse la dispoziție. Tentațiile erau foarte mari: acuarelă, artă abstractă, artiști celebri, natură, motoare și vehicule, botanică, modă sau pentru copii. Am enumerat doar o mică parte din categoriile pe care le-am descoperit.

Totuși, să nu uităm de la ce am pornit: natură, drag de vacanță, dor de călătorit. Ei bine, am reușit să găsesc exact ce îmi doream! Postere potrivite, cu rame elegante alese din gama largă și variată de postere de pe acest site. Le-am ales, le-am pus în coș și am lansat comanda.

20240417 102643 e1713342137772 Primăvara înnoirilor cu postere Gallerix

Când le-am primit, m-au surprins în mod deosebit, grija și atenția pentru detalii. Calitatea, atât a posterelor cât și a ramelor, ambalarea, totul demonstra importanța acordată clientului. Nerăbdătoare, le-am montat și le-am așezat acolo unde le alesesem locurile.

Ce am ales

Astfel, mi-am înnoit casa și am adus mai aproape atmosfera unică a vacanțelor. Dorul de ducă mi-l mai potolesc privindu-mi noile decoruri. Livingul, holul sau locul destinat muncii (biroul) sunt mult mai plăcute. Posterele nu doar înfrumusețează fiecare perete, fiecare loc al casei. Prezența lor aduce un strop de culoare, adăugând personalitate și stil casei. Ba chiar bucurie și inspirație.

Curioși cum vă știu, ardeți de nerăbdare să aflați care au fost alegerile mele, nu-i așa? Prima alegere am făcut-o pentru locul cu cel mai mare impact. Iar aici nimic nu se putea potrivi mai bine decât un poster de dimensiuni mari, 50 x 70 cm. Alegerea mea a fost, cum altfel, decât vacanță & insulă, Santorini Village Poster.

20240405 145631 Primăvara înnoirilor cu postere Gallerix

Somptuos, elegant, trimite cu gândul la vacanța într-una dintre cele mai frumoase insule. Marea, clădirea în stilul arhitectural specific insulei grecești, peisajul, florile. Totul provoacă privitorul, trezind cele mai frumoase sentimente și amintiri. În plus, înfrumusețează și luminează, creând un impact grozav holului. Până să pătrunzi efectiv în living, imaginea de întâmpinare este minunată.

Dor de vacanță, culoare și inspirație

Celelalte două alegeri au dimensiuni 21 x 30 cm: Pillars With Wisteria Flower-Roof și Urban Vintage Car No2. Ambele transmit aceleași idei pe care m-am bazat atunci când am decis să împrospătez decorul. Pentru toate cele trei postere am ales rame negre din lemn. Se potrivesc stilului casei, contribuind la îmbunătățirea aspectului și calității posterelor.

Cât despre locul dedicat acestora, cum spuneam, le-am gândit pentru living și pentru birou. După diverse încercări am ales să-l agăț pe perete pe cel mare, Santorini Village poster. În schimb, Pillars With Wisteria Flower-Roof l-am așezat pe biroul meu. Schimbarea deja este vizibilă, nu doar estetic, ci și din punct de vedere al creativității și inspirației.

White Collage Travel Blog Facebook Post Primăvara înnoirilor cu postere Gallerix

Urban Vintage Car No2 mi se părea că se potrivește în cel puțin 3 variante. Totuși, am ales să-l am aproape, pe una din polițele din lemn masiv de nuc. În orice caz, datorită diverselor posibilități de expunere, pot fi schimbate în caz că mă răzgândesc. 

De ce să alegi  postere pentru decorul casei

Să fiu sinceră, abia mi s-a deschis gustul cu aceste minunății de postere. M-a tras de mânecă bugetul, altfel cu siguranță nu mă opream doar la cele trei. În orice caz, am pus câteva la favorite și abia aștept ocazia să lansez o nouă comandă. Bineînțeles, am pus deoparte câteva și pentru cadourile de Paște pentru cei dragi.

20240405 150819 Primăvara înnoirilor cu postere Gallerix

De ce să alegi postere pentru decorul interior al casei? Fiindcă sunt accesibile, au un aspect plăcut, se întrețin ușor. Gama largă și diversă oferă posibilitatea schimbării ori de câte ori ne dorim. Le putem găsi ușor locul, se accesorizează perfect în orice cameră sau loc din casă. Personal, prefer să schimb decorul odată cu fiecare anotimp. De asemenea, schimb decorul ori de câte ori simt nevoia.

În final, dragii mei vă invit să vizitați site-ul de unde puteți alege ce vi se potrivește. Practic este imposibil că nu găsiți ceva pe gustul fiecăruia. De asemenea, puteți consulta larga selecție de tablouri pentru un perete întreg. Inspirați-vă din sugestiile de pe site, în funcție de culoarea pereților, cameră, mobilier, trend sau șablon.

postere

Recomand inspirație & personalizare

În cazul în care nu se potrivesc cu preferințele sau gusturile voastre, ajustați, personalizați și creați propria galerie de perete. După ce m-am convins de aspectul și calitatea tablourilor și ramelor, mă declar total pro. Mai mult, nu doar că m-am gândit la următoarea comandă, dar le recomand cu sinceritate.

Fiind la prima comandă, eu încă nu am o astfel de galerie, dar visez la una. Bineînțeles, aș consulta toate selecțiile, aș ține cont de recomandările designerilor și decoratorilor. Dar în final, aș personaliza și crea în stilul meu, cel puțin o galerie de perete. Unique, desigur. 

Apropo, am și pentru voi un mic cadou, mai ales că Sărbătorile de Paște sunt aproape. Codul Miramar30 vă va oferi o reducere de 30% pentru 20 de zile. Codul se aplică numai pentru achiziția posterelor, fără rame. Cu siguranță vă veți simți inspirați vizionând galeria selectată de designerii și decoratorii Gallerix.

Voi cum vă înnoiți și decorați casa de primăvară? Cum vi se pare ideea decorării cu postere Gallerix?

Până data viitoare, alegeți bucuria și culoarea!

 

Cu bucurie și drag,

MM

Sursa: arhiva personală + edit canva, Gallerix

Mulțumesc pentru vizită! 
Dacă informațiile despre articolul ți-au plăcut, vin din nou pe acest blog și oferă-i editorului său o  cafea .
S-ar putea să găsești ceva interesant/util și aici:
Rate this post