Hei,
Dragilor, mi_am propus să scriu in fiecare zi, doar că, ce să vezi, nu ne putem ține întotdeauna de agenda – nimic nou, nu?
Revenind: doresc să vă povestesc despre mine, puțin doar, (nu pentru că nu as fi o persoana interesanta, ci pentru că nu avem timp- eu de scris, voi de citit !!!).
Iubesc lucrurile făcute de mână , cu drag, unicate!

Iubesc familia – cel mai important lucru din viață, după părerea mea!
Iubesc calatoriile – Tenerife consider  că este a doua casa pentru mine, sau cine știe dacă în altă viață nu am locuit acolo-, iubesc florile, sa le am, să le ingrijesc, sa le admir, oamenii si viata!

Cam atat. Este suficient; cel puțin la acest moment.
Despre unicate,  mi-au plăcut de cand mă stiu, să spun asa. Tot ce purtam, era făcut după ideile mele, cu ajutorul croitoresei – cea mai bună,  cea mai tare, etc sau al mamei.
La majorat, am primit si prima mea rochie de la o casă de modă!☺.
Prinsă de valul vieții, nu mi-am acordat sansa de a merge pe drumul acesta. Am revenit atunci când am avut un “accident”, care m-a făcut să reconsider prioritățile!  Mi-am dat seama cât de mult mă pasionează,  ajută,  relaxează!
Si cand incep cate ceva, nu ma mai opresc, nu stiu cat este ceasul, nu imi este foame, sete…!!! Iar finalul, nu poate fi descris in cuvinte sentimentul!
Despre pasiune, fericire – care apropos, vine din lucruri marunte- si satisfactie, mai vorbim!
Unique MM

 

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0