Hello dear friend!
Am cam lipsit (motivat) de pe aici.
Promit să revin curând cu povești si experiențe noi.

 

Până atunci las câteva imagini dragi care să te inspire, să te bucure și să te ducă cu gândul la vacanță,  călătorie,  mare, soare…😊

 

 

Update

 

I’m back!

 

…Scriu așa cum simt,
 scriu file din visul meu.

 

Astăzi Oceanul a fost puțin supărat.
Poate îi pare rău pentru mine(!!!).
Dar eu nu sunt, vremea este numai bună pentru gustul meu care ador plimbările.
Ce păcat că mi-am scos aplicația de numărare a pașilor!  Aș fi dat-o peste cap cu distanțele parcurse 😂 !
Am început ziua comandându-ne cafeaua “cea de toate zilele” la cafeneaua pe care o adorăm (“a noastră”), cu imensitatea Oceanului întinsă în fața noastră, cu zbuciumul valurilor și pescărușii dansând ca într-un ritual știut doar de ei.
Ne-am lăsat răsfățați de briză, am ascultat șoaptele de dor ale valurilor și nu sunt sigură dacă s-au amestecat cu șoaptele noastre, dar printre ele am auzit clar “ te iubesc”.
Sunt fericită că le-am auzit și atât!
Contează doar că sunt iubită și mă simt minunat!
 

 

Știi cât îmi place să pun o poveste fiecărui chip!
Pornim la pas ușor amestecându-ne printre oameni să-i descopăr, să admir, să “descifrez” chipuri.
Am găsit și astăzi câteva  foarte interesante, unul împăcat cu tot și toate ale vieții cu zâmbet cald, liniștitor, nuanțat de niște ochi veseli și luminoși.
Era un chip al fericirii iar povestea lui frumoasă și interesantă m-a făcut să mă văd în acea poveste, să tresar, să mă trezesc zâmbind.
Frânturi de fericire adunate într-un chip!

 

După așa poveste îți dai seama “over and over again”, că nu poți trece prin viață oricum!
Mă opresc zâmbind florilor, oceanului, apoi privesc surferii aflați pe valuri și mă gândesc la chipurile lor, la fericirea clipei de pe creasta valului sau la chipul celui de sub val. Mă întreb dacă seamănă cu al meu cel din momentele căderii.
Și gândurile mele se duc în urmă amintindu-mi cum am pornit pe un drum de care îmi era frică pentru că avea o mie de necunoscute, pentru că teama de ridicol și eșec m-au speriat întotdeauna cel mai tare.
Cert este că și eu la fel ca și surferul ne ridicăm și o luăm de la capăt.
Iată-mă aici, cu părticica mea de fericire, trăind parte din vis, una cu Oceanul, una cu șoaptele, una cu oamenii, una cu iubirea.

 

Sunt șapte luni de la acele temeri, de la începutul de drum necunoscut și-mi vine să sar într-un picior, să cânt, să mă bucur pentru că nu m-a doborât valul de temeri de orice fel au fost ele.

 

Cerul s-a eliberat de nori, soarele își etalează razele schimbând tonul culorilor, încălzindu-ne corpurile, sufletele, inimile.
La fel se întâmplă și în viață, la fel se va întâmpla și cu mine, va ieși soarele, norii se vor risipi iar eu mă voi bucura de frumusețea și căldura lui.

 

Da, este vorba de bucățica din visul meu legat de Tenerife.
Un sfârșit de toamnă versus primăvară/vară care mă învăluie în bucurie, în amalgam de sentimente, care mă îndeamnă să nu strâng secrete, să nu păstrez doar pentru mine atâta frumusețe, atâta fericire, atâta bucurie. Să o împart cu oamenii pentru a dura, pentru a intensifica toate aceste daruri, trăiri.

 

A fost o călătorie neprevăzută, nepregătită, totul cam pe ultima sută.
Dar ce contează, a fost foarte reușită.

 

Am să povestesc doar puțin despre ea acum dar promit să revin cu date și detlii.
Drumul, zborul l-am făcut cu Wizzair.
Am avut ocazia să merg cu o cursă directă care a durat aproximativ 5.40 – 6 ore, un zbor plăcut, cu o echipă la înălțime la propriu și la figurat, formată din două fete și doi băieți plus, desigur piloții.
Începând cu frumusețea, tinerețea –  este frumoasă oricum, amabilitatea și  profesionalismul, terminând cu disponibilitatea.
Mi se pare că Wizzair și-a schimbat optica, mizând pe deschidere pe calitatea serviciilor, punând pasagerul/ omul pe primul loc.
Interiorul curat, echipaj profi, elegant, amabil, plus pentru ei.
Nimic arogant, nimic de prost gust.
Deci, le-aș da un 8 plus.
Este loc de mai bine, de îmbunătățiri.

 

Pe insulă, cum știți deja că beneficiază de o climă de “primăvară eternă”, așa am găsit-o și în perioada petrecută acum: foarte frumoasă, superbă, minunată.
Ești iubitor de vreme caldă, de frumusețe la pachet cu multe alte atracții, îți propun să petreci o vacanță minunată pe insulă și te vei convinge singur.
În orice anotimp, orice perioadă vei alege te vei bucura de aceleași  beneficii.
Am început cu o zi din visul meu, realitatea mea văzută și trăită prin ochii mei, concretă, sinceră, așa cum sunt eu de fapt : fără ifose, fără măști.
Așa este viața, așa este fericirea – bucăți, frânturi construind un întreg ca într-un puzzle, vise mai mici sau mai mari transformate în realitate.
Tu ești cel de care depinde când, cum sau în ce fel le transformi.

 

Dacă ți-a plăcut urmărește și vei afla mai mult.
Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0