Geanta, drumul către inima oricărei femei.

 

Atât de multe mituri, superstiții, atât de multe lucruri se pot spune despre genți și conținutul lor!
Dar să nu vorbim acum despre istoria genții!
De necontestat însă este faptul că geanta, sub orice formă ar fi, este accesoriul nelipsit din ținuta fiecărei femei.
 
De la mic la mare, de la rucsac, gentuță, plic, geantă de voiaj, la geamantan/valiză, toată lumea are nevoie de un exemplar.
Ea, geanta, ar putea chiar să ne dezvăluie câte ceva din personalitatea “purtătoarei”, în funcție de culoare, formă, mărime, etc.
Dacă reușim să intrăm și în interior, presupunând că mergem cu momentul adevărului până la capăt, am putea creiona chiar un profil al persoanei respective.
 

 

Îmi plac gențile,- cui nu-i plac?- dar mi-ar place și mai tare să am câte un exemplar pentru fiecare ocazie.
Așa mi-a venit ideea să mă inspir de pe site-ul oficial Answear.ro, dressingul tău cool din care îți alegi produsele, le probezi la tine acasă în oglindă și oprești doar ce ți se potrivește.

 

Am ales din cele peste 300 de branduri internaționale de top cu produse originale, rapid, simplu și comod instalată în fotoliu, de la secțiunea accesorii /genți câte un model casual pentru fiecare anotimp, unul elegant pentru evenimente și unul pentru călătorii.
 

 

Sigur că mi-aș dori ca modelul purtat să fie unic și să poarte amprenta mea, dar asta nu înseamnă că este obligatoriu să fie haute couture, deoarece îl voi asorta și personaliza în propriul meu stil.
Le prefer pe cele din piele, de calitate, cu design care să mă reprezinte și culori pe care să le asortez (obligatoriu) cu o piesă din ținuta mea.

 

La început, în tinerețe (hihi) geanta mi se părea neâncăpătoare indiferent cât de mare era și oricâte buzunare /buzunărele ar fi avut tot nu erau suficiente.
Purtam cu mine o adevărată farmacie ambulantă, pudrieră pentru a-mi pudra nasul la nevoie și a-mi putea motiva o ieșire dintr-o situație plictisitoare (n-am făcut-o cu adevărat niciodată!), farduri, rujuri, agende, batiste, creioane, șervețele umede, pixuri, portofel, o sacoșă, cărți/reviste, parfum și muuulte altele de care nici nu vreau să-mi mai amintesc.
 
 

 

Vă amintiți scena în care Tom Cruise se lovește în aeroport de o domnișoară, acesteia îi scapă geanta și se împrăștie tot conținutul pe jos?
Nu-mi amintesc numele actriței acum, dar am fost pusă într-o situație similară, – nu, nu cu Tom Cruise, ha-ha – iar momentul m-a făcut să-mi schimb optica cu privire la organizarea conținutului genții.
 
 

 

Ce ciudățenii (sau nu) conținea geanta mea atunci?
O pereche de șosete subțiri și o trusă de cusut.
Între timp am mai citit câteva sfaturi  feng shui, am reintrodus sfaturile bunicii și am redus farmacia ambulantă la spray-ul strict necesar.
Port acum în geantă telefonul, care ce – i drept ține loc și de agendă, cărți de vizită, fotografii, cărți, notițe, etc. apoi portofelul cu carduri de tot felul, bani (cash câți sunt ei), batistuțe, medicamentul strict necesar, ochelarii de soare, un ruj, un parfum mic.
Eiii și acum că a venit momentul adevărului, recunosc, am câteva chestii – a se citi ciudățenii – la care țin și sunt nelipsite din orice geantă port: un pliculeț cu sare și unul cu zahăr, o eșarfă, un ac de siguranță și un portofel mic cu/pentru monezi.

 

Fac de asemeni ordine mereu în geantă și scot bonurile, chitanțele, batistele folosite și alte ambalaje.

 

Ce ar putea spune conținutul genții mele despre mine?
Probabil că sunt un om căruia îi place ordinea, organizarea și are ciudățeniile/superstițiile(?!?) ei.
Articol scris pentru SuperBlog 2017.
Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0