Breaking news: Doclandia


Bun găsit prieteni!

Astăzi am un subiect de larg interes: sănătatea.

Cine nu a avut la un moment dat o problemă de sănătate?
Și cum rezolvi o problemă de sănătate?
Răspunsul logic ar fi să ajungi la doctor pentru consult și rezolvarea problemei conform indicațiilor sale.

Da, aceasta este logica, dar când ești presat de timp iar la cabinet timpul de așteptare este foarte mare, când programările s-au epuizat, sau când ai mai multe probleme de rezolvat, când traficul este infernal, logica devine ilogică și fie încerci să te tratezi cum știi, dacă știi, fie cauți niște informații. 

Marea problemă este că ne luăm informații de pe net iar odată intrați aici ne trezim într-un hățiș de date/soluții care mai de care mai „avizate”, încât în loc de rezolvarea problemei ne trezim și cu dureri de cap.

Problemele de sănătate apar întotdeauna pe neașteptate, ele nu se anunță, iar soluțiile trebuiesc găsite cât mai repede posibil.

O durere de cap apărută exact când ai un interviu, o migrenă care te chinuie taman când ai de făcut o prezentare, o stare de oboseală, copilul face indigestie chiar când ești gata de plecare în vacanță și multe alte exemple pot continua?

Ai simțit și tu în astfel de situații nevoia să poți discuta cu un medic adevărat, să obții opinii de sănătate avizate în orice moment, răspunsuri la problemele tale reale, fără programare, fără timp pierdut în fața ușilor de la cabinete, fără nervi, etc. ?

Te-ai gândit vreodată cât de nemaipomenit ar fi să ai acces la o platformă online în care să ai acces la medici oriunde, oricând?

Îți împărtășesc un secret: există această platformă.

Se numește Doclandia și este prima platformă tehnologică de ultimă generație, sută la sută românească fondată cu singurul scop – accesul continuu la informații medicale oferite de medici adevărați pentru oricine, oriunde și oricând.

Intră pe Doclandia.ro, fă-ți un cont gratuit, alege varianta de abonament care ți se potrivește și beneficiază de vizite online la medic.

Abonații/utilizatorii pot obține opinii avizate despre sănătate din partea a peste 400 de medici colaboratori înscriși deja în primele 10 zile de la lansarea platformei, pot trimite fișiere direct către medic de pe orice dispozitiv, telefon mobil, tabletă, calculator analize, sau radiografii.

Doclandia este prima interacțiune cu medicul pentru orice probleme și întrebări de sănătate.

Medicii răspund tuturor întrebărilor adresate, indiferent de specialitatea aleasă de abonat.

Oriunde te afli, la birou, acasă sau în vacanță, cu Doclandia ai acces la medici și vorbești nelimitat cu medicul onlineprin mesaje text.

Iată o mică sinteză a avantajelor platformei Doclandia.ro:

– se elimină timpul pierdut pe drum, în trafic, în sălile de așteptare și stresul cauzat de toate acestea,
– se elimină programările, 
– poate intra oricine în contact online oricând, de oriunde  – acasă, birou, vacanță, etc.- cu un medic,
– se obțin informații, opinii medicale avizate furnizate de doctori
 și poți comunica nelimitat cu medicul tău exact când ai nevoie.

Doclandia –  acces la sănătate de oriunde, oricând, simplu, ușor.

Fii responsabil! 
Bucură-te de sănătate & viață împreună cu familia, prietenii, colegii.

Distribuie „secretul” să afle și prietenii tăi.

Articol scris pentru BlogAwards 2017.

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.