Vara aceasta a fost o vară…fierbinte.
Și nu doar în ceea ce privește temperaturile!
Am avut evenimente peste evenimente la care a trebuit să particip, am împins vacanța cât mai spre toamnă, am avut situații neprevăzute.


Întotdeauna am grijă cum mă îmbrac, îmi place să păstrez stilul meu, cu piese de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii deosebite,  cât mai personalizate sau branduri care mi se potrivesc. 
Am adunat în garderobă câteva piese de rezistență și pe care mi le adaptez/ readaptez/reinterpretez și accesorizez astfel încât rezultatul este pe gustul meu unique și al audienței.
Acum am să vă spun o mică poveste adevărată trăită în această vară.
Între două evenimente din lunga serie a celor ce urmau, am avut parte de o scurtă călătorie neprevăzută, ceea ce nu mi-a dat timp să pregătesc ținuta evenimentului. 
Era un eveniment important, care se desfășura ziua iar eu intenționam să port o rochie midi cu accesoriile adecvate și pantofi.
Socoteala din târg nu se potrivește ever cu cea de acasă, vă asigur, prin urmare nu am găsit ce căutam.
Am recurs la garderobă.
Căutările au dat ceva roade și am găsit o rochie pe care o primisem cadou de la o prietenă foarte dragă.
Era în regulă: culoarea potrivită iar liniile și croiala mă avantajau. Ce nu era pe placul meu, era faptul că era fără mâneci și asta îmi displăcea tare. 
Am căutat soluții dar nici una nu era ceea ce îmi doream.
Timpul mă presa foarte tare, mai exact în 2 ore trebuia să ajung la eveniment, iar eu încă mai căutam.
M-am gândit că trec printr-un magazin mare care se afla în drum și cu siguranță din multitudinea de magazine și branduri voi găsi soluția salvatoare.
Nu mi-a trecut prin minte să mă fi uitat cu o zi în urmă pe Answear.ro și să mă inspir măcar!
Este foarte adevărat că nici nu știam despre Answear altceva decât că este un retailer multibrand în oferta căruia se  articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.
În marele magazin prealăudat nu am găsit ce doream, am luat ceva să fie, dar ținuta mea a fost un fiasco.
M-am simțit îngrozitor, îmi venea să mă ascund și mi se părea că toată lumea se uită la mine.
Mi-am promis că nu se va mai repeta, că nu voi mai fi prinsă pe picior greșit și voi face cercetări din timp pentru asta.
Dacă aș fi știut atunci că Answear este răspunsul pentru brandurile de top, pentru serviciile de top, produse 100% originale și livrare rapidă din stoc!!!
Că a fost lansat în Polonia, în plină ascensiune pe toate piețele în care este prezent, iar în România a fost lansat oficial în noiembrie 2015, continuând trend-ul ascendent al zonei de fashion ecommerce!
Ei bine, acum când știu și că magazinul online Answear are în portofoliul său peste 300 de branduri de top internaționale cum ar fi Mango, Vero Moda, Marco O’Polo, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Pepe Jeans, Diesel, Lacoste, sau Levi’s, Lee, Wrangler, Adidas, Adidas Originals, Nike și New Balance, categoric voi avea de unde alege.
Am făcut un exercițiu simplu, de acasă de pe old laptop-ul meu și am navigat printre produsele dedicate femeilor cu rochii elegante, pantofi, cizme și botine, sau bărbaților, cu sacouri bărbătești, ghete bărbătești, accesorii și multe altele.
Am reușit să fac o alegere deși mi-a fost greu și iată ce a ieșit:

Rochia Silvian Heach, pantofi cu toc Bronx, poșeta Ryann Mini – Guess Jeans totul accesorizat cu ceva bijuterii.


Rochia Silvian Heach

 

pantofi cu toc Bronx

 

Ryann Mini – Guess Jeans

Aș mai avea un atu: pot proba acasă în fața oglinzii tot ce doresc și îmi opresc doar ceea ce am nevoie și mi se potrivește.
Iar dacă mă înscriu și devin membru al comunității Answear beneficiez de reduceri la fiecare comandă și am acces la super evenimente cum ar fi VIP Sales.

Cu lecția învățată, sunt pregătită pentru oricare eveniment viitor, pentru a mă simți în largul meu.

Articol scris pentru SuperBlog 2017.

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0