• Parteneriat pentru mame cu …Citește tu mai departe.

  Parteneriat pentru mame…Citește tu mai departe

  Ce poate fi mai frumos pe lume decât nașterea, aducerea la viață a unui suflețel?
  Ce este mai frumos decăt să auzi bătăile inimii noii vieți în tandem cu bătăile inimii tale? Dar până să vină pe lume minunea, mama are de trecut printr-o perioadă, hai să ne oprim la ”specială”. Este perioada când îți pui milioane de întrebări, ai stări de tot felul, emoții, dar problema apare când începi să iei în greutate și hainele nu mai sunt tocmai potrivite noii siluete. 

   

   

  Prima sarcină

  Dacă la cei 22 de ani ai mei la prima sarcină cu pasiunea mea pentru citit și cea pentru frumos în totul aș fi descoperit (dacă ar fi existat 😊) blogurile și bloggerii Alina Gheorghe și Adriana Tîrnoveanu
  M-aș fi încins la o conversație, fie ea și virtuală și mi-aș fi hrănit sufletul cu sensibilitatea și frumusețea transformate din cuvânt în faptă. Mi-aș fi făcut sufletul casă pentru dragostea lor de semeni, pentru energia caldă, calmă și curată ce curge blând, lin din cuvinte-sentimente. Ar fi fost inspirație, emoție sau punctul pe i, ar fi fost dorință și vis, împlinire și mulțumire.
  Sunt convinsă că alături de partenerul media toateBlogurile.ro am fi reușit să creăm cele mai frumoase, comode și unice haine pentru gravide care mi-au lipsit mie și altor mii.

   

  Eram mamă!


  Eram copil, eram adult, eram mamă…în devenire. Aveam idei, așteptări, temeri, vise, planuri și o realitate cam gri care nu-mi permitea prea multe din statutul de graviduță. Gama de haine gravide era foarte limitată, iar cea a hainelor pentru alăptare lipseau cu totul. Niște modele ce imitau sacii, largi, fără pic de culoare sau imaginație, terne și posomorâte, nici nu mai vorbim despre utilitate sau materiale, țineau loc de creații pe temă. Și-atunci am hotărât că nu voi îmbrăca așa ceva, voi comanda croitoresei haine gândite de mine care să fie cel puțin mai însuflețite, care să-mi dea mie starea de care aveam nevoie, de confort, de chic, de frumos. Pentru că așa trebuie să se simtă o femeie gravidă: frumoasă, elegantă, interesantă, împlinită. 

   

   

   

  Ca o adevărată purtătoare/dătătoare de viață!

  Împreună cu Adriana și Alina am fi făcut cel mai tare parteneriat, ne-am fi pus la treabă toată imaginația, energia, dorul, dragostea de frumos și viață, ne – am fi organizat și pus pe roate un magazin cu haine unice, utile pentru femeile gravide și mamelor care alăptează, asemenea magazinului online Hotmama.ro de acum. Din materiale de calitate superioară, naturale, alese cu grijă pentru femeile speciale aflate în perioada specială a vieții lor și pentru minunile lor aduse pe lume.
  Game de produse pentru toate anotimpurile, pentru toate ocaziile, care să cuprindă o varietate de modele, confortabile, în culori care oferă energie, liniște, căldură dar și piese elgante din materiale fine, prețioase care să scoată în evidență feminitatea. 

   

  Elganță, feminitatea, chic, Hot(mama)

  De la ținutele de casă la pijamale, de la casual la office, de la elegant la, de ce nu, sport sau lenjerie intimă, absolut toate ariile de ”activitate” să fie acoperite, pentru că femeia însărcinată sau mamă care alăptează este o femeie aflată doar într-o perioadă a vieții sale. Lucrate manual, cu amprenta sensibilității și unicității, cu grijă la detalii care să transmită puterea gândului bun. Piese care să transmită încredere și drag, ca un nou răsărit dimineața.

  Sunt copil, sunt adult? Sunt mamă! Sunt (Hot)mama!
  Sunt adult cu suflet de copil, sau mamă cu suflet de copil adult? Sunt călător între copil și adult, călător al vieții din care adun doar bun, frumos, interesant, iubitor, într-un curcubeu pe care să-l țin doar pentru a-l transmite mai departe.

  Articol scris pentru SuperBlog 2017

  Felicitări pentru că ai citit articolul.
  Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

  Categories: Blogging, SuperBlog

  Etichete: , ,

  5 thoughts on “Parteneriat pentru mame cu …Citește tu mai departe.

  • Faptul ca ne vrem frumoase indiferent de schimbarile care intervin de-a lungul timpului, dar mai ales in perioada celor 9 luni, e un semn de respect față de noi. Sunt sigură ca nu e nevoie sa fii gravida, pentru a putea face, iar, o campanie de informare pentru noile mame, care sigur vor sti de unde sa iși procure haine șic și de calitate pentru a se simti minunat, fara griji in plus in speciala lor misiune. Si cred cu tarie ca am putea impreuna sa facem asta. Hotmama in povesti margaritare și uniquebymm. Sa-i dam drumul, zic!

   Felicitari, draga mea si mult succes in continuare! Multumesc pentru alegerea mea ca partener!

  • Unique by MM spune:

   Mulțumesc!
   Sunt fericită că te-am întâlnit.
   Și da, frumusețea femeii depinde și de ea!

  • Foarte frumoase rochitele.

  • Hotmama spune:

   Multumim foarte mult pentru articol si pentru ideile creative! Va invitam sa va bucurati de cele mai frumoase haine pentru gravide si pentru alaptare pe http://www.hotmama.ro Introduceti in cosul de cumparaturi codul "hotmama10" si o sa va bucurati de reduceri la finalizarea comenzii <3

  • Unique by MM spune:

   Mulțumesc!
   Sunteți foarte drăguți, dar nu mă mai pot bucura de ofertă ):

  Lasă un răspuns