Aquatique – apă, viață, sănătate

V-am spus căt de mult îmi place să călătoresc? Da, cred că da. Și mai cred că v-am povestit și despre călătoria mea într-o vară la Durău, cascada Duruitoarea și Platoul. Minunății ale Ceahlăului, ale naturii. Nici nu speram să fac față unei provocări de a urca muntele, date fiind circumstanțele, când împreună cu familia și alți prieteni iubitori de munte, am fost convinsă că e un traseu ușor și promițându-mi-se că ne vom opri atunci când voi fi pe cale să capitulez. 😊

Ei bine, dragii mei, am reușit performanța, cred, în primul rând datorită peisajului, frumuseții întâlnite la fiecare pas, aerului ce-mi purifica plămânii, apei de izvor ce o savuram la fiecare popas făcut.
Frumusețea aceea a naturii care îți dă puterea de a crede că orice este posibil, că poți învinge, că nu există rău/răutate, urât/urâțenie, boli/bolnavi, că te afli undeva departe de toate acestea, în locuri pe care doar în descrieri scriitoricești, filme documentare sau în imaginație le-ai putea întâlni. Apa aceea rece și pură, minunată, băută direct de la sursa dătătoare de energie și viață.

Natura,

Acesta este doar unul din locurile noastre minunate care merită să le vezi, care are efect benefic asupra ta. de aici pornesc povestea apei, pentru că izvorul acela de munte, cascada cu frumusețea și zgomotul ei, mi-au rămas până astăzi întipărite în minte, ca niște amintiri dragi pe care nu le-aș dori pierdute niciodată. Să vă spun ca într-o poveste legată de frumusețea dar și importanța apei pentru noi, pentru organism și care sunt elementele determinante în alegerea ei.
Apa este viață, apa este sănătate. 
Cuvinte simple, cuvinte pure, cuvinte brute care nu au nevoie de niciun veșmânt, cuvinte adevărate, limpezi, la fel cum este apa.

 Frumusețea,

 Deși pare simplu să alegi apa pe care o consumi tu, dar mai ales copii tăi, copiii în general, este necesară o minimă informare. De ce te-ai informa și mai ales despre ce ar trebui să te informezi cu privire la apă, este simplu, dacă pui preț pe calitate, ești interesat de sănătatea ta și a familiei tale, a semenilor. 
Despre apa pe care o consumi, important este să știi care este conținutul optim de minerale, concentrația de sodiu dar și sursa din care provine. Am învățat cu toții că apa cea mai bună și pură este cea provenită din izvoarele de munte, din izvoarele naturale care ies direct din stâncă, ceea ce, ne duce cu gândul la izvoarele munților noștri Carpați, la bogățiile noastre, dar nu prea știm despre elementele componente necesare, puritatea și concentrația echilibrată a mineralelor benefică organismului.

foto arhiva personală

arhiva personală

 

Apa de izvor,

Unul dintre izvoarele cu apă pură, este cel din inima munților aflat la o înălțime de 1100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervația naturală ”Abruptul Prahovean”.

Din acest izvor provine apa minerală oligominerală Aquatique, apă cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/litru, apa minerală naturală indicată din punct de vedere al compoziției și purității sale pentru consumul frecvent al întregii familii. Când spun ”întreaga familie”, mă refer cu siguranță în primul rând la copii noștri care reprezintă bogăția fiecăruia dintre noi, urma lăsată pe acest pământ, rostul nostru, viitorul. Mă refer la bebelușii pe care îi dorim sănătoși și care nu pot alege singuri ce este bun, benefic pentru ei, primul rol în acest sens fiind atribuit părinților.

Părinți responsabili, care știu că băutura alternativă introdusă în programul alimentar al bebelușilor este apa și care vor căuta să se informeze despre recomandările societăților europene de pediatrie  de a folosi apa cu o concentrație de sodiu mai mică de 20 mg/l și conținut scăzut de minerale de sub 120 mg/l.

Minuni ale naturii

Știi care este apa ce îndeplinește criteriile de compoziție și puritate, pentru a putea fi consumată de bebeluși și copiii ținând cont de recomandările specialiștilor? Este Aquatique.
Conform studiului clinic efectuat de Institutul de Ocrotire al Mamei și Copilului ”Alfred Rusescu” și a confirmărilor Societății Române de Pediatrie, se certifică faptul că apa  minerală naturală Aquatique poate fi folosită ca atare sau în prepararea hranei bebelușilor și copiilor.
În studiu, mamele au precizat ce apă minerală plată cumpără pentru copiii lor, marca în care au încredere, brandul apei cu nivelul cel mai ridicat de calitate și care este cea mai sigură.

Foto


Aquatique, o minune de izvor

Aquatique este desemnată pentru al doilea an consecutiv cea mai bună apă minerală plată, câștigătoare la categoria ”Apă minerală plată pentru sugari și copii mici” # 1 Brand for kids 2016 by Forbes, în urma studiului efectuat de Forbes România în colaborare cu agenția D&D Research, după ce în 2008, la numai un an de la lansarea pe piață a primise distincția ”Grand Gold Medal” de la Institutul Internațional de Selecție a Calității, Monde Selection, Bruxelles.


Parte a Companiei Romaqua Grup, la 10 ani de la lansarea pe piață, Aquatique este brandul sută la sută românesc construit de la zero, care a înregistrat succes după succes datorită calităților deosebite ale apei devenind preferata numărul unu a părinților pentru copiii lor, indicată în dietele fără sare și pentru hidratarea și purificarea organismului, alegerea perfectă pentru consumul zilnic al întregii familii.


Distribuie mai departe viață & sănătate.

UniquebyMM

 

Articol înscris în campania BlogalInițiative.

Sursă info și foto aici

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0