sursa fota https://landoftreats.ro

Ispita americană de la Land of Treats

De câte ori nu ai fost ispitit de bunătățile americane atunci când priveai relaxat un film ajuns cu acțiunea desfășurată în bucătărie, unde pregătesc niște clătite pufoase, peste care toarnă siropul gros de arțar …? Așa mi s-a întâmplat mie săptămâna trecută în timp ce Catherine Zeta Jones făcea adevărată magie în bucătărie iar în paralel, în mintea mea se purta un monolog cam așa: ”hmmm, după film fac niște clătite. Offf, dar am început planul alimentar în care nu am voie făină de grâu, zahăr mai mult de 6 lingurițe pe zi. Nu-i nimic, adaptez rețeta, o personalizez: folosesc făină de ovăz, îndulcitor sau doar 1 linguriță de zahăr, uit de dulceața din cămară făcută de mine, voi folosi sirop de arțar. Am să caut până îl găsesc.”

 

Aunt Jemima Pancake Mix Original 720x 1 Ispita americană de la Land of Treats

Magie…

Filmul s-a terminat târziu, prin urmare nu m-am apucat de clătite, am amânat răsfățul pentru a doua zi, când noutatea a apărut sub forma unei provocări Blogawards de la Lands of Treats. Mai este cazul să spun cum m-a invadat curiozitatea, cu ce viteză umblau degetele mele pe tastatură să aflu informația? Ajunsă pe site … Doamne ce este aici! Aceasta este  adevărata ispită americană! Nimic nu este întâmplător, clătitele la care visam le pot face cu adevărat, ba mai mult cu ingrediente americane originale sută la sută.

Aunt Jemima Pancake Syrup 720x Ispita americană de la Land of Treats

 

în bucătărie

Îmi pot lua siropul de arțar sau cremele tartinabile după care am tânjit atâta timp, oh, am înghițit în sec. Nici nu știu la care secțiune să mă opresc mai întâi. Cum nu am luat micul dejun, m-am jucat puțin și mi-am imaginat că fac un meniu folosind Jif Cookies ’N Cream Hazelnut pe niște crackers, clătite făcute cu făină de ovăz peste care torn unul din siropurile  Aunt Jemima, Hershey’ Strabwrry/Caramel. Dar îmi surâde și o combinație cu jeleuri americane, de struguri Smuckers Grape Jelly și unt de arahide, cu turtițe din ovăz.  M-am pierdut de tot :).

Sursa foto Landsoftreats

 

Vă mai spun cât de încântată sunt cu tot ce am aflat despre calitățile, nivelul de procesare sau valoarea nutritivă și indicele glicemic al fulgilor de ovăz Steel Cut Oats (Quaker Steel Cut Oats) sau Old Fashioned Oats (Quaker Oats Old Fashioned), pentru că aceștia fac parte din planul meu alimentar. Dragilor, mă opresc aici, pentru că altfel ispita -i mare, și fac o comandă cu lista de mai sus care sper să îmi ajungă cel puțin trei luni. Voi avea astfel posibilitatea să le testez, să văd cât de grozave sunt, cât de repede ajunge comanda și toate celelalte detalii. Dar să vă spun câteva lucruri despre,

Sursa foto Landoftreats

 

Land of Treats 

  • magazinul online cu produse exclusive din Statele Unite
  • comercializează diverse sortimente de dulciuri americane, sucuri carbogazoase și naturale, chipsuri, beef jerky, pop tarts, creale, cafea și semi preparate numai bune să le testăm acasă la noi, exact ca în filmele pe care le vedem
  • vedetele sunt Pop Tarts, bune ca mic dejun sau snack în timpul zilei, pentru maximizarea savorii pot fi puse câteva secunde la cuptorul cu microunde.
  • clătitele americane pufoase (în două rețete) cu ajutorul produselor Aunt Jemima și siropul Aunt Jemima
  • băuturi carbogazoase, pe lângă Coca-Cola și Dr. Pepper, Fanta și Mountain Dew, găsești  suc Route 66 brandul foarte cunoscut, cu sortimente de struguri, lime, bere cu ghimbir, portocale sau vanilie sau sucurile de la A & W și Big cu Big Red și Big Blue
  • creme tartinabile și untul de arahide simplu sau combinat cu gem/creme de bezele, nelipsite din bucătăriile americane.

Sursa foto landoftreats

 

UniquebyMM

Sursa foto https://landoftreats.ro