• Dăruiește pasiune, frumusețe, iubire!

   

   

  Sursa Dwyn Shop

  Bun găsit, dragi prieteni!

  Dăruiește pasiune, frumusețe, iubire

  Astăzi, vă provoc să vorbim despre ceva frumos, despre evenimente/sărbători și cadouri. Despre pasiunea, frumusețea, iubirea cu care dăruim sau primim. V-ați gândit că lunile februarie – martie sunt două luni vedetă, din punct de vedere, al sărbătorilor, ocaziilor de sărbătorit? Februarie este o lună în care se sărbătorește iubirea, odată cu cele două zile, Valentine’s day și Dragobete, poposite în calendar. Dacă mă gândesc la o explicație pentru prezența lor în această lună de iarnă, ar putea fi dorința de a înlocui frigul, lipsa soarelui, a căldurii, luminii naturale cu iubire și căldură.

  Frumusețea se întreține!

  Sursa Dwyn ShopSursa Dwyn Shop

  Trecem de sărbătorile iubirii, scăpăm de iarnă (sper!!!) și intrăm în luna martie, care trezește totul la viață, vestind sosirea primăverii cu mărțișorul. Primăvara ne face mai sensibili, mai visători, mai doritori de culoare, de viață. Cum să nu iubești un ghiocel care și-a scos clopoțelul în lume, să se bucure de soare și lumină, firele de iarbă, mugurii sau gâzele de tot neamul? Cum să nu te bucuri și să bucuri la rândul tău sărbătorind viața, oferind un mărțișor, un cadou? Cum să nu trăiești bucuria alături de femeia mamă, femeia soție, prietenă, soră … etc. de ziua femeii? Cu siguranță nu putem trece peste aceste sentimente sau sărbători așa, ca gâsca prin apă, ci pregătim câte un mic dar fiecărei persoane dragi din viața noastră.

   

  Cadouri cu iubire

  Cum mă știți, prefer cadourile personalizate, prin care mă asigur că îndeplinesc atât utilitatea și necesitatea/ dorința, dar țin cont și de personalitatea fiecăruia. Din experiența mea, orice dar care atinge măcar un ”criteriu” din cele amintite, provoacă bucurie maximă. Femeile adoră să primească un cadou pe care și-l doresc și de cele mai multe ori nu și-l cumpără sau ceva necesar. Apropo,  știți cum se spune când faci un cadou: dăruiești ceea ce-ți dorești! 🙂

  Sursa Dwyn Shop

  sursa Dwyn Shop

   

   

  Buuun, acum să trecem la lucruri serioase, cadourile. Cele mai potrivite cadouri, mai binevenite și niciodată suficiente, mai ales pentru sexul frumos, sunt produsele de îngrijire personală, drept pentru care îmi permit să fac câteva sugestii. Inspirată de  Dwyn shop, unde am găsit oferte interesante, le pot adăuga în funcție de persoană, ceva care să dea nota distinctă, personală, voi reuși să pregătesc cadourile la care m-am gândit. Sunt convinsă că inspirația va veni odată ce intrați pe site, iar dacă v-ați făcut un buget pentru fiecare, va fi și mai simplu, prețurile fiind pentru fiecare. În continuare, câteva idei/propuneri de cadou la care m-am oprit, pornind de la 21 lei, până la 426,72, în ideea că ar trebui să ne încadrăm într-un maxim de 450 – 500 lei .

   

  Sursa Dwyne Shop

  Sugestii Dwyne

  • bandă epilare X-Epil  la îndemână pentru situațiile în care nu ajungi la salonul de cosmetică – 21 lei
  • set pilă electronică Scholl Velvet Smooth – 69,70 lei
  • perie rotativă Rowenta Brush Active sau BaByliss BeLiss – 119/199 lei
  • perie pentru piele sensibilă Braun – 106,50 lei
  • oglindă pentru machiaj Valera Vanity – 137,81 lei
  • cântar Salter – 141,25 lei
  • trusă de ondulat Remington Your Style – 149 lei
  • set îngrijire ochi JimJams Photonionic – 158,75 lei
  • saună facială Daga – 158,75 lei
  • aparat pentru hidromasaj cu bule de aer Bosch – 266,81 lei
  • set manichiură /pedichiură Babyliss – 300 lei
  • umidificator cu ultrasunete Laica – 302,40 lei
  • set JimJams Ultrasonic – 304, 81 lei
  • IHELTH dispozitiv monitorizare a tensiunii arteriale – 304,83 leiSursa Dwyn Shop
  • perie de dinți electrică Philips Sonicare 426,72 lei

  Dăruiește!

  Pentru mama aș alege dispozitivul de monitorizare a tensiunii arteriale IHELTH  fiind foarte util și recomandat sau umidificatorul cu ultrasunete Laica. Pentru fetele din familie, aș putea merge pe peria de piele sensibilă, oglinda pentru machiaj, set îngrijire ochi sau perie rotativă. Ba, uneia dintre ele i s-ar potrivi mănușă, sauna facială sau aparatul pentru hidromasaj.

  pentru prietene, banda epilare, set pilă electronică, perie rotativă sau trusa de ondulat, etc.

  La fiecare cadou, adaug în funcție de persoană și personalitate, o eșarfă lucrată manual, un mărțișor special handmade, o floare într-un mini- ghiveci personalizat, etc. Toate lucrate de mine, cu nota de personal, unic.

   

  Mărțișor - foto arhiva personală

   

   

  UniquebyMM

   

  Dwyn shop  – magazin online și fizic existent din 2004 pe piață, membri ARMO și Trusted.ro cu o mare diversitate de produse de calitate superioară și prețuri avantajoase.

  Sursa Dwyn.ro

   

   

  Rate this post

  Categories: Blogging, Fashion, Pasiuni & frumusețe

  Lasă un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.