Salutare, dragilor!

Ton - arhivă proprie

Ton & legume

Peripeții de ultimă oră (Jurnal Reset)

Astăzi, despre peripețiile mele din ultima săptămână și programul de slăbit inteligent Resetbylimitless.  Peripeții da, am spus bine, veți vedea imediat de ce. Să încep cu… începutul :)!

După o lună în care am folosit planul alimentar personalizat, am  înțeles că trebuie să- mi organizez singură meniul. Într-un  plan alimentar asemeni celui primit.  Conștiincioasă cum sunt, am început căutările, alergând de la o sursă la alta: caietele cu rețete proprii, cărți de bucate din dotare(bibliotecă), rețetele Ginei Bradea sau imaginația proprie. Care a fost rezultatul?

  • am împrumutat și adaptat, reinterpretat, rețeta unei prietene de clătite*  cu ciuperci la cuptor,
  • am  descoperit în propria agendă, rulada cu legume și mușchiuleț de porc sau urzici cu ouă posate și salată de fasole (fasole bătută).

 

Aventura sau peripețiile începute deveniseră destul de supărătoare, să spunem așa. Vă întrebați de ce? Ei bine, vă spun: pentru că nu puteam să-mi fac o listă de cumpărături, așa cum fac de obicei. Trebuia să mă descurc cu ce aveam la îndemână, să improvizez, ceea ce nu era tocmai o plăcere.

 

SUrsă arhivă personală

Caracatiță

Surpriza

Spre bucuria mea, toate acestea au durat aproximativ 4 zile, până când, surpriză!,  am primit cartea de bucate din partea echipei Reset. Adevărul este că a venit și iarna grea peste noi (hihi). Din acel moment, totul a intrat pe făgașul normalității, dacă mă pot exprima așa. Iar diversitatea și numărul mare al rețetelor reprezintă asul din mânecă, cheia pentru reușita obiectivului propus. Mai pe înțeles, este ajutorul pe care mă pot baza în continuarea acestui program.

 

Umplutură clătite

Clătită cu brânză dulce & fructe pădure

 

Mă întorc la zilele de început când aveam unele îndoieli cu privire la provocarea Limitless.  Îmi trecea atunci prin minte că, cel mai probabil, mă voi plictisi, vor lipsi rezultatele deci nu voi fi motivată și multe astfel de idei. Iată că m-am înșelat și tare mă bucur pentru asta!

 

Sursa arhiva personală

Clătită cu brânză dulce și fructe de pădure

Următorul nivel

În continuare, cum bănuiți probabil, mi-am făcut lista, am făcut cumpărăturile, desigur, după ce mi-am selectat niște rețete pe care le-am combinat cu câteva idei proprii. În consecință, cu o mică întârziere, am pornit spre următorul nivel.

Dar nu v-am povestit despre lucrurile cele mai importante. Mă simt foarte bine, am crescut în ochii mei :), sunt mai sănătoasă. Nu am rezultate spectaculoase în ceea ce privește scăderea în greutate. Doar 1 Kg în minus, pe lângă cele 4 Kg. Știu însă că există o stagnare deci, nu-mi fac probleme.

Concluzii

Faptul că mă simt bine, nu mă înfometez, că am învățat să-mi organizez propria farfurie într-un stil unic, îmi dă încredere și curaj să merg mai departe. Este ceea ce contează pentru mine. Folosindu-mi imaginația, ținând cont de gusturile mele și de ceea ce am învățat din filmulețele primite, îmi pot organiza  planul alimentar pentru perioada următoare.

Până data viitoare, ai grijă de sănătatea ta!

UniquebyMM

 

Mențiuni:

Atunci când consum clătite, maxim două, nu mai mănânc  crakersi sau pâine.

Rețetele le puteți afla, dacă sunteți interesați, printr-un mesaj, comentariu.

Foto ”Ton & legume”  are doar salata (eroare de fotograf :)) iar caracatița am pregătit-o pentru soț.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0