Fata cu ochi negri, mari și migdalați. sursa farmec.ro

Fata cu ochi negri, mari și migdalați

O seară minunată de  septembrie cu cer înstelat și miresme de struguri ananas, gutui și fân proaspăt cosit, pătrundeau în suflete, locuri, case, tot. Din depărtare, străbătea  ca un zvon, apropiindu-se din ce în ce mai mult, un zgomot amestecat de voci, cântece și voioșie. Domnișoare, drăguțe și elegante care sporovăiesc între ele, povestindu-și ultimile noutăți, trucuri de machiaj și alte chestii de-ale lor, băieți  gălăgioși încercați de nerăbdare. Entuziasmul și tinerețea fac inobservabilă distanța parcursă pe jos, considerată un  adevărat chin în alte împrejurări. În grup se făcea remarcată prin firea deschisă și prietenoasă, Bety: Fata cu ochi negri, mari și migdalați, puși în valoare cu puțin rimel și o urmă de fard nude.

Mai mult decât oricând, Bety era acum în centrul atenției prietenilor săi, fiind ultima petrecere de acest gen la care participa.  Urma să plece la facultate, departe de locurile și prietenii dragi, dar nu bănuia nici o clipă că toată seara care urma avea să îi fie dedicată. Toată gașca, împreună cu prietenul ei, dj -ul, îi pregătiseră o petrecere cu surprize de tot felul.

Fata cu ochi negri, mari și migdalați sursa farmec.ro

Petrecerea surpriză

În interior, lume multă, locația destinată petrecerilor publice cu atmosferă obișnuită, nu trăda nimic din ceea ce urma: petrecerea surpriză.  Gașca se răspândește în mulțime și dj-ul anunță că seara este dedicată unei persoane speciale, pe care o invită în centru. Bety se fâstâcește, roșește și își frânge mâinile delicate cu degete lungi și unghii îngrijite acoperite cu lac, căutând din priviri un loc, ceva care să o salveze. Prietenul ei se îndreaptă spre ea, o invită la dans, iar lacrimile care stăteau să cadă din ochii ei frumoși erau cu greu stăpânite. Nu putea articula nici un sunet, cuvintele dispăruseră înghițite de surprindere, emoție, prin urmare s-a lăsat purtată de sunetul muzicii. Dansul s-a sfârșit iar Bety simțea nevoia să iasă la aer, să respire, să-și revină cât de cât. Lângă ea apăruse Lisa, prietena ei și împreună au ieșit din mulțime, iar lacrimile nu au mai putut fi oprite.

Emoție

– Bety, de ce plângi?  întreabă nedumerită Lisa încercând să-i salveze machiajul. Rimelul tău, Doamne … ce – ai făcut?!? S-a dus tot, ești plină de negreală. Stai, nu mai pune mâna,  am eu  mascara  Gerovital Beauty. Ochii aceștia nu merită să fie maltratați în halul acesta. Repar eu imediat, tu spune-mi de ce plângi. Care este motivul care te-a supărat atât de tare? Te-a supărat Tudor ? În timp ce Bety se chinuia să scoată câteva cuvinte printre sughițuri să explice că nimic din ce-și imagina Lisa nu se întâmplase, aceasta scosese deja trusa de machiaj.  I-a refăcut machiajul ochilor frumoși cu Mascara Supreme Lash și puțin fard de pleoape din gama nude, păstrând stilul lui Bety. A scos două nuanțe de ruj și balsamul pentru ca Bety să aleagă și iluminatorul.

– M-a emoționat foarte tare gestul, surpriza aceasta, spune în sfârșit  ceva mai coerent Bety. Apoi, îți dai seama că m-am dus cu gândul la plecare, nu ne vom  vedea curând, va fi altceva. Este un nou început, un drum nou, necunoscut. Ce mă fac fără tine, fără voi toți? Acum înțelegi de ce plâng?

Fata cu ochi negri, mari și migdalați sursa farmec.ro

Gama nouă de machiaj Gerovital Beauty

– Draga mea prietenă, cu siguranță ne vom revedea, ne vizităm, îți vei face și alți  prieteni, acesta este cursul vieții. Și vezi că surprizele din seara asta nu s-au terminat.  Poți să plângi cât vrei, produsele din gama nouă de machiaj Gerovital Beauty are beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistență îndelungată, matifiere.  Și acum, hai să intrăm, te mai așteaptă multe surprize. Am venit să petrecem sau să plângem?

– Bine, bine, m-am liniștit. Mergem dar, te rog  spune-mi mai întâi de unde ai tu minunile acestea de produse? Arată super(b), văd că păstrează aspectul natural, nu încarcă.

– Este noua gamă de machiaj lansată de Farmec din ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, vitamina E și include produse pentru ochi, sprâncene, buze, ten și unghii .

– Și unde se găsesc? Uite ce am pățit eu dacă nu am avut produse de calitate. Știam că nu-mi pot  stăpâni lacrimile, de aceea am vrut să ies . Bine că ai avut trusa asta grozavă la tine, tu ai fost aici, cu mine. Aș dori și eu să cumpăr.

– Se găsesc, sunt disponibile doar rețeaua proprie de magazine de brand Gerovital și Farmec și magazinul online farmec.ro. Însă tu  nu trebuie să-ți cumperi. Era și asta una dintre surprizele serii, însă acum ți-o dezvălui. Nu de alta, dar nu vreau să plângi din nou :)!

Prieteni vechi și noi

Ți – am pregătit o trusă cu Mascara, Farduri de pleoape (Nude și Rose), iluminator cu pudră de diamant, un  Ruj cremos cu Acid Hialuronic Balsamul de buze dar  și lacul de unghii Magic Gel Effect. Știu cât de necesare ne sunt, uite un exemplu viu acum, aici și o îmbrățișează pe Bety după care îi arată oglinda. Ochii tăi negri, mari și migdalați ar fi rămas iritați, ar fi fost mai puțin puși în valoare, s-ar fi observat paloarea tenului. Așa suntem noi, fetele, fie că ne emoționăm până la lacrimi fie pierdem ore de somn, ne salvează trusa de machiaj. Suntem frumoase, dar produsele de machiaj ne ajută să  punem în valoare frumusețea.

– Ooo, mulțumesc muult, dragă Lisa. Chiar mă cunoști bine, prietenia noastră trebuie să reziste. Ești atentă la detalii, ții la îngrijirea tenului tău, unghiile tale arată mereu de parcă tocmai ai ieșit de la salon. Folosești produse de bună calitate și cât mai naturale, mereu am avut încredere în alegerile tale. Ai dreptate, felul în care arată tenul și mâinile unei femei reprezintă cartea ei de vizită.

– Gata, acum chiar trebuie să mergem, petrecerea continuă și personajul principal ești tu. Ne-am împrospătat amândouă machiajul, totul este în regulă, nu mai avem motive care să ne rețină.

Petrecerea a continuat cu surprize și momente minunate, de neuitat pentru Bety. Avea prieteni adevărați printre care își făcuse loc unul nou, fermecător.

 

 

UniquebyMM

 

Sursa – farmec.ro

Proba 10 Spring SuperBlog 2018