Tu de unde ai învățat să faci CSR? sursa www.csrmedia.ro/

Gala Romanian CSR Awards 2018

 

Tu de unde ai învățat să faci CSR?

În 28 martie, la Palatul Ghica Tei, s-a desfășurat cea de-a șasea ediție a Galei Romanian CSR Awards, la care am avut onoarea să fiu invitată. Am fost copleșită de multitudinea proiectelor de fapte bune în diverse domenii, de implicarea companiilor și oamenilor. Lângă mine, un voluntar îmi povestește ce face pentru niște copii cu sindrom down. Oamenii aceștia fac voluntariat cu o dedicare extraordinară! M-am gândit imediat la ultima faptă bună pe care am făcut-o, ultima implicare (articol scris) într-o campanie. Am găsit câteva, poate prea puțin. Cineva a întrebat: ”Tu de unde ai învățat să faci CSR?”

Am căutat răspunsul în ceea ce mă privește. Mi-am răspuns pe jumătate, dar ascultându-i pe premiații serii, am reușit să întregesc răspunsul, tabloul.

Evenimentul se desfășoară de șase ani sub auspiciile CSR media. În atmosfera de Palat, special creată, potrivită evenimentului, am fost întâmpinați la înălțime (la propriu) de doi tineri frumoși. Salonul, decorul, prezentarea și gazdele, totul a contribuit la reușita serii, cu adevărat specială, de … gală.

 

Tu unde ai învățat să faci CSR?

Scopul

Scopul acestei acțiuni – eveniment, este recunoașterea meritelor, eforturilor și dedicării oamenilor și companiilor  care se implică în proiecte menite să schimbe lucrurile. Oameni și companii care își unesc eforturile, consacră timp și resurse în proiecte și campanii cu impact în comunități. Oameni care înțeleg că prin acțiunile lor pot contribui la o lume mai bună. La schimbarea lumii în care trăim.

Am fost plăcut surprinsă, să aud numele campaniilor pentru care am scris! Am simțit că sunt și eu o mică părticică, un strop din oceanul faptelor bune. Fiecare proiect în parte, prezentat pe scurt de premianți, a emoționat și trezit spirit de implicare în rândurile audienței (mai ales mie!). Cu siguranță voi căuta mai multe campanii de acest fel.

 

Tu de unde ai învățat să faci CSR?

Gala Romanian CSR Awards 2018

Despre CSR media

CSR media,  o echipă, o mână de oameni inimoși și deschiși, conduși de Project Managerul Lăcrămioara Botezatu,  aduc în fața publicului larg proiecte/campanii CSR. Lăcrămioara, este omul, organizatorul, gazda și sufletul evenimentului. Atentă la fiecare detaliu și vizibil emoționată de evenimentul aniversar,  și – a întâmpinat cu căldura inimii ei mari, fiecare invitat în parte. Apoi, în deschiderea galei a subliniat numărul mare/record al proiectelor înscrise anul acesta, mulțumind tuturor. Seara a decurs sub încărcătura emoțională, cu premii și aplauze.

Cele 65 de premii și mențiuni au mers către oamenii datorită cărora proiectele de responsabilitate socială din 2017 au avut rezultatele cele mai bune. Gala a fost structurată în 10 secțiuni cu largă acoperire a domeniilor: educație,  sănătate, inovare digitală în CSR, campanii interne CSR, mediu, susținerea comunității, susținerea angajașților, premii speciale etc. A șasea ediție organizată de CSR media a fost și  recunoașterea anilor de muncă, implicare, dăruire a inițiatorilor galei Romanian CSR Awards.

 

Mă înclin!

Felicitări Lăcrămioara Botezatu, felicitări echipei, colaboratorilor, partenerilor și tuturor celor implicați pentru tot ce faceți, pentru că vă pasă. Mă înclin! Succes în continuare!

 

UniquebyMM

 

Sursa foto www.csrmedia.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0