Salut! Încep cu o mărturisire: am furat startul vacanței. Că iubesc călătoriile, nu mai este o noutate, dar că în insulele Bali, Fiji sau Hawaii nu am ajuns, da. Locurile exotice cu bogăția de arome ale fructelor sau florilor împreună cu peisajele, soarele și apa mă lasă fără cuvinte. Cât pe ce să spun fără respirație, dar cum aș mai putea vorbi/scrie despre toate acestea dacă ar fi așa? Când spui Bali, Fiji sau Hawaii imaginația nu-ți poate fi oprită și visezi cu ochii deschiși. Dar mai ales nu ai cum să nu-ți dorești să te afli acolo. Călătoria mea imaginară începe în Bali, odată cu aroma din cutie (recipient) eliberată de produsele Fantastice.

Bali, Fiji sau Hawaii – frumusețe și îngrijire

Vorbesc despre noul gel de duș primit de la Schwarzkopf și BUZZStore și deodorantul (antiperspirantul), ambele gama Fa Island Vibes Bali Kiss.  Încă de la deschiderea coletului am fost surprinsă de parfumul exotic al fructelor de mango – vanilie și atenția cu care au fost ambalate.

 

Rând pe rând, gelul de duș Fa Island Vibes 250 ml, deodorantul  Fa Island Vibes 150 ml, le deschideam, încercam și mă purtau deja departe. Mingea gonflabilă era prilej de bucurie, constituia încă o ”piesă de distracție” la piscină cu piticul. Cele 5 brățări pe care le voi dărui prietenelor, în ton cu gama și sloganul ”Simte-te Fa ntastic”. Flyerele, 5 la număr, pe care urma să le dăruiesc împreună cu brățările, ar putea bucura pe cineva cu o vacanță. Ghidul de BUZZ îmi ghida pașii pe care urma să-i parcurg în această campanie.

Acum că v-am descris partea de impresie și entuziasm și conținutul coletului, să trecem la partea ”domestică” a acțiunii. Testul numărul 1, gelul de duș Bali kiss. Obișnuiesc să folosesc geluri de duș blânde cu pielea, care să nu modifice ph-ul, să o hidrateze, să o lase fină și catifelată. În sensul acesta, acord mare atenție în primul rând, produselor pe care le aleg.

Bali, Fiji sau Hawaii

Fa Island Vibes, Bali kiss

A nu se înțelege că prefer produsele foarte scumpe. Pentru mine, ingredientele, cât mai naturale dacă se poate, informațiile cu privire la ph, hidratare, testul dermatologic etc. sunt foarte importante. Exact așa cum procedez cu alimentele, citind, aflând informații despre compoziție, ingrediente, procente etc. și produsele de îngrijire sunt supuse acelorași procedee. Și aici, ați înțeles, am punctat motivele pentru care am ales să testez gama produselor Fa Island Vibes, Bali kiss.

Bali, Fiji sau Hawaii

 

La prima utilizare a gelului Fa, după aroma de mango (preferatul meu) și vanilie, a urmat spuma și textura fină, cremoasă. La final, mi-a plăcut cum a rămas pielea. Având o piele sensibilă, atât gelul folosit cât și crema de corp trebuie să-și aducă contribuția la rezultatul final, mulțumind-o. Astfel, după această primă testare pielea a rămas catifelată, curată, fără a folosi o cantitate foarte mare, gelul atingând destul de bine punctul hidratare. Ușor de folosit, aspect plăcut, aromă exotică de mango/vanilie, mi se potrivește.

Bali, Fiji sau Hawaii

A venit rândul testului pentru deodorantul Fa Island Vibes, Bali kiss. Deși inițial părea foarte puternic mirosul la eliberare, acesta s-a estompat ușor – ușor, iar pulverizarea sa nu a lăsat urme. Încă nu am măsurat timpul, cât anume își face treaba, mai ales că vara avem nevoie de aliați de nădejde. La prima impresie, nota mea ar fi între 9 și 10, dar testarea nu se oprește aici. Vă aștept în continuare să aflați opiniile mele sincere.

Sincer a fost și piticul, când a dat o notă mai puțin bună pentru că mingea s-a dezumflat în jumătate de oră, fără a fi folosită. Dar asta nu era de testat (hihi).

Bali, Fiji sau Hawaii

Puteți face propriile teste, la voi acasă, în familie, înscriindu-vă aici. Deveniți și voi lideri de opinii, exprimând părerile sincere privind produsele din campaniile BUZZStore.

Până data viitoare, bucurați-vă de soare, simțiți-vă Fa ntastic cu noua gamă Fa.

 

UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0