Salutare! Schauma Nature Moments și Fa Island Vibes. Am promis să revin cu noi informații despre testarea produselor primite de la BUZZStore prin urmare, iată-mă. Mă refer la cele două campanii pentru care am fost selectată.

Schauma Nature Moments și Fa Island Vibes

Conștientizăm din ce în ce mai mult câte minuni poate oferi mama natură și ne îndreptăm, cel puțin atenția, către aceasta.  Suntem interesați de ingredientele folosite, dorim produse cât mai naturale, fără chimicale, siliconi, coloranți artificiali etc.

 

Aflați în fața multitudinii de produse și reclamelor care mai de care mai atrăgătoare este greu să alegem ce ni se potrivește. Chiar și-atunci când eticheta promite și prezentarea este de zece, tot nu avem siguranța celei mai bune alegeri. Și -atunci, o variantă salvatoare este testarea produsului la tine acasă. Pe îndelete, în stilul tău și  confortul casei tale.

 

La un moment dat, disperată de problemele părului meu, o prietenă (coafeză) m-a sfătuit să aleg șamponul cu textură transparentă. Bine, bine, dar ce fac dacă recipientul nu-mi permite să văd cum arată conținutul? Vă gândiți și voi la review -uri? Dacă da, aveți dreptate, este un mod de luat pulsul și alege produsul. Review-urile sunt făcute în urma testării, folosirii produselor, prin urmare putem avea o imagine cât mai aproape de adevăr, citindu-le.

 

BuzzStore și SchwarzKopf mi-au oferit ocazia de a testa produsele și exprima propria opinie, ajutându-vă să le descoperiți în articole, review-uri sau postări pe paginile rețelelor de socializare.

Schauma Nature Moments și Fa Island Vibes

Fac parte dintre cei care acordă mare importanță produselor naturale, iar șamponul și balsamul pentru păr din gama Schauma Nature Moments așa sunt. Inspirate din natură, întâlnim ingredientele atent selecționate, fără siliconi sau coloranți, apa din nucă de cocos din Indonezia și floarea de lotus. Pentru a înțelege exact efectele ingredientelor folosite am făcut o scurtă documentare despre beneficiile ingredientelor folosite. Apa de nucă de cocos și floarea de lotus.

Apa de nucă de cocos

Apa de nucă de cocos conține vitamine, B, C, minerale cum ar fi zinc, cupru, fier, acid folic, fosfor și potasiu, dar și antioxidanți. Cocosul este supranumit și copacul care ajută să supraviețuiești. Pe lângă vitamine, minerale, antioxidanți, apa de nucă de cocos furnizează electroliți, un excelent hidratant.  Folosit ca ingredient în șamponul Schauma hrănește și dă firului de păr suplețe. Planta crește în zonele tropicale, Indonezia și reprezintă simbolul vacanțelor exotice.

Floarea de lotus

Despre floarea de lotus mulți știm că este spectaculoasă, un simbol unic al naturii, crește pe lacuri și cam atât. Aflați că floarea de lotus conține niște compuși (lotusină și nuciferină) cu mari beneficii asupra organismului. Rădăcinile de lotus sunt bogate în antioxidanți, ajutând hidratarea și strălucirea pielii. Prezența ingredientelor în balsamul de păr oferă strălucire naturală, hidratare, crește rezistența și elasticitatea părului fragil și ajută la creșterea volumului.

Acum ne putem explica ce se întâmplă cu părul, această podoabă (capilară) la care ținem atât de mult. Folosind șamponul și balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower, după 23 zile de la primirea produselor sunt în măsură să exprim câteva opinii:

 • părul meu sensibil, casant, uscat, rămâne curat, la fel și pielea scalpului
 • este hidratat, ceea ce mai ales vara este foarte important
 • se menține suplu, mătăsos timp de 6 zile
 • recipientul permite să observ cum arată conținutul
 • balsamul suplimentează hidratarea,
 • dă vitalitate
 • ajută la creșterea volumului
 • conține ingrediente naturale 100%
 • parfum plăcut
 • certificat dermatologic
 • nu conține siliconi sau coloranți artificiali

Schauma Nature Moments și Fa Island Vibes

Fa Island Vibes

Cealaltă campanie se referă la gama Fa Island Vibes  Bali Kiss și conține deodorantul și gelul de duș cu aromă de mango și vanilie. Facem același exercițiu, aflăm despre beneficiile fructului de mango. Acesta conține vitamine, B6 , C și K, potasiu, calciu, fier, antioxidanți, zeaxantina și betacaroten dar și acizi, tartric, citric și malic.

New: Schauma Nature Moments și Fa Island Vibes

Parfumul prezent în gel și deodorant al florii de mango și vanilie, te fac să te simți ca într-o vacanță mult visată în Bali.(Fiji, Hawaii, celelalte două variante). După ce am făcut primele teste și mi-am exprimat opiniile, astăzi aduc completări :

 • gelul de duș lasă pielea curată, fină, hidratată fără a rămâne unsuroasă
 • cantitatea necesară și suficientă nu este una mare
 • spumă delicată
 • recipientul este ușor de folosit
 • parfumul nemaipomenit te  duce cu gândul la țări(insule) exotice și fructele proaspete de mango
 • nu modifică ph -ul pielii
 • este testat dermatologic
 • deodorantul antiperspirant nu lasă urme pe haine
 • parfumul este plăcut
 • oferă protecție, testată personal, timp de 48 de ore

 

Recomand sincer gama Schauma Nature Moments și Fa Island Vibes. Dacă doriți să deveniți testeri, să exprimați propriile opinii, vă puteți înscrie pe BUZZStore. 

Acestea sunt opinii proprii exprimate în urma testării constante a produselor, în funcție de tipul părului și pielii pe care le am.

Spor, succes și vară ușoară cu Schwarzkopf Schauma, Fa & BUZZStore.

 

 

UniquebyMM

 

Sursa info: sănătatea pentru toți; dozadesănătate.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0